Mr. Olympia
Üye
Merhabalar. Temmuz ayında antrenman sonrasında çekildiğim fotoğraflarımı paylaşmak istedim. Mesleğim haber spikerliği. Ama şuan ara verdim üniversiteden dolayı. Uzattım malesef okulu
Daha önce antrenörlük ve salon işletmeciliğide yaptım. 8 yıldır iyi-kötü bu sporun içindeyim. 8 yılda bu kadar mı? diyenleriniz olacaktır. Malesef 8 yıl boyunca tam verimli olarak çalışamadım. Öğrencilikti, parasızlıktı derken tam beslenemedim, antrenmanlarımı aksattım ara ara. Steroid hiç kullanmadım. Onun harici aradasırada ek besin ürünlerini kullandım.
Ölçülerime gelince:
Temmuz 2013-Antrenman sonrası
Omuz-130 cm
Kol-39 cm
Bel-81 cm
Göğüs-115 cm
Haftada 3 gün, her bölgeyi 1 kere çalıştırıyorum. Her ay programımı değiştirmeye gayret ediyorum. En sevdiğim program göğüs-triceps, sırt-biceps, bacak-omuz, ağırdan hafife 12-10-8-8.
Şuan 83 kiloyum. Ölçülerim dahada arttı, fakat fotoğraf çekilemedim. Çekildiğim zaman onlarıda paylaşıcağım. Fotoları buraya koyacağımı hesap etmedğim için rastgele çekildim. Şimdiden kusuruma bakmayın. Yapıcı eleştirileriniz beni fazlasıyla mutlu edecektir. Şimdiden teşekkürler... (Not: Purolu fotoğrafım diğerlerinden 6 ay önce çekildi)

Ölçülerime gelince:
Temmuz 2013-Antrenman sonrası
Omuz-130 cm
Kol-39 cm
Bel-81 cm
Göğüs-115 cm
Haftada 3 gün, her bölgeyi 1 kere çalıştırıyorum. Her ay programımı değiştirmeye gayret ediyorum. En sevdiğim program göğüs-triceps, sırt-biceps, bacak-omuz, ağırdan hafife 12-10-8-8.
Şuan 83 kiloyum. Ölçülerim dahada arttı, fakat fotoğraf çekilemedim. Çekildiğim zaman onlarıda paylaşıcağım. Fotoları buraya koyacağımı hesap etmedğim için rastgele çekildim. Şimdiden kusuruma bakmayın. Yapıcı eleştirileriniz beni fazlasıyla mutlu edecektir. Şimdiden teşekkürler... (Not: Purolu fotoğrafım diğerlerinden 6 ay önce çekildi)

Son düzenleme: