• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MK #7 - (Before-After ve Çeşitli Fotolar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam;

Sevgili MK#7 ve Değerli Arkadaşlar,

İlk olarak konunun sahibi forumdan arkadaşımıza teşekkür etmeliyiz. Hiç bu başlığı açmayıp, kişisel resimlerini paylaşmayabilirdi de. Medeni cesaretini bir kenara bırakırsak, tevazu gösteren, nazik ve feraset sahibi birisi olduğu için, kendisiyle gurur duyuyorum. Nice kişilikler var, fikrine el değdirmez, nice kişilikler var fikrine hürmet edilmez, nice kişilikler var ki, onlar da daima farkını belli eder...

İlgili konuya ilişkin yakışıksız ve hoş olmayan mesajların tahmini varsayımdan yola çıkarsak, istemli ve kasıtlı olduğu ortadadır. İtibar edilmediğini bilmekle birlikte, bunun hoş ve mutabık bir davranış olmadığını, maksadın karşılıklı diyaloğa imkan verdiği forum çatısına odak olmadığını söylemek isterim.

Kimseyi kırarak, rencide etmek maksatlı yazıların merkezi olarak aidiyetin mihrakı olamazsınız. Olabildiğince böylesine değerli bir üyenin bilgilerinden, kendisinin çizdiği ve sınırlandırdığı alanlara girilmeden yararlanmakta fayda olduğunu, siz değerli arkadaşlarımın bilmesinin ehemmiyetle anlaşılmasını isterim.

Hayatınızda; "Sevgi, Saygı, Sağlık" hiç eksik olmasın...

Saygılarımla,

Selam;

Sevgili MK#7 ve Değerli Arkadaşlar,

İlk olarak konunun sahibi forumdan arkadaşımıza teşekkür etmeliyiz. Hiç bu başlığı açmayıp, kişisel resimlerini paylaşmayabilirdi de. Medeni cesaretini bir kenara bırakırsak, tevazu gösteren, nazik ve feraset sahibi birisi olduğu için, kendisiyle gurur duyuyorum. Nice kişilikler var, fikrine el değdirmez, nice kişilikler var fikrine hürmet edilmez, nice kişilikler var ki, onlar da daima farkını belli eder...

İlgili konuya ilişkin yakışıksız ve hoş olmayan mesajların tahmini varsayımdan yola çıkarsak, istemli ve kasıtlı olduğu ortadadır. İtibar edilmediğini bilmekle birlikte, bunun hoş ve mutabık bir davranış olmadığını, maksadın karşılıklı diyaloğa imkan verdiği forum çatısına odak olmadığını söylemek isterim.

Kimseyi kırarak, rencide etmek maksatlı yazıların merkezi olarak aidiyetin mihrakı olamazsınız. Olabildiğince böylesine değerli bir üyenin bilgilerinden, kendisinin çizdiği ve sınırlandırdığı alanlara girilmeden yararlanmakta fayda olduğunu, siz değerli arkadaşlarımın bilmesinin ehemmiyetle anlaşılmasını isterim.

Hayatınızda; "Sevgi, Saygı, Sağlık" hiç eksik olmasın...

Saygılarımla,

Selam Fitness&Model;

Mesajın için teşekkür ederim. Bundan 3-4 sene önceye kadar bu tarz arkadaşlara kızardım ama artık kızamıyorum çünkü prof. bodycilerden daha ağır çalıştığını onlarla rahatlıkla idman yapabileceğini söyleyenden tut da anatominin hiçbişey olduğunu parası olan herkesin iyi bi vucut yapabileceğini soyleyen bir sürü insanla karsılastım. O yüzden artık gülüp geçiyorum. Çünkü böylelerine laf anlatmak gerçekten boş.

