Afanesyeva
Üye
Karasan kaslarının kökleri ve enerji seviyesi kısmını da rica etsem biraz açar mısın?
Hayır, genetik herşeyden önce.Ya genetikden once bu insanlar 15 yashindan bu spora bashlamishlar.
Genetiğin bir diğer avantajı ise, üzerine hiç konuşmadığımız bir konu, o karşılık ne biliyor musunuz?bence genetık her seyden onemlı benım salonda var bır cocuk adam beslenme sıfır spora baslıyalı 1 yıl oluyo adamda 44 cm kol varomuzlar falan asırı genıs eksıklerı var tabıkı ama adam 1 yıllık daha yenı hıc bır seyde kullanmamıs genetık her seyden onemlı ama hırsda herseyı yaptırır adama herkez mr.olypia dıye baslıyo bır sureden sonra turkıyede maddı durumlardan dolayı bırakıyo cook zor turkıyede gelısmek ınsanın ıcınde olcak hersey
Hayır, genetik herşeyden önce.
Rıza Batur 45 yaşında başladı bu spora ve dünya şampiyonu oldu.
Ed Corney, o bir efsane, 32 yaşında başladı 5 senede Mr. Universe oldu.
Faruk Horhor 35 yaş civarında başladı hala definisyonda kral yaşı neredeyse 55...
Yani geç ya da erken başlamak değil, yetenekten konuşuyoruz, erken başlamak avantaj olabilir, ama vasat genetikli adam 15 yaşında başlasın, Sergio Oliva genetikli bir adam gelir, 3 aylık çalışmayla o 15 yaşında başlayan arkadaşı geçebilir, genetik böyle birşey, tembelliğe bahane değil, ama reddedilemeyecek bir gerçek...
Bu her sporda geçerli, daha geçen birisi diyordu, lisede deli gibi atletizmle uğraştım, ama piste yarışma günü çıkıp beni geçenler vardı, acı ama gerçek...
Ya nereden duyuyorsun bu dediklerini? Yani gerçeğin tam zıttı, o yüzden bu şekilde tepkisel sordum, istediğine inanabilirsin, ancak uydurma şeyler, acaba bir yerlerde yanlış kaynaklar mı var?ya lou ferigno baba bakımından cok şanslı hep babası motive ediyormuş tüm masraflarını babası üstleniyormuş antrenmanları babasıyla yapıyormuş.
KarasanLou Ferrigno'nun gerçek antrenörü ve partneri Ira Bufowski'ydi.
Baba ile oğlun ilişkileri asla iyi olmadı.
Ya nereden duyuyorsun bu dediklerini? Yani gerçeğin tam zıttı, o yüzden bu şekilde tepkisel sordum, istediğine inanabilirsin, ancak uydurma şeyler, acaba bir yerlerde yanlış kaynaklar mı var?
Babası rahmetli Matt Ferrigno, Lou Ferrigno'yu hep aşağılarmış, küçük düşürürmüş.
Pumping Iron'da sözde ona antrenman yaptırıyor ancak bu hikaye, Matt ara sıra form tutmak için ağırlık kaldıran, bu spordan anlamayan ama renkli bir kişilikti.
Lou Ferrigno'nun gerçek antrenörü ve partneri Ira Bufowski'ydi.
Baba ile oğlun ilişkileri asla iyi olmadı.
Evet Burakula, kıvırcık saçlı kısa boylu bir adam, asıl Stand Tall isimli filmde daha fazla görülüyor ve konuşuyor, geçtiğimiz senelerde öldü maalesef.Karasan
Ira Bufowski Arnold'un Pumping İron filminden gördüğümüz Lou Ferrigno ya antremanda yardımcı olan kişi mi ?
Lou Ferrigno yarısma öncesi podyuma cıkmadan önceden ara sıra görünen tahminimce 40-50 yaşlarında olan. Pumping İron da Lou Ferrignonun oldugu her karede kendiside var hemen hemen .