samet5811
Üye
öncelikle hepinize s.a arkadaşlar ben mayıstan beri evde kendi imkanlarımla (toplam 19 kg dumbell, barfiks demiri, ayarlı el yayı) body çalışıyorum yaş 15 boy 1.57 civarı kg 44 lise 2 deyim sınıfın en kısa ve hafif erkeğiyim buda baya koyuyor görenler orta okula gidiyorum sanıyor bu yüzden bodye başladım sınıfın en iyi fiziğide bende ama göğüs six pack ön kol pazı boyun kası var pazı ve ön kol çok iyi durumda ama sınıfta bilek güreşi yapınca 9 erkekten 3-4 kişiyi yenebiliyorum adamlar boy olarak 1.75 1.80 yenemediklerim ama bi bakıyorum benim ön kollar onların pazıları kadar pazı filan yok yenemiyorum çıldırıyorum sizce nasıl çalışmam lazım taktik ne boy konusunda doktora gitmeyi düşünüyorum günde 150-200 gr tavuk yiyorum az yağlı bulgur pilavı yiyorum yoğurt süt yiyorum delice protein tozunu yaz tatilinde almıştım 2-3 kere içtim tiksindim dün tekrar içmeyi denedim bu sefer içtim ama bugün bi haber okudum protein tozu asidik mi ne yapıyormuş vucudu bu asidi de kalsiyumla attığı için kemikler zyıflaşıyormuş bu seferde içmelimiyim ? bilek güreşi içinde önerilerinizi bekliyorum yanlış kelime kullandıysan özür dilerim admin konuyu kapatmazsan iyi olur hepinize teşekkür ederim