Mr. Olympia 2007 Sizce Kim Olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan java
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Favorim Victor Martinez. Süpriz yapacağını düşünüyorum.

Favorim Victor Martinez. Süpriz yapacağını düşünüyorum.

Daha önceki mesajımda ronnie ye şans vermiştim ama benimde favorim victor martinez artık. Arnold 2007 de birinci oldu ve mükemmeldi

victor martinez bence bu sene ilk beşte olur ama birinci ama 3ncü, jay bence bu sene şampiyon olamaz....

arkadaşlar bunu tv den izleyemeyecekmiyiz.hangi kanal verir acaba. ben araştırdım ama bulamadım.uydudan yakalardık

9.29.2007 sayılı günler kaldı mr olmpiya .bunu bende merak ediyorum eurosportan filan mı veriyolar acaba zaman zaman eurosportta cıkıyor cünkü bb yarısmaları bilgisi olan arkadaslar varsa lütfen link veririlerse memnun oluruz .

bu seneye kadar izlemek mumkun degildi ama bu sene degisiklik olmusmudur bilmiyorum.

bodybuilding'in dünya kupası finali ve biz seyredemiyoruz.

yayınlasa yayınlasa eurosport yayınlar. umarım yayınlar.....önemli ve büyük bir organizasyon. o kadar saçma program yerine bu yarışmayı yayınlasa tv ler önemli bir seyirci kitlesine ulaşırlar bence....

Son düzenleme:
Jay´in Carsamba sabahindan resimleri...
100_1227_wm.jpg

100_1229_wm.jpg

100_1243_wm.jpg

Joe Weider’s 2007 Muscletech Mr. Olympia takes place this weekend, Friday Sept. 27th and Saturday Sept. 28th, at the Las Vegas Convention Center and the Orleans Resort Arena. The event that started Gov. Arnold Schwarzenegger’s movie and political career will be available for the first time, free, via a live webcast by Bodybuilding.com, the presenting sponsor of this weekend’s competitions. The event will also be available on demand for ten days following the competition at Bodybuilding.com

Yarisma bodybuilding.com tarafinca bu sene yayinlanacak.

Mr Olympia 2007 TV

bodybuilding.com dan canlı olarak izleme imkanımız var yani .yarsıma cumartesi günü de saat kaç ta peki arkadaslar .bilen var mı .

jay mide yi de kontrol altına almıs ,
yanlız sağ göğüsnün ön omuz ile birleştirdiği kısımlarda bazı uzun kırmızı izler veya çizgiler göze çarpıyor .aynı izlerden bende de var çünkü .halk arasında o izlere ; ''kaslarız yırtılmıs''şeklinde cümlelerde duymak mümkün .:)

O izlerin neden oluştugunu hiçbir zaman çözemedim pek de merak etmedim aslında .Ağırlık çalısan sporcularda olusabilecek bir durum zaten.

jay mide yi de kontrol altına almıs ,
yanlız sağ göğüsnün ön omuz ile birleştirdiği kısımlarda bazı uzun kırmızı izler veya çizgiler göze çarpıyor .aynı izlerden bende de var çünkü .halk arasında o izlere ; ''kaslarız yırtılmıs''şeklinde cümlelerde duymak mümkün .:)

O izlerin neden oluştugunu hiçbir zaman çözemedim pek de merak etmedim aslında .Ağırlık çalısan sporcularda olusabilecek bir durum zaten.
Deri çatlakları Burakula, bu her türlü hızlı kilo alma durumunda oluyor. Derinin esneme hızı hızlı alınan ölçüye adapte olamayınca çatlamalar meydana geliyor.
Bu durum hamileleikte de olur, profesyonel vücutçuların çoğunda var, ama yarışma dönemi bronzlaştıkları için belli olmuyor.
Oluşmadan engellemek gerekiyor, bunun yolu ise idman sonrası duş alıp kurulandıktan sonra vücudu yağlayarak derinin esneme kapasitesini arttırmak.

abi forumdan birisine sayısal loto tutsada uçak kaldırsak yaw , pankart açarız salonda bayrak falan nerdne geldiğimizi görürler hehehehehhe :)

Jay Cutler'i 1996'da muhteşem bulurdum, o zaman yeni pro olmuştu, bacakları, omuzları inanılmazdı.
Aradan o kadar zaman geçti, inanın benim gözümde geri gitti, 10 senede ben fiziğinde ileri doğru bir aşama göremiyorum.
Sırtı sözde gelişti bence sırtı hala detaysız, geniş olabilir ama bir Ronnie Coleman gibi değil asla.
Çatısı muhteşem Jay Cutler'ın, omuzları çok geniş, kalın ve dolu, ancak ne yazık ki bence kötü bir Mr. Olympia.
Şu resimlerdeki hale bakın!
Bacakları dışında etkileyici bir yer göremiyorum.
Omuzları her zaman ki gibi çok büyük ama onlarda diğer büyük proların çok ilerisinde değil bence.
Olympia bu haldeki Jay Cutler'a mı kaldı?
Takdir ettiğim Jay Cutler'dan çok uzak benim gözümde...

dogru soyluyorsun karasan.özellikle geçen seneki olympıada rengi harıcınde vucuda pek katkısı olmamış.ölçü olarak bile diğerlerinden farkını ortaya koyamıyor.bence seneye ikinciliği bile elinden kaybedecek duruma gelecek.

Mr.olympia Yarışma final gecesi olarak söyleyim 29/09/2007 de las vegasta öğleden sonra saat 19:00 da başlıyor.Yani türkiye saatiyle sabah 4:30 - 5 civarı kalkıp bodybuilding.com dan izleyebilirsin.

Back
Yukarı