@MK #7

zaten inan bu tarz yorumlar olmasa bence sık canını çünkü bence eğer bir sporcuya ya sen şölesin bak hmmm steroid var dimi tazı laflar söleniyorsa o sporcu demekki çok iyiki insanlar bunun altında birşeyler arıyorlar

ve kedi ciğer meselesi gibi :) tabikide hmm aslında şurası eksik demicek bazıları ıyy ya çok abartı dicek :) çünkü herkes böle olamıyor malum :)

ve genetik olayı inan MK #7 bazen ne para ne genetik fayda etmiyor bence bu sporun en onemlı kısmı dısıplın cunku ıyı genetık evet herkesten ılerı atıyor senı ama dısıplın sabır yoksa oda ıse yaramıyor

mesela ben genıs bır catıya dar bır bele genıs gogus kafesıne sahıp olmama ramen sadece ağırlıkçıyım şu an çünkü ne dısıplın vardı gecen aya kadar ne duzgun program nede duzgun yasam bıcımı

evet ırıyım ama cok yaglıyım ne dar bel var ne de o genıs gugus kafesı :(

senı azmınden -sabrından-emeğinden ötürü tebrik ediyorum

ve itiraf ediyorum seni çok kıskanıyorum :) başarılarının devamını dilerim :)

Selam Fitness&Model;

Mesajın için teşekkür ederim. Bundan 3-4 sene önceye kadar bu tarz arkadaşlara kızardım ama artık kızamıyorum çünkü prof. bodycilerden daha ağır çalıştığını onlarla rahatlıkla idman yapabileceğini söyleyenden tut da anatominin hiçbişey olduğunu parası olan herkesin iyi bi vucut yapabileceğini soyleyen bir sürü insanla karsılastım. O yüzden artık gülüp geçiyorum. Çünkü böylelerine laf anlatmak gerçekten boş.

Selam;

Sevgili MK#7,

Mutlaka haklı olduğunuz zamanlar oluyordur. Bu haksız olduğunuz zamanlar vardır anlamına da gelsin istemem...

Sadece sabrın önüne, farklı duygularımızın geçmemesi için çaba sarf etmeliyiz...

Bugün başımdan geçen kısa bir hikâyemi sizin konunuzu daha fazla işgal etmeden paylaşmak isterim... İzninizle... Rahatsızlık duyarsanız silebilirsiniz... Bunun için size gücenmem...

Düzenli olarak pazar günleri gitmek üzere çıktığım spor salonu yaza giriş vesilesiyle, artık kapalıymış...

Yol üzerinde açık, daha önce girmediğim bir salona ücret karşılığında çalışmak üzere girdim. Daha önce büyük olasılıkla bu tarz disiplinli ve estetik bir vücutla karşılaşmayan salon sakinleri haliyle şaşırdılar...

İdman ortalarında sorulabilecek bir çok soru geldi. Mümkün mertebe kimseyi kırmamaya çalışarak cevaplamaya fırsat aradım. Yalnız salon sahibinin bundan rahatsızlık duyabileceği endişesi ile de, kendilerine bu hususta aslında yaptığımın mekan sahibinin otoritesine saygısızlık olduğunu anlattım.

Antrenman süreci içerisinde ilaç kullanıyor musunuz sorusundan, ben senden daha ağır kaldırıyorum niye gelişemiyorum gibi farklı sorularla kısacık zaman diliminde tanıştım.

Yine de sabretmek, tebessümle karşılamak. Aslında durup, bu olan bitenleri düşünmek lazım. Neden bu gibi ortamlar ve kişilerden muzdaribiz. Sorunın kaynağı bizler miyiz? Yoksa onların hiç bitmek bilmeyen egoları mı?

Saygılarımla,

@MK #7

zaten inan bu tarz yorumlar olmasa bence sık canını çünkü bence eğer bir sporcuya ya sen şölesin bak hmmm steroid var dimi tazı laflar söleniyorsa o sporcu demekki çok iyiki insanlar bunun altında birşeyler arıyorlar

ve kedi ciğer meselesi gibi :) tabikide hmm aslında şurası eksik demicek bazıları ıyy ya çok abartı dicek :) çünkü herkes böle olamıyor malum :)

ve genetik olayı inan MK #7 bazen ne para ne genetik fayda etmiyor bence bu sporun en onemlı kısmı dısıplın cunku ıyı genetık evet herkesten ılerı atıyor senı ama dısıplın sabır yoksa oda ıse yaramıyor

mesela ben genıs bır catıya dar bır bele genıs gogus kafesıne sahıp olmama ramen sadece ağırlıkçıyım şu an çünkü ne dısıplın vardı gecen aya kadar ne duzgun program nede duzgun yasam bıcımı

evet ırıyım ama cok yaglıyım ne dar bel var ne de o genıs gugus kafesı :(

senı azmınden -sabrından-emeğinden ötürü tebrik ediyorum

ve itiraf ediyorum seni çok kıskanıyorum :) başarılarının devamını dilerim :)

düşüncelerin için teşekkür ederim Danny, forumda çoğu kişinin örnek aldığı ve dinlediği birinden bunları duymak çok hoş, dediklerine katılıyorum azim sabır disiplin bu işin temeli bi de kişi iyi olan anatomisinin değerini bilirse ( senin artık yaptığın gibi :) ) bu iş tamamdır.

