mserkanxxx
Üye
Arkadaşlar p7 de 1380 gr 60 servis olanı var fiyatıda uygun geldi eski versiyon mu bu acaba?
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sitesinde adamlar açıklamış zaten ne olduğunu..bu tarz mesajlarla formu kirletmeyelim.Arkadaşlar p7 de 1380 gr 60 servis olanı var fiyatıda uygun geldi eski versiyon mu bu acaba?
İyide ürün içeriğine bakıyorum orda karbonhidrat oranı vs yazılmıs içerik yazılmamıs o yüzden yazdım no hiç kullanmadım bu zamana assaultunda 3-4 gramaj ı var neyse bunu geçtik bence sen bu gereksiz msjınla polemik yaratıp forumu kirletiyorsun eski yeni yaz bitsin mevzu biliyorsan ukelalık yapınca ne geçti eline yada en iyisi sen benim hiç bir msj ıma cvp yazma kardeş senden gelcek bilgi eksik olsun.sitesinde adamlar açıklamış zaten ne olduğunu..bu tarz mesajlarla formu kirletmeyelim.
kardeşli mardeşli konuşma gözüm siteye girersin açar açmaz ekranda çıkıyor ürünün 2 satır yazmış adam oraya ürünün ne olduğu..efendi gibi uyardık efendi gibi cevap yaz yazamıyacaksan burdan gereksiz atara girmeİyide ürün içeriğine bakıyorum orda karbonhidrat oranı vs yazılmıs içerik yazılmamıs o yüzden yazdım no hiç kullanmadım bu zamana assaultunda 3-4 gramaj ı var neyse bunu geçtik bence sen bu gereksiz msjınla polemik yaratıp forumu kirletiyorsun eski yeni yaz bitsin mevzu biliyorsan ukelalık yapınca ne geçti eline yada en iyisi sen benim hiç bir msj ıma cvp yazma kardeş senden gelcek bilgi eksik olsun.
forum bekçiliğiyle ne alakası var anlayamadım. Onu da bi açıklarsan. herkes her aklına geleni sorarsa ne sen ne bir başkası burada aradığı hiçbirşeyi bulamaz herkesi elinde internet var az araştırsın bulamassa gelip buraya sorar zaten..Kaldı ki 2-3 mesaj önce bir arkadaş demiş zaten eski formül olduğunu arkadaş 1 sayfa geriye gitseydi soru sormasına bile gerek olmayacaktıBir tek forum bekçimiz eksikti o da ortaya çıkmış.Artık forum daha "temiz" daha "gereksiz mesajlardan" arınmış halde! ^_^
bunun modlukla alakası yok arkadaş açıklamış burda bende dönüp bir bakın dedim gereksiz ergen muhabbetine girmenin anlamı yoköncelikle hem eski hemde yeni nesili 2 öğrencime 2 hafta ara ile denetme fırsatım oldu.elde karıncalanma ve performans artışı eski versiyonda iyiydi.damarlanmadada problem yok;yani her ikiside memnundu.sonraki haftalarda ise yeni nesil ürünü denemeye aldık.her ikiside içtikten 10 dakika sonra tepelerinden aşağıya biri su boşaltmış gibi sırılsıklam oldu.birinin rengi beyaza döndü neredeyse.acile falan götürün demeye kalmadı 10 dakika içinde normal fonksiyonlarına döndü.antrenmana girdiğinde ise diğer eski nesil ürüne göre daha fazla performans artışı sergilediler.bu arada piyasada bazı sitelerde eski nesil ürünün 1100-130 gramlık gibi bir gramaj altında satıldığını gördüm.fiyatıda daha uygun.
Üslubunuz hiç hoş geğil , p7 sitesinde bu arkadaşımızın sorusunun cevabı yazabilir. Bende bu soruyu merak ettim , p7 sitesinemi gideceğim? Ahmet'de merak etti o siteyemi gidecek ? Mehmet'de merak etti o siteyemi girecek ? Yazacağınız " evet eski versiyonu" cümlesi ile onlarca insana bilgi aktarmak varken siz bu soruyu " forumu kalitesileştiriyorsun " mantığı ile yorumlamışsın. Yanlış anlamayın amacım tartışmaya girmek değil fakat üslup ve konuşma biçimi malesef etik değil.sitesinde adamlar açıklamış zaten ne olduğunu..bu tarz mesajlarla formu kirletmeyelim.
mp assult 1380 gr aldım (ahududu limon) tad çok iyi,ama etkisini hiç göremedim 3 ölçeğe çıkacağım bu sefer.