Mr. Olympia'ya 8 gün kala KAI GREENE

Kai'nin bu videonun çekiminden yaklasık 1 hafta önce veya sonrasında pro bi yarışması vardı bu yüzden videoda formda gözükmesi cok normal zaten Phil bu formundan cok daha iyi cıkıcaktır Olympiaya yani demek istediğim Phil-Jay gibi sporcular sadece tek bir yarış hedefledikleri için yarışdan önce cekilen kıyaslama fotoları cok aldatıcı olucaktır şu zamandaki Phil ve Jay in fotoları bizi cok daha net kıyaslamalara götürebilir ama benim tahminim Jay son Mr.olympia sampiyonlugunu bu sene elde edip emekliliğini açıklar tabi Kai ve Phil de Jay in arkasından gelen önemli isimlerden bu arada Dennis Wolf uda unutmamak lazım güzel yarış olucak bakalım ama Jay alır gibi.
1 haftadad ne kadar bir fark yapabilir phil ? ayrıca jay cutler kazanırsa neden emekli olsun ki ?yalnız kai omuz ve bacak o kısımlar zayıf vücudun

1 haftadad ne kadar bir fark yapabilir phil ? ayrıca jay cutler kazanırsa neden emekli olsun ki ?yalnız kai omuz ve bacak o kısımlar zayıf vücudun
1.si bu video temmuz ayına ait 1 haftada değil 2 ayda tahmin edemiyeceğinden çok fark yaratır

2.si Jay artık yaşlandı zaten belli bi yere çekti kariyerini bırakması kadar doğal birşey yok

3.sü ne kadar fark yarattıgını merak ediyorsan biraz resimlere bak anlarsın.

1.si bu video temmuz ayına ait 1 haftada değil 2 ayda tahmin edemiyeceğinden çok fark yaratır

2.si Jay artık yaşlandı zaten belli bi yere çekti kariyerini bırakması kadar doğal birşey yok

ben bakıyorum nerdeyse pek fark yok diğerleriyle arasında sadece vücudu parçalı olan daha belirgin kasları ama diğerleri iri duruyor video tarihine bakmadım ayrıca örnek vericek olursak kolu 58 cm ise 59 cm çıkartabilirmi kürlerde mg oranları düşürürler diye tahmin ediyorum o sürede büyük gelişim yakalaması çok zor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:50 ----------

ben video tarihine bakmamıştım 8 gün kala yazıyordu başlıkta ondan 1 hafta dedim
2.bence o kadar yaşlı değil biraz daha devam edebilir
3.resimlere bakınca diğer yarışmacılarla karşılaştırma yaparsak pek bir fark yok vücudu parçalı olan daha kaslı duruyor ama iri olanlarda var iri olanlarda pek bir fark olmuyor zaten fark bulmak zor olur omuzlarda genelde fark oluyor

Kai bence kafa yapısı,yaşantı olarak profesyonel değil.Profesyonel adamda öyle saç olmaz ya,antremanlarda ve sonrasında nasıl uğraşıyor o saçlarla anlamak mümkün değil.Ayrıca verdiği homo pozları iğrenç,bu insanın mr. olimypia yapılması insanlara yanlış mesajlar verebilir

Kai bence kafa yapısı,yaşantı olarak profesyonel değil.Profesyonel adamda öyle saç olmaz ya,antremanlarda ve sonrasında nasıl uğraşıyor o saçlarla anlamak mümkün değil.Ayrıca verdiği homo pozları iğrenç,bu insanın mr. olimypia yapılması insanlara yanlış mesajlar verebilir

yahu bu homo modası nereden çıktı anlamak mümkün değil. ben de eşcinsel değilim, şahsen haz etmem böyle tiplerden ancak eşcinsel olup ta çoğu spor dalında başarılı olan insanlar var, kaldı ki bence kai'nin verdiği pozlar son derece yaratıcı. hep aynı pozlar, hep bilindik front lat spreadler vs vs olacağına değişik pozlar veriyor.

r10 a katılıyorum ama birgün o sahneye mayosuz çıksa bile sandowu vermek zorunda kalacakları bir vücuda kainin ulaşıcağını düşünüyorum..

Back
Yukarı