arkadaşlar buradaki yorumları okudum ve ürünü aldım. sonuçta her ürün herkeste farklı etki gösterebilir bir deneyeyim dedim. 3 saatlik bir açlığın ardından yarım ölçek kullandım. 25 dk sonra hafif bir çarpıntıyla birlikte yine abartılmayacak düzeyde hareket etme isteği oluştu. hemen toparlanıp 5 dk içinde salona gittim. omuz çalışıyordum ve preslerde 5-10 kg arası ağırlık arttırdım. ayrıca idman sırasında yorgunluk hiç olmadı. set aralarını daha kısa tuttum. pump hissi konusuna gelince normalde çalıştığım bölge o gün boyunca hamur gibi olurdu ancak bu ürün gerçekten pump olayının hakkını veriyor bunu çok ne söyleyebilirim.
ayrıca bu üründen önce zaten kreatin kullanıyordum ama bu ürünün verdiği enerji gerçekten farklı preworkout olarak hakkını veriyor.
son olarak yüksek tansiyon problemim var bu ürün idman boyunca ekstra bir çarpıntı yapmadı zaten antrenman sırasında nabız tansiyon doğal olarak fırlıyor. ancak şu an salondan geleli bir buçuk saat oldu tansiyonum 150/100 nabzım da 105. belki de yemekte çok ağır yüklendiğim için olmuştur(200 gr kırmızı et,yarım pide,2 soda, 200 gr makarna)

. ama şu an bir rahatsızlık hissim bir çarpıntı hissim yok. hatta yemek sonrasına göre baya canlıyım.
ikinci antrenmandan sonraki görüşlerimi de burada paylaşacağım.