Mr. Olympia 2012

evet mr olympiada yarışacaklar listesinde bende gördüm Jay Cutler yarışacak ama Phil ve Kai mücadelesi olacak gibi flex dergisine yaptığı röportajda Kai bu kez birinci olacağını söylüyordu bakalım ne olacak Cutler içinse en iyi ihtimalle 3. olur diyorum içimden bir ses önümüzdeki 2-3 yıl phil mr olympia olacak diyor

Flex'in sayfası açılmıyor, bu da youtube linki:

https://www.youtube.com/watch?v=ZoEBxhPfpf4

Hani tamam biliyoruz Kai ben bir powerliftingci değilim, yüksek kilolarla çalışmam falan der ama bizim kültürde de bir tabir vardır "kalıbının adamı olmak". :)

Adam 40 lbs dambılla çalışıyor partneri olan kadın da 30 lbs. Eee bu manzarayı görüp de "kalıbına tüküreyim" demez mi insan. :)

Biri şu adama anlatsın artık, iyi tamam powerliftingci değilsin ama fitnesscı da değilsin tosunum. :)

philde dambıllarda 100lbsde çaışmıyor sonuçta :) programı neyi gerektiriyorsa o ağırlıkta ve pozisyonda çalışıyor herkes,
yani kalıbının adamı değil yakıştırması pek olmamış, kilo kaldırma yarışmasına hazırlanmıyor sonuçta.

kai konusunda benim görüşüm ise kesinlikle efsane olma yolunda, akılda kalıcı bir sima akılda kalıcı bir tarz akılda kalıcı bir genetik, big ronnie den sonra big kai pek uzak değil,

seneler geçtikçe nedense olympiadaki cüsseler git gide ufalıyor, kai bunu tersine döndürebilir.

Back
Yukarı