komutantopatan zannedersem bu yeni ambalaj değil türkiye dışında bu ambalaj var Türkiyede ambalajı değiştirmişler.
Yeni ambalaj.
Türkiye'de olanlar eski ambalajlar.
Ambalajlar neden değiştirilsin ?
komutantopatan zannedersem bu yeni ambalaj değil türkiye dışında bu ambalaj var Türkiyede ambalajı değiştirmişler.
var türkiyede yeni kutusu
açık attırma sitelerinde bulabilirsin
hocam bir link alabilirmiyim , kusura bakma Ebay dahil her sitede birçok kez alışveriş yaptım ama bulamadım.
Kesinlikle yeni kutu gerekiyor , içeriğide değişik , BCAA eklenmiş vs.
1,3 Demyth olmadığına göre bu ürün tam benlik
TR Distribütörlüğünü almış bir firma, mail attım ay sonu yeni ürünlerin geleceğini söylediler.
arkadaşlar bu urunu nasıl kullancaz yanı ac olarakmı alırsak daha faydalı ayrıca ben proteın tozuda kullanıyorum spor oncesı ve sonrası sımdı proteın tozunu 30 dk once mp assaultu 20dk once alıyorum ee ozamn ac karna ıcmıyorum anlamınamı gelır kullananlar veya detaylı bılenler cevaplasın lutfen
Bu ürünü kullandıktan sonra, antrenman sonrası protein tozuyla birlikte creatin almamın sakıncası olur mu ? yoksa gereksizmi olur?![]()
bu ürüne belli bi süre kullandıktan sonra ara verilmesi gerekiyor mu creatin gibi?
o zamana kadar etkisi geçer.
ben tam bir ölçek alıyorum ve kudurtuyor adamı.o yüzdeki kaşıntılar sinir ediyor.salona otobüs ile gidiyorum otobüsün içinde kendimi uyuz köpekler gibi kaşımamak için zor tutuyorum.
gerçekten sağlam bi ürün.