Soruda iki sekmede aynı olmuş sanırım söyle kendi deneyimimi anlatayım sana eskiden hiçbir suplement kullanmadan yapıyordum sporu ve gerçekden antrenmana başlayınca kendimi tüketesiye kadar asılırım vücudumun sınırına gelirim yani ertesi gün kas ağrıları ve yorgunluk hat safada olurdu ve bir sonraki antrenmanda 1 gün dinlensen bile vücud kendini toparlayamazdı. Tabi ağrılar ve yorgunlukla insan bir sonraki antrenmana gitmek istemez ve yine aynı acıyı çekmek istemez bu bıkkınlık verir sonra bir gün arkadaşlarda keratin ve gulutamin gördüm ve abi kullan çok faydası oluyor dediler bende onlardan aldım ve denedim. Şöyle diyebilirim kreatin ve gulutaminden önce ben resmen kendime işkence etmişim. Farkı çok rahat hissediyorsun ve antrenmandan sonra bile hala haraketli ve aktif kalabiliyorsun çabuk toparlanıyor vücud ağrılar sızılar çok azalıyor. Ben kreatin ve gulutamin kullanıyorum haftada 3 gün antrenman öncesi tavsiye ederim

( Antrenman şiddetimi daha açık anlatmak için antrenmana 99.8 kg giriyorum 1.5 saat boks antrenmanı yapıyorum 1 litre su içiyorum belki daha fazla antrenman sonunda 96.8 kg görüyorum sonra normal günlük hayatta tekrar 99-100 kg geri dönüyorum )