Mr.olympia 2014

Sizce Mr. Olympia 2014 kazananı kim olur ?

• Warren, Branch

Votes: 0 0,0%
  • Compton, Justin

• Delarosa, Jonathan

• Fahim, Ibrahim

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Bencede Kai Phil hayal kırıklığı birbirleri ile dalaşmaktan poz veremediler . Bu tip itiş kakışlara podyumda müsama gösterilmemeli .Rhoden ve Wolf ikilisinden birisi 1. olsun,Wolf ün definasyonu çok iyi Rhodende kütle olarak büyümüş ,her zamanki gibi estetik ve define . Warren iyi durumda definasyonu rakiplerinden önde tabi derece alamayacak o başka :)
Victor Martinez zayıf kalmış .Winklaar daki göbek nedir öyle poz vermeden bir kaç saniye öncesine dikkat edin :(
Big Ramy en büyük kütleli geçen yıl ile arasında fark yok gibi üstüne koyamamış sanki .
Kesinlikle yapımcı/organizatörler oradaki minik çatışma ortamından faydalanıyorlar bence, yoksa neden hep yanyana getirsinler ki , en son baktılar kai dalacak öyle değiştirdiler. :)

zaten daha önceki yarışma içinde düşünüyodum d.wolf hem boyu uzun hem daha kütleli bile duruyo neden seçilmiyo derdim bu sefer dahada iyi wolf süpriz yapabilir bencede kai yine iyi bence phil 1. olmamalı..Winklaar'ın yarışmadan fotoğrafı yok mu göremedim o konuşma anlarında baya büyük duruyodu masada bildigimiz hayvan gibiydi yav :) final bu gece mi 2-3 gibi bilen varsa yanıtlarsa sevinirim

dennis wolf'e karşı hep bi sempati duymuşumdur ne bileyim 1-2 videosunu görmüştüm öyle havalı artis değil ve mütevazi biriydi hele generation iron'da yani bana öyle geldi.. Ayrıca o sürtüşme işindede @Tevfik Erzon abiye katılıyorum nasılki dizilerde reyting adına herşey yapılıyor bunlarda işte dikkat çekilsin bişi olsun diye bizim gibilerin ağzında bu olaylar konuşulsun diye bilinçli olarak yapıyorlar :) Hatta belki ara sıra olayı büyütmeden sürtüşün bile demişlerdir..

ben kai greene kazansın istiyorum hayat hikayesini gördükten sonra ama gerçekler ortada phil kazanır maalesef kai den korktuğunu düşünmüyorum yinede ne olur ne olmaz diye dalga geçiyor başarısız göstermeye çalışıyor işi sağlama almak için
izlediğim videolar kadarıyla instagramdan kai bu sene kendınden cok emin.Philin korkusu yüzüne her türlü vuruyo bellı oluyo dısarıdan baya philde cok ıyı ama karakter olarak kotu tabıkı burda onemlı olan karakter değil ama gönlümüz kaiden yana :)

895636.jpg
895664.jpg
895937.jpg
895783.jpg
[DOUBLEPOST=1411205141][/DOUBLEPOST]
896456.jpg
896543.jpg
896612.jpg
896738.jpg
[DOUBLEPOST=1411205214][/DOUBLEPOST]
896104.jpg
896123.jpg
896135.jpg
896140.jpg
896194.jpg

896455.jpg
896468.jpg
896504.jpg
896535.jpg
896637.jpg
896715.jpg

896048.jpg
896224.jpg
896338.jpg
896143.jpg
RearLat.jpg

kai vs phil
kSTv8u4.png
[DOUBLEPOST=1411205382][/DOUBLEPOST]
1850-mr-olympia-weekend-14055_final.jpg
IMG_5270.jpg
IMG_5278.jpg
IMG_5293.jpg
IMG_5316.jpg
IMG_5332.jpg
IMG_5223.jpg
iCCS8R5.jpg
21797-roelly-winklaar-9_final.jpg
8895-phil-heath-3_final.jpg
8895-phil-heath-35_final.jpg
[DOUBLEPOST=1411205482][/DOUBLEPOST]İzleyemeyenler için 720p

Sürtüşme kai kendine çok güveniyor phil korktu
IMG_5197.jpg

Çok foto ve video oldugu için duzenli atamıyorum hepsini bir kısmıda yarım yamalak oluyor kusura bakmayın

Şuan düzenli bir şekilde tek tek paylaşım yapacağım Sırayla hepsi şu duruma göre kai ve phil cok onde digerlerinde big ramy hayal kırıklıgı oldu roellyde dexter jackson wolf rhoden ıyı durumda ılk 5 bunlardan olur buyuk ıhtımal resimler geliyo

Branch Warren
895609.jpg
895616.jpg
895622.jpg
895647.jpg

Dennis Wolf
895628.jpg
895664.jpg
895684.jpg
895654.jpg

Dexter Jackson
896801.jpg
896811.jpg
896805.jpg
896837.jpg

Phil heath
896392.jpg
896406.jpg
896416.jpg
896363.jpg

Kai grenee
895991.jpg
896007.jpg
896019.jpg
895976.jpg

Roelly Winklaar'ın feci bir göbeği vardı dün o nasıl bir göbek hamile gibi. bizim piknikçi aile babalarına benziyordu.[DOUBLEPOST=1411207703][/DOUBLEPOST]
IMG_5316.jpg

bel kısımlarına bakarmısınız sol baştan : orta, kısa,uzun. insan anatomisi işte ..

