dontyouloveme
Üye
c4 ü ve ya no xplode'u 3 ölçek kullanırsan ölürsün dostum yapma öyle.C4 te olsun noxplode da olsun 3 er olcek kullaniyodum ben![]()
c4 ü ve ya no xplode'u 3 ölçek kullanırsan ölürsün dostum yapma öyle.C4 te olsun noxplode da olsun 3 er olcek kullaniyodum ben![]()
bodylab pre workout aslında 75 servis. Ama 1 kaşıkla etki alabiliyorsan tabi. bende 3 kaşık etki ediyor mesela. 3 kaşıktan fazlada alınmıyor zaten. yeni kullanmaya başladım ürünü. adı şanı duyulmamış olasa da ürün muhteşem. Jack 3d etkisi gösteriyor bende. Assault, no xplode, grenade vb bir çok ürün kullandım. hiç biri etki etmedi.[DOUBLEPOST=1449836006][/DOUBLEPOST]kardeşim ürün 24 servis ve 106 tl, sence bunu kullanmak mantıklı mı ? bodylab için konuşuyorum.
bodylab pre workout aslında 75 servis. Ama 1 kaşıkla etki alabiliyorsan tabi. bende 3 kaşık etki ediyor mesela. 3 kaşıktan fazlada alınmıyor zaten. yeni kullanmaya başladım ürünü. adı şanı duyulmamış olasa da ürün muhteşem. Jack 3d etkisi gösteriyor bende. Assault, no xplode, grenade vb bir çok ürün kullandım. hiç biri etki etmedi.kardeşim ürün 24 servis ve 106 tl, sence bunu kullanmak mantıklı mı ? bodylab için konuşuyorum.
1-2 aydır kullanıyorum tadı iğrenç yarısını içip yarısını döküyorum .
Kullananlar bunu ne kadar su ile karıştırıyor üzerinde 500ml yazıyor fakat antremanda önce 500ml su ile içince wc'ye gitmekten antreman yapılmıyor
Acımı tatlımı karar veremedim ama berbat bir tadı olduğu kesin.tadı önce çok şekerli sonra alışıyorsun dıyebılırım 700 ml tam shakerla karıstırıoyrum. kı ölçeği de sureklı arttırdım belkı bı sey degısıır dıye ama nafıle... dedıgın wc ye olayına çok güldüm sadece benım mı basıma geliyor dıyordum. ben işten gelınce hemen içiyorum 30 dk sonra sporda olucak şekilde (15 dakıka gıyınme + 15 dk yürüme) ,içer içmez dırek wc ye tamamıyle rahatlıyorum.içtikten 5 dakıka sonra etkısı gösteriyor,psıkolojık mı bılmıyorum. ama etkisi rezalet.
tada tekrar gelirsek ıctıgım en ıgrenc şey bcaa vpx dı. hatta annem bu bulaşık deterjanı amma köpürdü demıstı. yok dedım supplement o hem de en okkalı fiyatlısından kı bcaa ,bcaa işte. nitrat form , o form şu form biraz hikaye...
içme ben içmiştim bi kaç porsiyon o şekilde çok mide bulantısı yapıyorbeyler bende eskisi var gecen sene aldım toprak gibi oldu toz sekli kalmadı. son kullanma tarihi de bir dahaki ay sonra bitiyor ne yapayim icmeyim mi? toprak gibi oldu ya bi sorun olurmu
vücudun o kadar ucuz değil dostum at gitsinbeyler bende eskisi var gecen sene aldım toprak gibi oldu toz sekli kalmadı. son kullanma tarihi de bir dahaki ay sonra bitiyor ne yapayim icmeyim mi? toprak gibi oldu ya bi sorun olurmu