MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
komutantopatan zannedersem bu yeni ambalaj değil türkiye dışında bu ambalaj var Türkiyede ambalajı değiştirmişler.

Yeni ambalaj.
Türkiye'de olanlar eski ambalajlar.
Ambalajlar neden değiştirilsin ?

Benim acımdan bu ürün'ün Jack3D vs.. gibi enerji verici özelliğinden çok focus özelliği olması , Jack3D nin içeriğindeki 1, 3 Dimethylamylamine maddesi yeni zellanda , ingiltere gibi yerlerde zararlı içerik olduğundan dolayı satılmıyor.

Bunun haricinde Assault içeriğinde zararlı görünen hiçbir madde olmadığı biliniyor.

Fakat kafamdaki tek soru , neden Türkiyede yeni ambalajı ile bulamıyoruz.Birde içerik olarak aynılar mı?

var türkiyede yeni kutusu
açık attırma sitelerinde bulabilirsin

hocam bir link alabilirmiyim , kusura bakma Ebay dahil her sitede birçok kez alışveriş yaptım ama bulamadım.

Kesinlikle yeni kutu gerekiyor , içeriğide değişik , BCAA eklenmiş vs.
1,3 Demyth olmadığına göre bu ürün tam benlik

Ürün yarın elimde olacak, ilk kez pre bir ürün kullanacağım, etkisini 1 aydan sonra yazarım.

Fakat çok önemli bir not.Şu an TR'de satılan(ve bana gelecek olan) eski ambalajlı ürünün içeriğindeki suma root (enerjiyi veren madde) nsf tarafından yasaklı ürünler listesine eklendi.O yüzden MP yeni formülasyonda suma root'u çıkartıp(nsf sertifikasının kendileri için çok önemli olduğunu söylüyorlar) biraz bcaa ekledi ve suma root'un eksikliğinin sadece ağırlıkla beraber kardiyo yapanlarda hissedileceği söyleniyor.Yani buradaki çoğu kişi gibi ısınma amaçlı 10 dakikalık bir mini seans haricinde ağırlıkla beraber kadriyo yapmıyorsanız, eski ve yeni formül arasında fark hissetmeniz çok zor(muş).Milli sporculara duyurulur.

Kullanılmadığı günler

Merhaba, yaklaşık 1 aydır haftada 2 ya da 3 kez kullanıyor olmama rağmen aklıma takılan bir şey var. Kullanılmadığı zamanlarda bünyede güç ve istek olarak bir düşüş olması söz konusu mudur?

hocam bir link alabilirmiyim , kusura bakma Ebay dahil her sitede birçok kez alışveriş yaptım ama bulamadım.

Kesinlikle yeni kutu gerekiyor , içeriğide değişik , BCAA eklenmiş vs.
1,3 Demyth olmadığına göre bu ürün tam benlik

1,3 un olmamasini cabuk yukselirseniz cabuk dusersiniz seklinde aciklamislar :) Bu arada bir haftadir yeni urunu kullaniyorum ve memnunum Jack3d ve ilk versyon assaulttan guclu ayrica side effect hissetmedim . Ama pahali 32 servislik urunu 55 dolara aldim vergi dahil .

Bu ürün hakkındaki yorumlarınızı okudum.ben bu ürünü kullanırken 15 - 20 dakika önce almıyorum.hemen assaultu alıp koşu bandında 3 dakikaya yakın hızlı bir tempoyla koşup maddeyi kana karıştırıyorum.böyle benım açımdan daha yararlı oluyor.deneyin derim.

Şu combat powder ı bi türlü getiremedi hala distrübitör firma...!!

arkadaşlar bu urunu nasıl kullancaz yanı ac olarakmı alırsak daha faydalı ayrıca ben proteın tozuda kullanıyorum spor oncesı ve sonrası sımdı proteın tozunu 30 dk once mp assaultu 20dk once alıyorum ee ozamn ac karna ıcmıyorum anlamınamı gelır kullananlar veya detaylı bılenler cevaplasın lutfen

açıklayıcı olması açısından kendi alım şeklimi yazayım.

14:15'de yemek yemiş oluyorum.
16:15'de 1ölçek Nitrotech ve Animal Pak alıyorum
16:30'da 1 ölçek MP - Assault alıyorum.
17:00'da antrenmana başlıyorum.