Selam;

Sevgili MK#7,

Mutlaka haklı olduğunuz zamanlar oluyordur. Bu haksız olduğunuz zamanlar vardır anlamına da gelsin istemem...

Sadece sabrın önüne, farklı duygularımızın geçmemesi için çaba sarf etmeliyiz...

Bugün başımdan geçen kısa bir hikâyemi sizin konunuzu daha fazla işgal etmeden paylaşmak isterim... İzninizle... Rahatsızlık duyarsanız silebilirsiniz... Bunun için size gücenmem...

Düzenli olarak pazar günleri gitmek üzere çıktığım spor salonu yaza giriş vesilesiyle, artık kapalıymış...

Yol üzerinde açık, daha önce girmediğim bir salona ücret karşılığında çalışmak üzere girdim. Daha önce büyük olasılıkla bu tarz disiplinli ve estetik bir vücutla karşılaşmayan salon sakinleri haliyle şaşırdılar...

İdman ortalarında sorulabilecek bir çok soru geldi. Mümkün mertebe kimseyi kırmamaya çalışarak cevaplamaya fırsat aradım. Yalnız salon sahibinin bundan rahatsızlık duyabileceği endişesi ile de, kendilerine bu hususta aslında yaptığımın mekan sahibinin otoritesine saygısızlık olduğunu anlattım.

Antrenman süreci içerisinde ilaç kullanıyor musunuz sorusundan, ben senden daha ağır kaldırıyorum niye gelişemiyorum gibi farklı sorularla kısacık zaman diliminde tanıştım.

Yine de sabretmek, tebessümle karşılamak. Aslında durup, bu olan bitenleri düşünmek lazım. Neden bu gibi ortamlar ve kişilerden muzdaribiz. Sorunın kaynağı bizler miyiz? Yoksa onların hiç bitmek bilmeyen egoları mı?

Saygılarımla,

Öncelikle şunu söyliyim ben sen, Diez, Schwarzxxl yada Danny Boy ve onlar gibi birçok üyenin yazdıklarını hiçbir zaman işgal olarak görmem yada rahatsız olmam.

Sorunun cevabına gelince bence bu muzdaripliğin sebebi bizim toplum yapımız. Bizde birbirine saygı duyma kavramı yok, ana baba bile yeri geldiğinde çocuğunun isteklerine ve yaptıklarına saygı duymuyor ki bi de böyle görsellik işin içine girince kıskançlık ve haset de ortaya çıkıyor. Sokakta bilek güreşi yapalım mı diye sorana yok abicim/kardeşim sen yenersin diyebiliyorsam ben sorunun bende oldugunu düşünmüyorum hatta karşı tarafın kendiyle barışık olmadığını düşünüyorum. :)

Selam;

Sevgili MK#7,

İlgili mesajıma sıcak ve samimi yaklaşımınız, onure eden düşünceniz için teşekkür ederim.

Söylediklerinize katılıyor ve bir şeyler de ben eklemek istiyorum.

Toplumumuzu sosyoloji dersi görenler bilecektir, sosyolojik olarak ele aldığımızda, spor kültürü olarak ekilmiş arazi bulmamız oldukça güçtür. Spor deyince akla ilk gelen "Futbol" kavramı, özünde kendi hegemonyasını yaşantılar yoluyla kurmuştur. Ticari boyut ve alternatif imajların birlik olarak toplandığı bu rantsal kapı, kültürü kırpmış, kendi alanları içerisinde yeniden yapılandırmış. Kuşaklar boyu topun peşinden koşan bir neslin torunları, belki de çocuklarıyız. Gelişen "Türkiye" ile birlikte yeni sporsal alanların paylaşımı ve tanınması ile birlikte spor kültürünün aslında ne kadar da geniş bir yelpazeye tanıklık ettiğini görmekteyiz. Yalnız, bunu %5 lik bir kesme ulaştırabiliyoruz. Akadamik olarak kendini geliştiren,(Alaylı da olabilir) bireylerin baktıkları pencerelerin sayısı da artmaktadır.

