MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
ben 1 .5 ölçek kullanıyorum hala allah kahretsınkı tık yok ya acaba bende neden etkı göstermıyor kı :(((

Kaynağınız var mı bu bilgiyle ilgili olarak?

http://bradscottfitness.com/wp-content/uploads/2012/06/musclepharm-assault-ingredients.jpg

Bu linkte bir ölçekte 5 gram creatin olduğu yazıyor. Bir servis(yani yarım ölçek) 2.5 gram creatin içerir. Ben de 2.5 gram ekleyerek 5 gram creatin aldım toplamda.

Bende aynı resim üzerinden 5 gram var dedim. Ama benim baktığımda servis başına idi yani 23gram için bahsediliyordu. 46gramda toplam 16,5g varsa kalanı ne? diğer ürünleri bu kadar ağırlıkta değil?
Ama 23gramda 16,5g gayet mantıklı duruyor

Bende aynı resim üzerinden 5 gram var dedim. Ama benim baktığımda servis başına idi yani 23gram için bahsediliyordu. 46gramda toplam 16,5g varsa kalanı ne? diğer ürünleri bu kadar ağırlıkta değil?
Ama 23gramda 16,5g gayet mantıklı duruyor

Alt tarafta per scoop diye bir ifade var. Yani aslında her serviste bu resimdeki değerlerin yarısı kadar supplement alıyoruz. En azından tavsiye edilen serviste demeliyim, ben bu ürüne yeni başlayan biri olarak kesinlikle dozajı arttırmayı düşünmüyordum, bugünkü etkisinden de gayet memnun kaldım.

Assault' ile birlikte weider amino moge forte kullanmayı düşünüyorum ikisi bi arada kullanılır mı? ASsaultu aldıktan 20 dk sonra amino alsam( mega forte) bi zararı olurmu? yani aminoyla nox karışımı toksik bi etki yaparmı?

Assault' ile birlikte weider amino moge forte kullanmayı düşünüyorum ikisi bi arada kullanılır mı? ASsaultu aldıktan 20 dk sonra amino alsam( mega forte) bi zararı olurmu? yani aminoyla nox karışımı toksik bi etki yaparmı?
megaforte yi bence antrenman sonu ve özellikle gece al assaultla karıştırma gerek yok

ben nox etkisini artırmak amaçlı düşünmüştüm, fakat bu seferde fazla mı gelır acaba? tansiyonu yükselmesi yaparmı?

tek sen değilsin üründen verim alamayan. 2-3 günde bende ki etkisi de geçti. Eğer sende de etki hissetmemişsen yenisini almanı tavsiye etmem. Farklı bir ürüne yönel. Ben şimdi öyle yapıyorum

Selam Kauss, pre work outların hangısnı kullansam ertesı gun, tansıyon yukselmesı oluyo.. kullanmayınca da güç kaybı oluyo.. Ne yapmamı önerirsin??

Selam Kauss, pre work outların hangısnı kullansam ertesı gun, tansıyon yukselmesı oluyo.. kullanmayınca da güç kaybı oluyo.. Ne yapmamı önerirsin??

ben şükretmenı önerırım en azından etkısını gösterıyor :p

şükr etmek derken? 3 gün oldu haala tansiyonum yüksek çıkıyo.. siz spor öncesi ne kullanıyosunuz, yardımcı olurmusunuz?

bende hıc öle bır etkı göstermedı acaba termojenık yag yakıcımı kullanıyorsun o yapıyor olabılır bende ılk gunden yuksek doz kullanınca öluyorum sanmıstımda :D ama sadece assault veya yanında kullandıgın amınodur whey dır onlar bende tansıyon yukseklıgı yapmadı hatta assault bana etkı etmıyor dıye sıkayet edıyorum ben :(

termojenik hiç kullanmadım. assaultu ıctıkten 20 dk sonra mega forte u ıctım ıkısı karısınca agır geldı sanırım. ben zaten ceyrek ölçek falan alıyorum assaulttan, bende kı etkısı cok buyuk oluyo. su an haala basım agrıyo tansıyonum düşmedi bu böle bı kac gun devam edıyo. Sen spordan önce ne alıyosun, ne önerirsin?

