Mr. Olympia 2010 Prejudging

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Victor Martinez
85733.jpg

85744.jpg

85750.jpg

85768.jpg

85779.jpg

D. Jackson
index.php

Kai Greene
index.php

Dennis Wolf
index.php

B. Warren
index.php

Hidetada Yamagishi
index.php

Phil Heath
index.php

Jay Cutler

86500.jpg

86508.jpg

86506.jpg

86511.jpg

86516.jpg

86525.jpg

86532.jpg

86545.jpg

86568.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:39 ----------

86788.jpg

86785.jpg

86798.jpg

86815.jpg

86804.jpg

86820.jpg

86833.jpg

86840.jpg

86834.jpg

86860.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:45 ----------

86849.jpg

86875.jpg

86882.jpg

86888.jpg

branch bu sene de çok iyi bi süpriz beklemiyo değilim. jay deki karizma ve fun da kimse de yok. kai de bi türlü kanım ısınamadı köyün delisi gibi olympia olacak kişilik yok adamda. Juri bu ünvanı verirken sadece performansa değil o bayrağı bir yıl taşıyıp taşıyamıyacağına göre de veriyor. gönlüm jayden yana fakat branch da fazlasıyla hak edeyor bacaklar definasyon 10 numara. hadi hayırlısı işler kızıştı...

Beyler Kai Greene 'in boyu ne kadar?Ben 1.75 in üzerinde tahmin ediyordum ama resimlerden pek öyle gözükmedi.

Jay, Branch, Dexter ilk üç olacaktır. Tahminimce 2009'daki gibi bunların ardındanda Phil ve Victor takip ederler... Tabi geçen seneki kondisyonlarına göre değerlendirdim. Böyle değerlendirince 2009'daki sonuçlar ortaya çıktı :D Şu anki durumlarını görmek lazım.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    270 KB · Görüntüleme: 763
  • 6.jpg
    6.jpg
    271,9 KB · Görüntüleme: 752
  • 7.jpg
    7.jpg
    267,3 KB · Görüntüleme: 730
  • 8.jpg
    8.jpg
    268,9 KB · Görüntüleme: 740
  • 9.jpg
    9.jpg
    269,7 KB · Görüntüleme: 774
  • 10.jpg
    10.jpg
    238 KB · Görüntüleme: 722
  • 11.jpg
    11.jpg
    262,1 KB · Görüntüleme: 766
  • 12.jpg
    12.jpg
    264 KB · Görüntüleme: 734
Ronnie'nin 2001'deki vücudunu görmek istiyorum 2010 Mr.Olympia'da öyle gelsede ufak çapta bir katliam yapsa ne süper olurdu :)

jay, koparıp götürecek. branch, yamuk genetiğiyle olacağının en üst seviyesinde. dennis wolf ise beklediğim çıkışı bir türlü yapamıyor.

branch ve jay bacaklarda gerçekten çok iyiler , bunun yanı sıra victor un bacakları bana zayıf geldi . phil in kolları ise olympia tarihinde efsane olmaya dogru ilerliyor . heyecanla beklemekten başka bir çare kalmadı artık :)

bu arada jay gibi bir adamın obliklerini bu kadar acemice büyütmüş olmasını anlamak zor.

bu arada jay gibi bir adamın obliklerini bu kadar acemice büyütmüş olmasını anlamak zor.
Yanlızca obliqler mi.Geçen yıldan bu seneye hiç bir şey koymamış.
Dexterin sırtını onu kaça taşır bilemem.
Herkes Phille röportaj yapıyor.İnsanlar şokta noldu bu adama diye.

sanırım bu seneden kimse memnun degil :)

Jay diğerlerinden iyi ... fotoğraflar ne kadar dandik bir açıdan çekilmiş basit bir organizasyon havası var önceki senelerde daha profesyonel çekimler ve sahne vardı...

Evet organizasyon bir türlü istediğim kalitede olamıyor..Bu sene de le mans araçlarının startı gibi arka arka ya dizilmiş idi ilk 6 ..Ne rezil bir dizayn idi ...

bu seneki mr. olympia başlığı pek sönük kalmış...hatta bugün aklıma geldi acep kim olypia oldu diye baktım yine jay götürmüş paracıkları ;)...jay de kütle falan iyi de daha doğrusu önler iyi ama arkalar bana göre ı-ıııııııı...trapezleri dexter kadar belirgin ve simetrik değil mesela, gluteuslar da yağ var, çizgi çizgi yapamıyor eleman kıçı, spinal erectus ha keza, deri kalın galiba o bölgede...dexter ve phill in arkaları çok iyi, simetrik. tüm kasları anatomi atlası şeklinde ortada. dexterin poz anındaki durumundan mıdır yoksa zaten zayıf mı? kalfları eksik...özellikle arkadan sırt pozlarında kalfları ortaya çıkartamamış...

most muscular pozunda dexter bence en iyi pozu vermiş, bence dexter ilk 3 te olmalıydı. adamda simetri ve orantı var. kollar, göğüs, özellikle sırt çok iyi... branc kütleli ama simetrik değil. bir bodyciye bakınca insan birkaç defa daha bakmalı, ferrari gibi olmalı bodyci bence...

phil heat, en iyi kollara sahip..ama onunda iyi kolları olan boycilere has eksiği anatomik yapısı sebebi ile göğüsleri....

Back
Yukarı