Mr.olympia 2014

Sizce Mr. Olympia 2014 kazananı kim olur ?

• Warren, Branch

Votes: 0 0,0%
  • Compton, Justin

• Delarosa, Jonathan

• Fahim, Ibrahim

• Total voters
    79
  • Poll closed .
Evet arkadaşlar Mr.Olympia 2014 yarışmasına 1 aydan kısa bir süre kaldı katılımcılar belli sizce kim kazanır ? Bence tercihimi son 3 yılı üst üste kazanan ve şuan çok iyi durumda olan Phil Heath den yana kullanıyorum sizin yorumlarınız nasıl ve favoriniz kim? yarışma tarihi: 18-21 eylül KATILIMCILAR :
Beyeke, Lione - lFrance
Centopani, - EvanUSA
Compton, - JustinUSA
Delarosa, Jonathan- USA
Elssbiay, Mamdouh - Egypt
Fahim, Ibrahim - Egypt
Greene, Kai - USA
Heath, Phil - USA
Jackson, Dexter - USA
Jackson, Johnnie - USA
Kuclo, Steve - USA
Martinez, Victor - Dominican Republic
McMillan, Cedric - USA
Morel, Juan - USA
Ntiforo, Jojo - USA
Obaid, Essa - USA
Rhoden, Shawn - USA
Smalls, Fred -USA
Warren, BranchUSA
Winklaar, RoellyCuracao
Wolf, DennisGermany
2014-OLYMPIA_0.jpg

Benim favorilerim kazanmasini istediklerim begendiklerim :Kai greene, Mamdouh Elssbiay ve Dennis wolf ama banada phil kazanicak gibi geliyor

Bu arada seneye Mahmut İrmak'i da gorebiliriz insallah

Önceki kadar büyük, dolu, sert ve sağlam değil. Omuzları gerilemiş ve beli nispeten daha kalın görünüyor. Görmek istediğimiz Jay bu değil. Yarışmadan sadece iki hafta önce yırttığı sol biceps’i de dikkat çekiyor –bir şekilde aklım orada kalıyor. Her geçen yıl daha küçük ve düz hale gelmekte. Bu, vücudunun yorulduğunun ve dinlenmek istediğinin bir işareti.ben Jay ın işi bitti derim bu noktadan sonra phil ile başa çıkması olası değil.

Önceki kadar büyük, dolu, sert ve sağlam değil. Omuzları gerilemiş ve beli nispeten daha kalın görünüyor. Görmek istediğimiz Jay bu değil. Yarışmadan sadece iki hafta önce yırttığı sol biceps’i de dikkat çekiyor –bir şekilde aklım orada kalıyor. Her geçen yıl daha küçük ve düz hale gelmekte. Bu, vücudunun yorulduğunun ve dinlenmek istediğinin bir işareti.ben Jay ın işi bitti derim bu noktadan sonra phil ile başa çıkması olası değil.
Ole olmamasini isterdim ama mecbur adam 40 li yaslarda ronnie dersen sorma zaten phil 30 larinda40 lara kadar 1 2 kez kacirir kai alir elinden sonra ne olur bilemem ama en az x6 max x9 kez kez olimpia olucak phil

Kai nin göbeği yürümüş gitmiş >>> Generation iron movie, geliştikçe simetrisini iyice kaybetti .
Benim kazanmasını istedeiğim kişi Big Ramy =Mamdouh
Genel Favori Phil.
Rhoden, Shawn >>>Sempatik adam izlerken keyif alıyorum ,simetrisi en iyi olan müsabık .Shawn Ray i anımsatıyor bana bir nebze.
Warren, Branch>>> Emeğe saygı ama tadında bırak artık zorlama işte olmuyor :)
Winklaar >>>Henüz sınırlarında değil son sekize giremez :)
Dennis Wolf geçen yılın üstüne bir şey koyabildi mi ? (Geçen yıl kariyerinin zirvesindeydi )
Geçen yılı göz önüne alarak Son üçe kim kalır ?

Phil ,Wolf ,iyi define olursa Big Ramy .

Kai Greene Generation İron Filminde bende gördüm vücudu hiç simetrik değildi bence şampiyon olmayı istiyor ve çalışıyorda ama nerde eksik yada fazla yapıyor hatası nerde tam fikrim yok ama Dennis Wolf daha sempatik içten gibi geldi bana favorim Dennis. Ama Phil'in vücudunuda es geçemem şimdi o ayrı :)

Back
Yukarı