kingheroes
Üye
şekerli su içmiş oluruz en fazla yavçok olmasın kardeşim 3 ölçek fazla gelir dikkat et![]()

şekerli su içmiş oluruz en fazla yavçok olmasın kardeşim 3 ölçek fazla gelir dikkat et![]()
1380 kg aldım bende dostum,tadı güzel harici berbat 3 ölçeğe kadar çıktım banamısın demiyor ne bir enerji artışı ne bir pump nede baka birşey tırtarkadaşlar 736 gr olanından aldım, ilkez bugün kulalndım, ne karıncalanma oldu ne başka birşey, antreman sırasında midem bulandı karnım ağrıdı bunlar normal mi ? kılolarda hafıf artma oldu ama bunun sayesındemı oldu bılmıyorum. ama antremanda halsız hıssedıyordum kendımı.
niye böyle oldu ki1380 kg aldım bende dostum,tadı güzel harici berbat 3 ölçeğe kadar çıktım banamısın demiyor ne bir enerji artışı ne bir pump nede baka birşey tırt![]()
ben uzun süre kullandım gerçekten cok basarılı bir urun ama 20 dakıka icinde agırlıga girmeniz gerekiyor aksı halde tıtreme ve karıncalasma baslayabılıyordeneyen varmı ?
Yeni çıkan ürünü mü kullandin?ben uzun süre kullandım gerçekten cok basarılı bir urun ama 20 dakıka icinde agırlıga girmeniz gerekiyor aksı halde tıtreme ve karıncalasma baslayabılıyor
Peki sence almama değermi mesela sabah salon antremanı yaptık kaslarımda agrı var akşam koşuya gidecez.Ağırlık ile alakası yok zaten. Ben kardiyo yapacağım günler creatine yerine kullanıyorum. Hem enerji sağlıyor hem de çok güzel terletiyor. Bir süre yorgunluğunun önüne geçersin ancak assault sana mucize sunmayacaktır ve 2. haftadan sonra çok etkisini göremeyebilirsin