Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ya sadece gördüğümü sölüyorum ben saydam...Salvadorda tamamen doğal ama 3yılda sanırım hemen hemen aynılar pek bi fark göremiyorum...Doğal yoldan emin olki çok daha iisi yapılabilir...tanidığım 68yaşında bi amca var 1965yılında başlamaış bu spora ama deli bi vücudu var..İnan bana görmelisiniz..Felaket şaşırırsınız...Tek kelimeyle mükemmel diyebilirimm...saydam dedi:arkadaslar siz bu isin dogal yolla cok kolay oldugunu saniyorsunuz herhalde.eger oyle saniyorsaniz kafanizi degistirin yoksa cok hayal kirikligina ugrarsiniz
ben neyin ne olduğunu biliyorum dostum ama 6-7 yılda bunda daha fazlası yapılır ben bunu söylüyorum herkeslede iddaya hazırımsaydam dedi:arkadaslar siz bu isin dogal yolla cok kolay oldugunu saniyorsunuz herhalde.eger oyle saniyorsaniz kafanizi degistirin yoksa cok hayal kirikligina ugrarsiniz
+1saydam dedi:arkadaslar siz bu isin dogal yolla cok kolay oldugunu saniyorsunuz herhalde.eger oyle saniyorsaniz kafanizi degistirin yoksa cok hayal kirikligina ugrarsiniz
barıs dedi:+1saydam dedi:arkadaslar siz bu isin dogal yolla cok kolay oldugunu saniyorsunuz herhalde.eger oyle saniyorsaniz kafanizi degistirin yoksa cok hayal kirikligina ugrarsiniz
6-7 yıllık bir calısmaya gore normaldir arkadaslar bu gelisme..tabiki 6-7 yılda dogal yollardan daha fazlasınada ulasman mumkundur..ama ben ce kesinlikle geri kalmıs bir vucut degil..cunku istedigin kadar calıs ,beslen ama karsılıgında cok iyi sonuc alacaksın die birsey yok.her insanın anatomisi, fizyolojisi farklıdır,herkesin 50 cm lik kolları,80 cm lik bacakları olmayabilir.takdir edeceginiz gibi her insan farklı genetik ozellikler tasır..o nedenle kımseye 6-7 yılda bu kadarmı yaptın !!az gelismissin gibi soylemlerle yaklasmamamk gerekir..belki bu arkadas 6-7 yıılda yapabileceginin en iyisini gerceklestirdi,belki biz onun yerinde olsak bu gelisimi saglayamıyacaktık.
çok isterim restricted ama ilk çalıştığım salondaydı o amca...Şimdi başka salondayım göremiyorum, onunlada babamın sayesinde tanışmıştım..Eski arkadaşlarındanmış ama mükemmel bir vücudu vardı.Kendisi sölüyordu muhabbetlerimizde babamdan da duyuyordum..Salondaki arnoldun resimleri falan vardı onlar gibiydim diyordu..Steroid kullanmışmı bilemem ama ozaman varmıydı ki?onu da bilmiyorum...restricted dedi:Ultraukala yaşlı amcanın resimlerini koyma ihtimalin var mı ? 40 yıllık çalışma ile ne kadar gelişme sağlamış görmüş oluruz .Mr. Olympia kanatla ilgili verdiğin tavsiyeler için teşekkürler . Programını deneyeceğim . Diğer hareketleri yapıyordum fakat barfiksi denememiştim . Sanırım özellikle barfiks iyi bir fark yaratacaktır . İnşallah çalışmanın sonuçlarını kısa zamanda almaya başlarım.
Kausal dedi:Mr olimpia
O barla rowing dediğin hareket T-Bar rowing sanıyorum ama geniş tutuş demişsin onu anlayamadım nası bi hareket bu?
xxdiablo dedi:ben neyin ne olduğunu biliyorum dostum ama 6-7 yılda bunda daha fazlası yapılır ben bunu söylüyorum herkeslede iddaya hazırımsaydam dedi:arkadaslar siz bu isin dogal yolla cok kolay oldugunu saniyorsunuz herhalde.eger oyle saniyorsaniz kafanizi degistirin yoksa cok hayal kirikligina ugrarsiniz
abi sen dier resimleri görmedin sanırım baya resim vardı...Salvador dedi:Öncelikle foruma hoşgeldiniz.
Farklı açılardan fotoğraflarınızı eklerseniz daha iyi yorum yapabiliriz diye düşünüyorum...
Saygılarımla...