Mr. Olympia 2008 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Mr. Olympia 2008 Kim Olur ?

• Jay Cutler

Votes: 31 60,8%
  • Dennis Wolf

Votes: 5 9,8%
  • Phil Heath

Votes: 2 3,9%
  • Dexter Jackson

Votes: 11 21,6%
  • Toney Freeman

Votes: 0 0,0%
  • Melvin Anthony

• Silvio Samuel

• Gustavo Badell

• Dennis James

• Johnny Jackson

• Diger

Votes: 2 3,9%

• Total voters
    51

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
header1.jpg

header2.jpg

Evet arkadaslar yarismaya sayili günler kaldi. 25-28 Eylül arasi düzenlenecek.

Tahminleri alalim :)
Mr. Olympia sitesinde yarismaya kalifiye olan yarismacilar asagida, fakat bazi yarismacilar cekildi bazilari sakat. Ronnie Coleman cekildi, Branch Warren, Victor Martinez ve Kai green sakatlik nedeniyle yarisamayacak. Su an toplam 18 yarismaci katilacak.

Bu seneki yarisma önceki senelere oran pekte cekismeli olmayacaga benziyor. Victor Martinez´in yarismada olmamasi beni üzdü acikcasi.
Dennis Wolf neler yapacak cok merak ediyorum.

mr2008.jpg

tahminim
1. Jay cutler
2. dexter jackson
3. dennis wolf
cutler bence geçen seneye göre daha kötü olmasına rağmen kazanır, dexter arkasından ikinci gelir. dennis wolf bu sene çok iddalı o yüzden bence phil heathi geçip 3. olur.

dexterin bu sene işi cok zor..3.olacagına pek inanmıyorum açıkcası..

1.jay cutler
2.phil heath
3.dennis wolf
4.dexter jackson
5.melvin anthony-toney freeman
6.silvio samuel-gustavo badell
7.ronny rockel-johnie jackson

birinciliği jay cutler götürr.. ikncliikte ise dennis wolf ve dexter jackson kapşr..zevkli bir mr. olimpia daha bizi bekliyor...

Ronnie Coleman cekildi, Branch Warren, Victor Martinez ve Kai green sakatlik nedeniyle yarisamayacak.

benim bildiğim kai greene daha önce phil heathin uyguladı taktiği uyguluyor, ve olympiaya katılıp kötü bir derece alacağına yarışmadan çekiliyor ve bir sonraki olympia için hazırlanıyor. böylece hazır olduğunda daha etkileyici bir şekilde ortaya çıkıyor. bu arada kai greenein gözleri ne öyle ya, adamın gözleri kaplan gibi valla :D boşuna "predator" demiyorlar adama :D

Son düzenleme:
Kai Green'in bu olimpia'da iş yapacak vücudu yok, en azından katılanların yanında yalan olur. Ancak ilginç(bence güzel) bir bacak yapısı ve define bir vücudu var. Şimdilik gitsin çıplak pozlar vemeye devam etsin:D...

Ronnie Coleman'ın çekildiğini şuan öğreniyorum.. 1. olma şansı hiç yoktu neredeyse ama renk katacağı kesindi.. Jay Cutler alacak bu sene bence yine..

benim bildiğim kai greene daha önce phil heathin uyguladı taktiği uyguluyor, ve olympiaya katılıp kötü bir derece alacağına yarışmadan çekiliyor ve bir sonraki olympia için hazırlanıyor. böylece hazır olduğunda daha etkileyici bir şekilde ortaya çıkıyor. bu arada kai greenein gözleri ne öyle ya, adamın gözleri kaplan gibi valla :D boşuna "predator" demiyorlar adama :D

Bilemicem, ancak sakatliktan dolayi yarismadigini okudum.

Ben iyikide katilmiyor diyorum:
Neden mi:) ?
Uzak dursun podyumlardan
BodybuilderJam18atFaultline089.jpg

http://www.musclehunks.com/kai.html

Kai Green'in bu olimpia'da iş yapacak vücudu yok, en azından katılanların yanında yalan olur. Ancak ilginç(bence güzel) bir bacak yapısı ve define bir vücudu var. Şimdilik gitsin çıplak pozlar vemeye devam etsin:D...

Sizi uyarmıştım:D Bende resim koyacaktım ama koyulacak gibi değildi:D

Kai Greene denilen insan podyuma çıkarsa YUVARLANARAK düşecektir. İyi ki de çımıyor :lol:

Bu sene Jay'e verirler bence gene, son hallerini de göremedim gerçi artık iyice yaklaştık ve hepsi kendini biraz saklıyor sanırım. Dennis büyük çıkış yapacak gibime geliyor ama bacaklardan ötürü puan kaybedecektir.

Valla aslında en iyi tahminler yarışma esnasında yapılır. Gerçi bu işte esas yarış podyumdan önce ama hepsinin son durumlarını göremediğimden bişey diyemiycem.

Nasıl izliycez bu sene ya ? Gene mi internette çırpınıcaz izlemek için ? Yok mu bunun çaresi...

Bu arada hatırlatmadan edemiycem Jay ve Dennis'in yanında bir sürü yarışmacı deyim yerindeyse cücük gibi kalacaktır.

Bu yarışmacıların podyum ağırlıkları arasında dağlar kadar fark var. 30 kg. fazla kasın nasıl görüneceini söylememe gerek yok sanırım. Artık hep daha büyüğünü seçiyorlar geçmişte kalmış öyle Frank Zane falan :D

Back
Yukarı