mrzess
Üye
Ben zaten konunu takip ediyorum merak etme bugunki yemek listen dikkatimi cekti o kadar
İşe başladığım için birkaç gün aksadı programım.En kısa zamanda düzene sokacağım.Takip ettiğin için teşekkür ederim.
Ben zaten konunu takip ediyorum merak etme bugunki yemek listen dikkatimi cekti o kadar
Aslında elimden geldiğince tüketmemeye çalışıyorum.Çünkü yiyemiyorum.Ama zorda kaldığımda yemek zorunda olursam yörsan alıyorum.Yağ oranı düşük oluyor.Lor peyniri ne kullanıyosunu marka
öğlen yemeği ve akşam yemeği yemiyormusun?
sabah kahvaltın protein acısından zayıf sadece yumurta yetmez light peynir yada lor peynri yemeni tavsye ederim kaşarın yağoranı cok yuksek.
antrenman programın sadece midedenmi ibaret?
s.a merhaba bir sorum olucaktı yardımcı olabilirseniz. ben 92 kilodayım boyum 185 . yazılımcıyım bu yüzden sürekli bilgisayar başındayım.
body salonuna yazıldım. fakat şöyle bir sornum var . bende vicut hafif etli çok az yani(kollar göğüsler öle aşırı değil. ama göbek baya belli oluyo.yani 92 kilo en çok göbeğime vurmuş.ağırlıktan ziyade bin bu göbeğimi nasıl eritebilirim.
ve hedefim: biraz göğüsleri geliştirmek orta seviyede manken vicudu tarzı. ve kolları geliştirmek yanındada omuzları .
bunun için nasıl bir yol çizmeliyim yemek anlamında o yağları nasıl yakarım.