Son düzenleme:
eğer gerçek bir değerlindirme olsa benim gözümde phil ilk3e bile girmemeli 1dennis 2kai 3 bracnh veya rhoden olmalı dexterda iyi ama ilk 2 kai ve dennis olmalı

Canlı yayında pre judging sırasında yayına konuk olan kişi bu işi bilen biri olarak Kai'nin bu formla Phil'i geçmesinin mümkün olmadığını söyledi.Phil'i geçen seneden daha iyi buldu.Kai'de ise geçen seneden daha az conditioning(definisyon diyelim) bulduğunu söyledi.Özellikle gögüs ve mid section(karın kasları bölümünde) kai'nin geçen seneye göre daha az kuru olduğunu söyledi.Rhoden'i ise Wolf'un önüne koydu.

Phil'in GH göbeği gerçekten tiksindiri gözüküyor bilmem sizler de farkettiniz mi ki Phil , genelde GH göbeksiz oluşuyla dikkat çekiyordu . Resimlerde Phil , canlı yayında olduğu kadar kötü gözükmüyor ama bayağı bir Su tutma problemi yaşıyor gibi gözüküyor. Yabancılar Kai'yi açık ara birinci görüyorlar ve Phil'i de üçüncülüğe yerleştiriyorlar . Canlı yayında konusan adamın sesini de keşke biraz kısmış olsalardı gerçekten çok fazla konusuyordu : )

ızledıgımız canlı yayın kalıtesı 1080 p degıldı karanlıktı ve net degıl resımler daha net sıralama gecen senekı gıbı olur bence degısmez 1 phıl 2 kaı 3 wolf 4 rhoden 5 dexter jackson benım tahmınım bu yonde

2 sinde de su var. İlk gün genelde böyle oluyor. 2. gün daha kuru gelecekler ve sahne ışıkları daha aydınlık olacak.

Kesinlikle yayın kalitesi çok yanıltıcı olabiliyor ama Kai'nin bu sefer hayal kırıklığına uğrayacağını düşünmüyorum. Ancak eğer Kai kazanırsa , bu çok iyi geldiği için değil Phil haddinden ve kendinden beklenenden çok çok daha kötü geldiği için olur

zaten o çökmüş jayi 6. yapan jüri bu kondisyonu berbat olan bu phili birinci yapar bence bu senenin en iyi koondisyonuna sahip olan wolfuda 3. yapar işte saçmalık

arkadaşlar belki bu mesajımı tepki gelicek ama siz olimpiayı duygularınızla izliyorsunuz objektif değilsiniz cökmüş jay diyorsunuzda açın 1080 p videodan yakınlaştırrak izleyin 2 3 fotodan yorum atmayın foto hali tam kasıntı olmayabilir veya gözümüz kadar net olmayadabilir şuan üye fotolarına girerseniz dev gibi adamların aslında kücük kendini kasmadan normal duran adamlarında baya bi büyük oldugunu gercek hayatta gorebilirsiniz yani foto kalitesi ve video kalitesinden gercegi anlayamayız malesef ayrıca gecen seneki jay gayet iyidi yani ilk 6 da olmayı hakediyordu açın videoları izleyin çökmüş jay diye bi dnya yok adamın bacaklar gögüs ve genişlik yine çok iyidi definasyonuda cok kötü degildi ilk 6 için yeterliydi bu seneye gelirsek çok hayal kırıklıgı var ben en büyük hayal kırıklıgnı big ramy ve rolley winklaarda yasadım kaiyi cok iyi bekliyordum ama definasyon cok yetersız karna bakarsanız philin karnına laf etmişsiniz ama kainin ondan asagı kalır bır yanı yoktu gh göbegi dedigniz şey birazda su yarın cok daha inik olucaktır ikisininde wolfa gelince orantı doluluk çok güzel ama genetik olarak uzun olunca olmuyor kardeşim artık 175 boyu gecince bu iş olmuyo malesef özellikle son yıllarda kısa boy kesinlikle daha avantaj haline geldi 175 170 arası yarısmacılar goturuyor olayı 180 ve üstü olunca sıkıntı baslıyor ben bi ronnie colemanı dgordum hem 180 olup hemde kütle olarak cok iyi olan onun harıcınde hep 175 sımdı dıceksınız 5 cm ne kadar farkederki olimpia olucaksan meme ucnun asagımı yukarımı baktıgı bıle onemli kısaca phil yine goturur bu sene kai ikinci olur wolf 3 rhoden 4 olur rhodenı ben cok ama cok begendım ama bakalım ne oalcak benım en cok begendıgım bugun wolf estetik simetri doluluk olarak ama eksik işte o hayvani büyüklük yok

Back
Yukarı