mehmetanil
Üye
ben 1 .5 ölçek kullanıyorum hala allah kahretsınkı tık yok ya acaba bende neden etkı göstermıyor kı
((

Assaultun yarım ölçeğinde yani 23 gramda 5 gram Creatine var. 1 tam ölçek kullandıysan 10g creatine almışssın.![]()
Kaynağınız var mı bu bilgiyle ilgili olarak?
http://bradscottfitness.com/wp-content/uploads/2012/06/musclepharm-assault-ingredients.jpg
Bu linkte bir ölçekte 5 gram creatin olduğu yazıyor. Bir servis(yani yarım ölçek) 2.5 gram creatin içerir. Ben de 2.5 gram ekleyerek 5 gram creatin aldım toplamda.
Bende aynı resim üzerinden 5 gram var dedim. Ama benim baktığımda servis başına idi yani 23gram için bahsediliyordu. 46gramda toplam 16,5g varsa kalanı ne? diğer ürünleri bu kadar ağırlıkta değil?
Ama 23gramda 16,5g gayet mantıklı duruyor
megaforte yi bence antrenman sonu ve özellikle gece al assaultla karıştırma gerek yokAssault' ile birlikte weider amino moge forte kullanmayı düşünüyorum ikisi bi arada kullanılır mı? ASsaultu aldıktan 20 dk sonra amino alsam( mega forte) bi zararı olurmu? yani aminoyla nox karışımı toksik bi etki yaparmı?
tek sen değilsin üründen verim alamayan. 2-3 günde bende ki etkisi de geçti. Eğer sende de etki hissetmemişsen yenisini almanı tavsiye etmem. Farklı bir ürüne yönel. Ben şimdi öyle yapıyorum
Selam Kauss, pre work outların hangısnı kullansam ertesı gun, tansıyon yukselmesı oluyo.. kullanmayınca da güç kaybı oluyo.. Ne yapmamı önerirsin??