• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Muhammet SÖNMEZ Eylül/2013 İzmit yarışması hazırlık resimleri

Pek anlamam yarışmadan ama göze hiç hoş gelmiyor diğer gördüğüm yarışmacılara göre kaç kiloda yarışmaya katılacaksınız ? Göğüsler bomboş bel kalın yağ oranı çok yüksek sadece kanatlar olmuş gibi duruyor. Yarışmada başarılar

Pek anlamam yarışmadan ama göze hiç hoş gelmiyor diğer gördüğüm yarışmacılara göre kaç kiloda yarışmaya katılacaksınız ? Göğüsler bomboş bel kalın yağ oranı çok yüksek sadece kanatlar olmuş gibi duruyor. Yarışmada başarılar

Anlamadığınız şeylere yorum yapma huyundan vaz geçelim o zaman.

Evet göğsüm özelliklerde üst göğsün zayıf. Bu yarışmaya girmeme engel değil.

Yağ oranımda, resimlerin üzerinde yarışmaya 6 hafta kala form durumu yazıyor zaten, podyumda olacak halim değil.

Hedefim 80 kiloda girmek.İlk yarışmam ve deneyim olacak benim için.

Teşekkür ederim yorumlar için.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:24 ----------

Ben endomofum bu resimde yarışma hazırlıklarına başlamadan önce. Yağlı diyenlere nerden geldiğim için güzel bir örnek oluşturur.

İyi yok kat edilmis ancak yarısma formu için çok geri planda. 6 hafta çok iyi kurumanız gerekir. Aksi taktirde bi anlam ifade etmeyecek. Yağ oranı gerçekten hos değil. Trapez ve göğüs eksik. Tam olarak hangi kategoride yarışacaksınız ? Bu arada yorumlarım yarısma için. Yoksa vücuduna kötü demiyorum.

Büyük Erkek Vücut Geliştirme Sıkletleri

Hedef - 80 kg

Trapezler burada daha net sanırım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:53 ----------

Geçen haftalardan kalma antrenman sonu pozları,

Definasyondan öte ciddi bi kütle eksiğide var seninde farkında oldugun üzere, senin için güzel bi anı olacaktır podyum, medeni cesaretin için ayrıca tebrik ederim...

Definasyondan öte ciddi bi kütle eksiğide var seninde farkında oldugun üzere, senin için güzel bi anı olacaktır podyum, medeni cesaretin için ayrıca tebrik ederim...

Teşekkür ederim. Tabi eksik bir çok nokta var ama podyumda kütleye bakılmaz kuruluğa bakılır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:01 ----------

başarılar diliyorum

Teşekkür ediyorum :)

Teşekkür ederim. Tabi eksik bir çok nokta var ama podyumda kütleye bakılmaz kuruluğa bakılır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:01 ----------

Teşekkür ediyorum :)

Kütlesiz kurulugu kim napsın...

Büyük Erkek Vücut Geliştirme Sıkletleri

Hedef - 80 kg

Trapezler burada daha net sanırım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:53 ----------

Geçen haftalardan kalma antrenman sonu pozları,

burada daha hacimli gözüküyorsun antrenmandan dolayı bence iyi ama yarışmada daha iyileri çıkar gibime geliyor

burada daha hacimli gözüküyorsun antrenmandan dolayı bence iyi ama yarışmada daha iyileri çıkar gibime geliyor

Tabi daha iyileri çıkacak ben 1 olacam demiyorumki. Çok iddialı değilim, olamamda..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:24 ----------

Kütlesiz kurulugu kim napsın...

2 arkadaşımın resmini paylaşmak istiyorum inşallah kızmazlar bana :) Geçen yarışmada 1 ve 2 oldular. Soldaki arkadaşım daha kütleli (Tuna) ortadaki şampiyon olan (İsa) onun kadar kütleli değil ama şampiyon oldu.Neden daha kuru olduğu için.Tabi ben kendimi bu guruba dahil etmiyorum.Çok eksiğim var çünkü..

Bilip bilmeden yorum yapmayalım...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:30 ----------

Buradan daha net anlaşılıyor..

kütle+simetri+definasyon------------podyum

Örnekteki "arkadaşların" kütlesiz mi?

Verdiğin örneklere bak kendi koydugun fotoya bak, yani kırıcı olmadan bişeyler yazalım diyoruz insanı tahrik ediyosun sebeb???

Kuruluktan bahsediyosun adamdaki bacak kütlesine, definasyonuna bak, yani neresinden bakarsan bak kafana göre...

Neyse biz bişey bilmeyiz sana başarılar...

Göğüslerde ciddi bi eksiklik görünüyo,yağ oranı azaltılmalı ki bu dahada hacim kaybı demek ayrıca arkadaşlarınızı paylaştığınız resimde hiçde kütlesiz durmuyorlar çok iyi bi orantı var

Back
Yukarı