• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MK #7 - (Before-After ve Çeşitli Fotolar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu fotograf cekıldıgınde ben 2 gundur su ıcmıyordum, saunadan cıkar cıkmaz vucut da sıcakken arkadasım rıca etti cektik. yanı o an cekım proymus amatormus telefonla cekılmıs makıneyle cekılmıs pek bakamıyosun kusurumuza bakma :)
estağfurullah hocam buraya fotoğraf ekleminiz bile bize yeter inş daha iyi yerlere gelirsiniz iyi antremanlar dumbelllls

MK#7 gerçekten iyisin.. bu fotoğrafta tek gözüme çarpan şey bicepslerin yeterince zirve yapmamış olması bu konuda yapabileceğin bir şey varmı bilmiyorum ama oda olursa mükemmeli yakalayacaksın..

Şu pozda dahi omuz başları gözden kaçmıyor gerçekten takdire şayan..

MK#7 gerçekten iyisin.. bu fotoğrafta tek gözüme çarpan şey bicepslerin yeterince zirve yapmamış olması bu konuda yapabileceğin bir şey varmı bilmiyorum ama oda olursa mükemmeli yakalayacaksın..

Benimde o gözüme çarptı sanırım genetik olarak bicepsleri uzun yapılı birazda bunun etkisi vardır belki.bicepslerin tepe yapması biraz daha yuvarlak olması iyi olur.

Birde göğüsler dikkatimi çekti biraz daha dolu hacimli olmalı sanki :)

hocam yeni hedefler neler?

yeni hedef yeni yılın ilk aylarına kadar rölantide gitmek ondan sonra devir yükseltmek, bi aksilik olmazsa dünya şampiyonu abimiz yeniden yarısmalara donuyor ona konsantre olacaz. he ben bı daha yarısır mıyım? hıc bılmıyorum, su an ıcın bı heves ıstek yok.

bıcepsler genetık yapabılecegım bısey yok bundan bı sene once daha kotulerdı, boyle bı bıcepste bıle sıcak 50 cm olcuyu yakalayabıldıgım ıcın kendımı sanslı ve basarılı sayıyorum.

Tamam göğüsler iyi hacimli ama şimdi de bu fotoda bacaklar dikkati mi çekti :D

Çok başarılı bir vücut tebrikler ;) (bacaklarrr :))

bakan nasıl gormek ısterse oyle gorurmus ama goguste dustugun yanılgıya yan pozda bacaklarda da dusmussun bellıkı arka bacagıma ve kalflarıma guvenırım on bacagın dısına da care buldum mu cok daha ıyı olacak, alttaki fotoyu paylaşmamda yorumunla vesıle oldugun ıcın sağolasın ;)

1zldt7c.jpg

Sevgili MK #7 ;

Eğer yarışmaya devam etmek ve ilerde şampiyonluk hedefse daha bir çok eksik yer var seninde dediğin gibi ,

Fakat benim görüşüm 70 li yıllar estetiğini yakalamış birisin ve ben olsma sonuncu dahi olsam bunu bozmam , eksik yerlerin ise aslında eksik değil sadece uzun bir boyun var ve bu sebep ile de az gerii duruyor ,

Benim tavsiyem eğer hedef yoksa bunu bozma :)

Şu an kendine has bir fiziğin var ve bunu geliştirmek için yapacağın her müdahale aslında diğerlerine benzetecektir seni ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

yeni hedef yeni yılın ilk aylarına kadar rölantide gitmek ondan sonra devir yükseltmek, bi aksilik olmazsa dünya şampiyonu abimiz yeniden yarısmalara donuyor ona konsantre olacaz. he ben bı daha yarısır mıyım? hıc bılmıyorum, su an ıcın bı heves ıstek yok.

bıcepsler genetık yapabılecegım bısey yok bundan bı sene once daha kotulerdı, boyle bı bıcepste bıle sıcak 50 cm olcuyu yakalayabıldıgım ıcın kendımı sanslı ve basarılı sayıyorum.

bakan nasıl gormek ısterse oyle gorurmus ama goguste dustugun yanılgıya yan pozda bacaklarda da dusmussun bellıkı arka bacagıma ve kalflarıma guvenırım on bacagın dısına da care buldum mu cok daha ıyı olacak, alttaki fotoyu paylaşmamda yorumunla vesıle oldugun ıcın sağolasın ;)

1zldt7c.jpg

calves iyi abi yandakilere fark atmış :) ama bacaklar biraz daha kalın olmalı üst vücuda orantılı olması için.yoksa bana mı öyle geliyor? Sanki bir ufak bir orantısızlık var üst vücutla bacaklar arasında.

mk7 ben seni canı gönülden tebrik ediyorum
bence süper vucut olmuş,
çalışma insanı nasıl sonuca götürüyor yeni başlayanlar bakıp ilham alsın derim

sayın MK #7 kutluyorum, umarım ilerleyen yıllarda güzel dereceler alırsınız, başarılar...

Şu ana kadar forumda gördüğüm en iyi Vücut.Yolun açık olsun.

Back
Yukarı