• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Muhammet SÖNMEZ Eylül/2013 İzmit yarışması hazırlık resimleri

Tam olarak nerede olacak.Uzakta sayılmam Gebze'deyim bende.

fitness hocam "şehit polis recep topaloğlu spor salonu" burda olucağını sölemişti.
bu salonda Yahya Kaptanda. Gebzeden izmit, otogar otobüsüne binersin abi 45dk felan sürer. ordanda yahya kaptana 15dk'ya gelirsin. 1 saate burdasın abi :)

fitness hocam "şehit polis recep topaloğlu spor salonu" burda olucağını sölemişti.
bu salonda Yahya Kaptanda. Gebzeden izmit, otogar otobüsüne binersin abi 45dk felan sürer. ordanda yahya kaptana 15dk'ya gelirsin. 1 saate burdasın abi :)

Tamamdır. Dolmuş kullanmayacağım kendi aracım ile geleceğim.

öncelikle yerden yere vurmaya hiç gerek yok abimiz epey iyi bir yol katetmiş gelmiş zaten 1.lik gibi bir iddasıda yok kendi için giriyor yarışmaya tabiki eksikleri var ama çok olumsuz yorumlar yapılcağına 32 yaşında olmasına rağmen epey bir yol katetmiş tebrikler başarılar.

mamix_28 fotoğraflar soğukmu çekildi,3 lü olduğunuz fotoğrafta daha hacimli görünüyorsun.
en sağda siyahlı abinin yaşını öğrenebilirmiyim. kolları çok dikkatimi çekti.
sana başarılar diliyorum podyumda keyifli zaman geçirmen dileklerimle.

mamix_28 fotoğraflar soğukmu çekildi,3 lü olduğunuz fotoğrafta daha hacimli görünüyorsun.
en sağda siyahlı abinin yaşını öğrenebilirmiyim. kolları çok dikkatimi çekti.
sana başarılar diliyorum podyumda keyifli zaman geçirmen dileklerimle.

Hayır, antrenman sonunda çekildi. 3'lü olduğumuz fotolar bir kaç hafta daha eski. Abinin yaşı 45/50 arası diye tahmin ediyorum tam bilmiyorum :) Geçen Antalya yarışmasında Master'larda 3 olmuştu. İstanbul Ataköy yarışmasında 2. liği var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:32 ----------

Ortadakide kendisidir..

Göğüs triceps ve bilekler geride kalmış
Ancak alınan yol muhteşem

Göğüs triceps ve bilekler geride kalmış
Ancak alınan yol muhteşem

Haklısınız eksiklerimin farkındayım.Bilek hiç çalışmama mesela. Sonuçta bu hale 2 senede geldim.Değerlendirmelerde onuda dikkate almak lazım diye düşünüyorum.Eski fotolarım sitede mevcut zaten.

Şöyle bir fotoda ekleyelim..

Alinan yol muhtesem, yalniz henuz yarisma formundan uzak :) Yine de potansiyel vaad ediyor bence. Eksiklikler kapatilabilir, cunku kisa surede buyuk yol kat edilmis, kesinlikle tebrik hak ediyor. Simdilik tek kapatilamayacak eksik, kotu mide genetigi gibi gorunuyor :)

Bence buradaki yorumları kafana takma. Resimler zaten beyaz ışıkta çekilmiş yani en kötü ortamda çekmişssin. Yağ oranında insanları kütlen konusunda yanıltıyo eminim birkaç hafta içinde göğüslerinde çok daha fazla kendini göstericektir. Birde beyaz tenlisin ve bu yüzdende kasların belirginliği özellikle beyaz ışıkta azalıyor,ama yarışmada boyanıcaksın sonuçta;) Belki ilk 3e giremezsin orasını bilemiyeceğim ama bundan çok daha iyi gözükeceğine eminim;) yarışmada başarılar dilerim

Bence buradaki yorumları kafana takma. Resimler zaten beyaz ışıkta çekilmiş yani en kötü ortamda çekmişssin. Yağ oranında insanları kütlen konusunda yanıltıyo eminim birkaç hafta içinde göğüslerinde çok daha fazla kendini göstericektir. Birde beyaz tenlisin ve bu yüzdende kasların belirginliği özellikle beyaz ışıkta azalıyor,ama yarışmada boyanıcaksın sonuçta;) Belki ilk 3e giremezsin orasını bilemiyeceğim ama bundan çok daha iyi gözükeceğine eminim;) yarışmada başarılar dilerim

Yorum budur.. iyi yorumladın diye değil, her şeyi tam olarak net bir şekilde anlamış ve yorumlamışsın. Beyaz tenli olmam büyük bir problem benim için onun için yarışma zamanına kadar solaryum yapacağım..

Klavye kahramanı çok memlekette, onları pek takmıyorum zaten..

Kütle + kuruluk çok önemli . Gereksiz tartışma .kütleyede bakılır kuruluğada.saçmalamayın kendinize göre yorum yapmak saçma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:38 ----------

Sayın muhammet biz size yalan söyleyip çok iyisiniz demek bizede sizede hiç bişi kazandırmaz.herşey ortada yani . Neyse başarılar

Kütle + kuruluk çok önemli . Gereksiz tartışma .kütleyede bakılır kuruluğada.saçmalamayın kendinize göre yorum yapmak saçma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:38 ----------

Sayın muhammet biz size yalan söyleyip çok iyisiniz demek bizede sizede hiç bişi kazandırmaz.herşey ortada yani . Neyse başarılar

İyide bence çok iyiyim, kafaya oynuyorum, canavarım, öyleyim böyleyim demedim ki.Yazdığım yazıları okumuyormusunuz Allah aşkına.

Şu kuruluk olayınıda son hafta tartışalım.Kurumuyum değilmiyim o zaman belli olacak.

Son düzenleme:
İyide bence çok iyiyim, kafaya oynuyorum, canavarım, öyleyim böyleyim demedim ki.Yazdığım yazıları okumuyormusunuz Allah aşkına.

Şu kuruluk olayınıda son hafta tartışalım.Kurumuyum değilmiyim o zaman belli olacak.

Başarılar bronzlaşıp kurursanız daha iyi olur tabi bu benim fikrim

2 yılda alınan yol etkileyici,eski fotolar ile şimdiki fotolar arasında büyük fark var ,bir daha tebrik ederim.

Anlayışla karşılayacağınızı düşündüğümden soruyorum ,bu iki yıl içinde steroid kullandınız mı ?

Yarisma icin hazirlanan ve paylasimda bulunan biri icin uygun bir soru degil bu.

Daha duyarli bizim olmamiz gerekiyor eger aramizda yarismaci arkadaslar gormek istiyorsak.

2 yılda alınan yol etkileyici,eski fotolar ile şimdiki fotolar arasında büyük fark var ,bir daha tebrik ederim.

Anlayışla karşılayacağınızı düşündüğümden soruyorum ,bu iki yıl içinde steroid kullandınız mı ?

yarışmaya katıldığına göre sorunun cevabı evet :) ama 32 yaşındaki birisi için bu soru anlamsız olmuş..çünkü kullanması gayet mantıklı gözüküyor

Öncelikle gelişim muhteşem tebrik ederim,yarışma hakkında pek birşey söyleyemem çünkü bilgim yok.

Sadece sormak istediğim birşey var belinizi nasıl o kadar incelttiniz? ben 37 kilo verdim yağ oranımı %10 civarına getirdim ama belim kalın duruyor anlamadım gitti.75 kiloyum boy 1.81.

Back
Yukarı