• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MK #7 - (Before-After ve Çeşitli Fotolar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bahsettiğiniz kısım triceps brachii sanırım. triceps brachii için kickback, overhead triceps extension ve lying triceps extension öneririm.

benim triceps programı şöle bir yorum yaparsan çok sevinirim

1. pushdown 4x8
2. skullcrusher 4x8
3. dips ( paralel barda) 4x8

bu programda eklemem , çıkarmam gereken hareket varmı sence?

bahsettiğimiz yer long head kısmı. benim brachii kısmı bayağı iyi de long head kısmını biraz daha hacimlendirmem lazım.

resim ekledim long head kısmını görebilirsin

şimdiden teşekkür ederim tekrar

Eklentiler

• anatomi-arka.gif
    anatomi-arka.gif
    80,2 KB · Görüntüleme: 616
benim triceps programı şöle bir yorum yaparsan çok sevinirim

1. pushdown 4x8
2. skullcrusher 4x8
3. dips ( paralel barda) 4x8

bu programda eklemem , çıkarmam gereken hareket varmı sence?

bahsettiğimiz yer long head kısmı. benim brachii kısmı bayağı iyi de long head kısmını biraz daha hacimlendirmem lazım.

resim ekledim long head kısmını görebilirsin

şimdiden teşekkür ederim tekrar

valla favori triceps programıma yakın bi program olmuş. aynen devam et, pushdownu rope yada düz olarak değiştir sık sık, aynı şekilde lying extensionu dambıllarla da yapabilirsin ara sıra. dips de bench dips olabilir yada close grip bench pressle yer değiştirebilirsin.

mustafa bey bugün sizi avcılar sahilden yukarı çıkarken gördüm,sarı tişört-gri şort ve beyaz ayakkabılarınızla :) markete girdiniz ve telefonla konuşarak çıkıp gittiniz.vücudunuz gerçekten taktire şayan.Allah nazarlardan saklasın :)

çok teşekkür ederim keşke gelseydin tanışsaydık girdiğim market de buyuk ıhtımalle happy centerdır :D

Dostum malesef ayarı kacırmıssın gibi geldi bana. Cok kaliteli ve emek harcanmıs bi vucut ama yakısmamıs.
düşüncene saygı duyuyorum dostum belki iriliği sevmiyosundur ama burası bir bodyforum.burda bu vücut formuna gelmiş insanlara gıptayla bakılır çünkü hemen herkez az çok bilir o raddeye gelene kadar verilen emeği çekilen eziyeti.ipin ucunu kaçırmışsın dedikten sonra bi gülücük ekleseydin bu iltifat olarak bile algılanabilirdi çünkü burası ipin ucu kaçsın diye yıllardır çalışan insanlarla dolu:)

MK#7 hocam bir yarışma izleyicisi olarak düşüncemi söyliyim resimlerinizde kütle olarak gerçekten çok iyisiniz ama sanırım 100 kiloda yarışan biri olarak kas derinliği olarak biraz eksiksiniz( kıyaslamayı sizin gibi yarışmacılara göre yapıyorum tabiki) tabi böyle gözükmesinde fotoğraf makinesi yada ışığın etkiside olabilir.dilerim bundan sonraki yarışmalarınızda istediğiniz neticeleri elde edersiniz..

Son düzenleme:
hadi ya sen ne önerirsin neler yapmalıyım bu saatten sonra?

arkadas sacmalamıs ya bu işe gönül vermiş herkezin hedeflediği vücüd bence muazzam arkadaş heralde fit vücüdları seviyor oda olabilir :confused:

düşüncene saygı duyuyorum dostum belki iriliği sevmiyosundur ama burası bir bodyforum.burda bu vücut formuna gelmiş insanlara gıptayla bakılır çünkü hemen herkez az çok bilir o raddeye gelene kadar verilen emeği çekilen eziyeti.ipin ucunu kaçırmışsın dedikten sonra bi gülücük ekleseydin bu iltifat olarak bile algılanabilirdi çünkü burası ipin ucu kaçsın diye yıllardır çalışan insanlarla dolu:)

MK#7 hocam bir yarışma izleyicisi olarak düşüncemi söyliyim resimlerinizde kütle olarak gerçekten çok iyisiniz ama sanırım 100 kiloda yarışan biri olarak kas derinliği olarak biraz eksiksiniz( kıyaslamayı sizin gibi yarışmacılara göre yapıyorum tabiki) tabi böyle gözükmesinde fotoğraf makinesi yada ışığın etkiside olabilir.dilerim bundan sonraki yarışmalarınızda istediğiniz neticeleri elde edersiniz..

kas derinliği diyetten diyete adelenin kalitesiyle doğru orantılı gelişen bi durum haklısın katılıyorum ama boya seçimi de kötüydü jantana kullandık o da çok kapattı, daha öncesinde solaryum da yapmıştım az bi boya işimi gorurmus onu anladık, denız kenarında cekılmıs fotoda podyuma gore daha ıyıyım cunku orda denıze gırıp cıkmıstım boyanın fazlası aktı gıttı.

Dostum malesef ayarı kacırmıssın gibi geldi bana. Cok kaliteli ve emek harcanmıs bi vucut ama yakısmamıs.

ayarı kaçırmışsın? burda anlık bi olaydan bahsediyoruz sanki :) o kadar acı,çaba,disiplin ve planlı olan 8 sene. kaçan göçen yok merak etme

Hocam bu arada tebrikler gerçekten yarışmalarda da çalışmalarının karşılığını alman dileğimle

Back
Yukarı