Bu ürünü kullandıktan sonra, antrenman sonrası protein tozuyla birlikte creatin almamın sakıncası olur mu ? yoksa gereksizmi olur? :)

eğer kullandığın proteinin içinde ayrıca creatine varsa ayrıca creatine almana gerek yok.
şahsen nitrotech kullanıyorum içerisinde belli bir miktar creatine olduğundan ayrıca creatine kullanmıyorum.zaten tavsiye de etmem.

bu ürüne belli bi süre kullandıktan sonra ara verilmesi gerekiyor mu creatin gibi?

hayır gerekmiyor.fakat her şeyde olduğu gibi her şeyin fazlası zarar.

genel olarak yorumum şu:
antrenmandan yarım saat önce 275ml su ve ya üzümsuyu ile içiyorum.
otobüse binip salona gitmem 15 dakikayı buluyor.
otobüsde terlemeye başlıyorum ve kulaklarımın üst kısmı karıncalaşıyor ve 5-6 dakikalık aralıklarla vücudumun her bir noktasına aynı anda aniden sanki ufak birer iğne batırıyorlar,yani ufak çaplı bi elektrik çarpması gibi birşey.
antrenmanda ise son setin son 4 tekrarında aşırı zorlanırdım fakat ağırlıkları arttırmama rağmen son setin son 2 tekrarında zorlanıyorum ve sonuç olarak tam çıkıyor setlerim.
şoklayıcı ve konsantrasyonu arttırıcı etkisi büyük.tabi bir de psikolojik etkisi var bunun yanında ,kulaklığınızı takıp gaz verici müzikler (hard rock,dubstep,gangsta rap vs.) dinleyince gerçekten güzel bir antrenman çıkıyor.2.kullandığım gün bütün salonun dönüp bana baktığını söyleyebilirim.hareketleri hızlı ve disiplinli bi şekilde yapmaya başladım.

Son düzenleme:
Şu anda kullandığım bir ürün. Şimdiye dek 4-5 antremanda kullandım. Yarım ölçek kullanıyorum, 25-30 dak. öncesinde. Hiçbir kötü yan etkisi olmadı, antremanlar da gayet performanslı oluyor. Bazı geceleri uyku sorunu oluyor, ama ürün nedeni ile mi emin değilim (ürünü 18:00 sıralarında alıyorum ve 23:00-23:30 gibi yatıyorum. Etkisi geçmiş olması lazım diye düşünüyorum).

o zamana kadar etkisi geçer.
ben tam bir ölçek alıyorum ve kudurtuyor adamı.o yüzdeki kaşıntılar sinir ediyor.salona otobüs ile gidiyorum otobüsün içinde kendimi uyuz köpekler gibi kaşımamak için zor tutuyorum.
gerçekten sağlam bi ürün.

arkadaslar bu ürünü almayı düşünüyorum amıno max 8000 gaspari my fosıonla kombine edicem aynı zamanda l carnıtinde koyucam bunların arasına süper setle kılo vermeyı ve daha belirgin olmak istiyorum cla glutamıne argınıne ornıtyne lysınde var elimde bana kombinasyon önerebilirmisinz anterman öncesi ve sonrası

kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu , beklediğimden daha iyi performans gösteriyor diyebilirim... set aralarım kısaldı, ağırlıklarda 5-10 kg. minimum artış sağladım.. bende karıncalanma yada kaşıntı vs yapmadı? özellikle aroması harika piyasadaki birçok limonatadan daha iyi :) raspberry lemonade... benim kullanım şeklim :
antrenmandan 2 saat önce birşeyler atıştırıyorum
antrenmandan 15 dk önce yarım ölçek assault alıp , salona 10 dk içerisinde koşarak gidiyorum
antrenman sonrası 3 adet gaspari aminomax 8000 , antrenmandan 30 dk sonra 1,5 ölçek gaspari myofusion protein tozu şeklinde...
Sonuç kaslarım çelik gibi sertleşti assault kullanmaya başladıktan sonra , hatta montun fermuarı patladı ..
tavsiye ederim yanlız yeni başlayanlar değil minimum 1 yıl spor yapmış kişilerde daha başarılı olur...

o zamana kadar etkisi geçer.
ben tam bir ölçek alıyorum ve kudurtuyor adamı.o yüzdeki kaşıntılar sinir ediyor.salona otobüs ile gidiyorum otobüsün içinde kendimi uyuz köpekler gibi kaşımamak için zor tutuyorum.
gerçekten sağlam bi ürün.

-RevoLt- hiç yarım ölçek kullandığın oldu mu ? Bu iğne batması yada kaşıntılar yarım dozajta hissedilir mi merak ediyorum açıkcası.
Bir diğer nokta ise antreman sonrası vücutunuzdan tamamen arınıyor mu bu etki ? Açıkcası idmanlarım çok ağır geçiyor ve kendimi zorluyorum. Bu ürünü kullanmayı düşünüyorum fakat antreman sonrası da bu etkiler devam ederse cidden sinir bozucu olur.

Back
Yukarı