"Empati" yeteneğini geliştiren eğitimli kişilerde sıklıkla görebileceğimiz kavram "Sempati" duymaktır. Empati oluşturabiliyorsak, mutlaka sempati de duyarız.

Son olarak, var gücümle çevremdeki herkese bu sporu, mutlak bu spor olmasa da, farklı sporların özünü, kısa ve sade bir şekilde izahını mümkün kılabilecek ölçülerde anlatmaya gayret ve çaba gösteriyorum. Gözlemlediğim ve idrak ettiğim kadarıyla söylemem gerekirse, farkedilir derecede bir değişimin olduğunu, emeğin meyvesini aldığımı söyleyebilirim.

Sevgi cebinizden, saygı elinizden hiç eksik olmasın...

Saygılarımla,

Merhaba,

Buna benzer resimlerin altında Türk İsimleri görünce öyle bir mutlu ediyor ki.

Eminim ki Kısa zaman içerisinde, Yurt dışında Bayrağımızı dalgalandıran, sporculamızdan olacaksınız,

Peki Devletten veya spor il müdürlüklerinden, sivil toplum kuruluşlarından vb destek görüyormusunuz, malum masraflı bir spor.

Gerçi cevabı tahmin ediyorum ya,

Saygıılarımla,

Merhaba,

Buna benzer resimlerin altında Türk İsimleri görünce öyle bir mutlu ediyor ki.

Eminim ki Kısa zaman içerisinde, Yurt dışında Bayrağımızı dalgalandıran, sporculamızdan olacaksınız,

Peki Devletten veya spor il müdürlüklerinden, sivil toplum kuruluşlarından vb destek görüyormusunuz, malum masraflı bir spor.

Gerçi cevabı tahmin ediyorum ya,

Saygıılarımla,

Mesajınız için çok teşekkürler, daha önce de forumda soruldu, çevremde de soruluyor. Cevap ise tabiki hayır hatta bu ülkede bir sürü dünya-avrupa şampiyonlukları kazanmış sporcumuz var hiçbirinin sponsoru - maddi destekçisi yok, benim mi olacak? :)

Sayın MK#7

Azminizi, disiplininizi, bakış açınızı ve yakaladığınız bu güzel orantıları gönülden tebrik etmek isterim. Siz de, kararlılık ve disiplin ile nelerin mümkün olabileceğinin bir başka örneği olmuşsunuz. Böyle kişileri görmek, bir çoğumuz için çok büyük bir pozitif motivasyon kaynağı oluyor.

Başarılarınız daim olsun.

Son düzenleme:
bu foto da antalyadan, tip biraz kayık çıkmış sebebi de saunadan çıkınca çekilmiş olması :)

rjnket.jpg

profesyonel bir sporcusunuz eğer imkanınız varsa fotoğraflarıda profesyonel çekin.sizin yarınız kadar adamlar gidip profesyonel çekim yaparken siz soyunma odalarında sauna sonrası çekmişsiniz :)

Kendisi bir şey kanıtlama derdinde değil ki sadece bizlerle paylaşmak için koyuyor. Ayrıca hepimizin salonda antreman sırasında resimlerimiz vardır. Aynı şekilde burada ki fotoğrafları da öyle düşünmelisiniz :)

profesyonel bir sporcusunuz eğer imkanınız varsa fotoğraflarıda profesyonel çekin.sizin yarınız kadar adamlar gidip profesyonel çekim yaparken siz soyunma odalarında sauna sonrası çekmişsiniz :)

bu fotograf cekıldıgınde ben 2 gundur su ıcmıyordum, saunadan cıkar cıkmaz vucut da sıcakken arkadasım rıca etti cektik. yanı o an cekım proymus amatormus telefonla cekılmıs makıneyle cekılmıs pek bakamıyosun kusurumuza bakma :)

Bir Most Muscular pozu lazım:)

Hocam vücut gayet güzel, Allah başarılarını daim etsin :)

Back
Yukarı