Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
CEMS22 dedi:... baba büyüksün.. muğla nın natural devisin... teksin.. oscar seninle gurur duyuyor.... amino bile almadan daha iyi olan varsa koysunlar 8) resimlerini bakalım bizde.. bu sitede teksin... devamını bekliyoruz.. tayfun&cem (oscar gym) 8)
CENTAUR dedi:Geçmiş olsun mr olimpia glucosamine sulfat denedin mi haltercilerde kullanıyor eklemler için.
Kollar kaç cm oldu bu arada merak ettim, biraz bulk gibi görünsende ne göbek var nede kalça fotolarda insanı
olduğundan biraz daha formsuz veya kütlesiz çıktığınıda hesaba katarsak ben beğendim valla aslında hesaba
katmasakta beğendim yalnız biraz daha definasyona ihtiyacın var, omuzu parçalasan, yan tricepse yüklensen falan
en azından, herneyse işin zor değil gibi görünüyor.
Mr.Olympia dedi:CENTAUR dedi:Geçmiş olsun mr olimpia glucosamine sulfat denedin mi haltercilerde kullanıyor eklemler için.
Kollar kaç cm oldu bu arada merak ettim, biraz bulk gibi görünsende ne göbek var nede kalça fotolarda insanı
olduğundan biraz daha formsuz veya kütlesiz çıktığınıda hesaba katarsak ben beğendim valla aslında hesaba
katmasakta beğendim yalnız biraz daha definasyona ihtiyacın var, omuzu parçalasan, yan tricepse yüklensen falan
en azından, herneyse işin zor değil gibi görünüyor.
Yorumların için teşekkürler ederim.Söylediğin ilacı kullanmadım.Doktorada gitmedim.Zaten nezle bile olmayan birisi olarak hastanenin yolunu bilmem. :lol:
Eğer bir bölgeni sakatlamışsan iyileşmenin tek yolu o bölgeyi tekrar zorlamamaktır.Bu süreç 1 hafta,1 ay,3 ay sürebilir ama sonunda muhakkak iyileşiyor en azından bende.Daha önce de dirsek eklemlerini sakatlamıştım.Dirseğimi masaya koysam bile çok şiddetli ağrıyordu.4-5 ay boyunca z bar alna indirme yerine bench press'te dar tutuş itiş hareketini yapmıştım.Şu anda dirseğimde sorun kalmadı.Tabii ki kullanılan ilaçlar bu sürecin azalmasına yardımcı olabilirler..
Definasyon konusuna gelince bu spora ilk başladığımda 60 kilo civarında olduğum için tek hedefim hacimli bir vücuda sahip olmaktı.Bu düşünce herhalde bilinç altıma bile işlemiş olmalı ki definasyon düşüncesi aklımın köşesinden bile geçmiyor...
CENTAUR dedi:....bu arada kol ölçünü yazmamışsın yine sen bilirsin gerçi..