valla ben öncesınde 1.5 assault arada 1 amıno x bıtınce re-con glutamıne creatıne ve whey alıyorum ama bende ölr bır etkı olmadı. bence ne olur ne olmaz gecer eder salla bosver gıbı yorumlara aldırma bır doktora gıt bakalım ne dıcek cunkı cyerek doz cok az zaten

bı kere daha oldu bende bu, sonra geçiyo. Noxlar sanırım bana yaramıyo :( mecburen amıno ve carnıvor et proteını kullanıcam, gercı bu seferde yag baglıyorum cunku gucum gıdıyo. ınsanlar performans artırıcı olmadan nası o kadar agır calısabılıyorlar? güç kaybı olmaması ıcın ne yapmalı?

uzun zamandır ürünlerle ilgilenmiyordum. Antrenman öncesi hangi MP ürününü kullanmalıyız ?
-Muscle Pharm Assault, 736 Gram (Yeni)
-MusclePharm Assault Pre-WorkOut, 800 Gram Lemonade Raspberry

Üstteki yenilenmiş versiyonu sanırım. Superpump'un yenisi bana yaramamıştı o nedenle mp assault hakkındaki görüşler ne durumda sormak istiyorum...

Eskisini kullanmıştım kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim , bana çok iyi gelmişti.

Şuan xpro nox ve xpro glutamine kullanıyorum eğer içinde glutamine de varsa bu kutular bittikten sonra kesinlikle mp assault u deneyeceğim fiyatı 99liraydı sanırsam içerik olarak bu fiyata değecek bir ürün bence.Ayrıca kutusuda çok janjanlı bugün protein 7nin şubesinde inceledim siyah yeşil yakıyor :D Ama içindekilerin gramajları kutunun üstünde yazmıyor nedense özel içerik falan olsa gerek

Sanırım benim kadar şanssızı yoktur. MP assault ile ilk günümü paylaşmak isterim;

Ne güzel Yeni aldığım mp Assault'umdan 1 ölçek alıp spor salonuna doğru yola koyuldum. Ürünü içeli 10 dk oldu ve vücudumun ısınmaya , nabzımın hızlandığını hissetmeye başladım. Kulakta ipod , ses sonda , moral-motivasyon süper ... ve Salona vardım , kartımı bıraktım, tam soyunma odasına geçicem kasadaki adam ne dese beğenirsiniz;
Adam: Salona son giriş saatini geçtiniz , sizi içeri alamam.
--içeri girerken kulaklığın tekini çıkartmıştım o nedenle pek anlamamıştım.
ben : Pardon ?
Adam: tekrarladı
Ben: son giriş saati nedir ?
adam: 6 ( akşam)
Ben: Saat şuan 6 zaten , yani geç kalmadım.
adam: bak gördüğün gibi giyindim , aşağıda 2 kişi var onları bekliyorum , çıkıcam.

demesiyle moral motivasyon sıfıra indi , sinirden kuduruyordum ( içimden :(

saat şuan 12 , 6dan beri yaklaşık 2 litre su içtim, hala içimden atamadım. sabah 13:00'de staj savunmam var, Bakalım ne zaman uyuyabileceğim ...

Son düzenleme:
Bende bu ürünü 1 hafta önce aldım salondaki hocadan. Hoca ürünü eger antraman yapacağin gün cok bitkin degilsen kendini iyi hissediyorsan antraman sırasında iceceğin suya kat ve antraman sırasında ic dedi. Bende o sekilde kullanıyorum ama gerek internetteki baska yerlerde gerek kutuda gerekse burda :P antraman öncesi icilceği yaziyor anlamadım.

Back
Yukarı