Motivasyonun böylesi düşman başına :)

tirC0B0.jpg

kim ne derse desin göbekli olup yüzün çok yakışıklı olsada bütün karizman havan gidiyor ama ortalama tipsen fit vücutlu isen bir karizma geliyor insanın üzerine bakın jason statham ve sylvester stallone'ye tip çok yok ama fizikleri iyi olduğu için karizmatikler

Cok motive oldum gercekten :( :D

Cheat meal denilen bir olay var. Kendinizi odullendirmenizin bir zarari olmaz yarari olur. 15-20gunde bir istediginiz seyleri yiyin. Hem vucudu sasirtmis olursunuz hemde mutlu olmus olursunuz :)
Ödüllendirmemi pizza hamburger iskender tarzında yapıyorum sıfır şeker politikası izliyorum şeker çok gereksiz birşey ya yağdan zararlı edindiğim bilgilere göre :D en çokta yaş pasta ile antep fıstıklı kadayıfı özledim anasını satıyım

Ödüllendirmemi pizza hamburger iskender tarzında yapıyorum sıfır şeker politikası izliyorum şeker çok gereksiz birşey ya yağdan zararlı edindiğim bilgilere göre :D en çokta yaş pasta ile antep fıstıklı kadayıfı özledim anasını satıyım
Kesinlikle oyle. Vucut hicbir sekeri tanimaz hepsine ayni muameleyi gosterir. Hepsi zarar ama eger caniniz o kadar cok istiyorsa onlardan biriyle kendinize odul verin omuzlarinizi kabartarak yiyin. Emin olun zarardan cok faydasini gorursunuz :)

Yapmazsam anında bırakırım sporu :) bench press te bile son sette pazarki kebabı düşünüp motive oluyorum :))) [/quoete]
Bu ictenliginden dolayi seni cok seviyorum :D Demek ki 1,5acili seni cok iyi motive ediyor : )))) Ben daha bulamadim kendime saglam bi odul..

Son düzenleme:
kim ne derse desin göbekli olup yüzün çok yakışıklı olsada bütün karizman havan gidiyor ama ortalama tipsen fit vücutlu isen bir karizma geliyor insanın üzerine bakın jason statham ve sylvester stallone'ye tip çok yok ama fizikleri iyi olduğu için karizmatikler
Jason neyse de, Stallone'nin kassız hali bile karizma.

Back
Yukarı