MultiPower Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 78 51,0%
  • Orta karar

Votes: 59 38,6%
  • Başarısız

Votes: 16 10,5%

• Total voters
    153
2. kutuyu kullanıyorum piyasada ki değer açısından en yüksek ( en azından ilk 3 sırada) amino asit.en büyük özelliği whey protein desteği olması benim üzerimde çok güzel faydaları oldu vücut hatlarım ii ce ortaya çıktı büyüme konusunda da memnunum fakat yarından itibaren % 100 whey proteinde almaya başlıcam yanında (multipower) fiyat olarak 110 liraya alıyorum fiyat-performans olarak değerlendirmek gerekirse bence başarılı.son olarakta hiç bir yan etkisini görmedim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:04 ----------

Malesef aynı olayı bende dün yaşadım;

Antraman bitince gidip salondaki protein bardan 6 tane multipower whey amino 2200 aldım birinciyi olduğu gibi atıp azıma suyla içeyim dedim 1lt su bitirdim gene boğazımdan geçmedi.Kırarak ancak içebildim.Tabletler yuvarlak ve büyük bir formda oldukları için kırmadan içmek mümkün değil o nedenle gerçekten zorluyor içerken...
ilk başta bende senin gibiydim hatta beni tadı güzel, çiğne diye kandırdılar fakat işi öğrendim direk yutuyorum ve inanın insan zamanla alışıyo :)

Arkadaşlar 5 Aydir BB Yapiyorum.(Yaş 16 boy 1.75 kilo 65) Aminoasit kullanmak istiyorum Weider Whey Amino ile MultiPower Amino 2200 Arasinda Kaldim.Tabletlerin Çok Büyük Olduğunu ve Boğazda Kaldığını Okudum.(Korktum :( ) Ant. Önce 3 Tablet Ant. Sonra 3 Tablet Olmak Üzere Ant. Günlerinde (Haftada 4 Gün) 6 Tablet Kullanacağım.Sizce Etkisini Bir Müddet Sonra Görürmüyüm ?

Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum çünkü oranları diğer aminoasitlere göre daha fazla kullanan arkadaşlar etkilerini yazarsa sevinirim :)

bnde 600lük bi kutu aldım yanında toz whey proteinde almamın daha ii olacağını söylediler doğrumudur hem antreman günleri amino asitle beraber hemde dinlenme günleri ikisini beraber kullanırsam karaciğere yüklenmiş olmazmıyım tşk.

gözü kapalı kullanın diyebileceğim ürünlerin en başında gelir kendileri. en iyi verim aldığım supplement

300 tabletti ve ondan sonra çeşitli markalarda protein tozu kullandım fakat hiçbiri amino 2200 etkisi yaratmadı.

Arkadaşlar ben hardline amino 9000 kullanıcısıyım. 6 idman öncesi 10 idman sonrası kullanıyorum. bu multipower2200 nin besin değerlerine nerdeyse yaklaşık oluyor böyle kullanınca. hardline 650 tablet 120 tl multipower 2200 600 tablet 170 tl. böylesi daha mantıklı değil mi :)

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu üründen almayı düşünüyorum, gercekden iyiyse 600 tabletlik olanından alayım ve uzun bir süre bu amino işini kapatayım diyorum bir yandanda memnun kalmayıp 600 tableti mutsuz mutsuz tüketmek var... Birde internette 600 tb olanına 175 tl fiyat gördüm sizce rakam iyimi?

ya arkadaşlar günlerdir kimse ürün hakkında yorum yazmıyor ürün/prf açısından nasıl bir ürün
verim alabilmek için nasıl kullanmak gerek herhengi bir yan etkisi var mı sadece bu ürünle azda olsa verim alına bilrmi (pro tozu kullanmadan)tavsiyelerinizi merakla bekliyorum

herkese mrb sonunda bu ürünü kullanmaya başladım antr öncesi 3 antr sonrası 3 multipower hyper mass 3000 (3kg) birlikte kullanıyorum umarım memnun kalırım gelişmeleri burdan paylaşırım

arkadaşlar ben gecen sipariş vermiştim geldi ant. önce 4 sonrasındada 4 adet kullanıyorum bcaa zinciri çok zengin iyi yanı bu ama kötü yanı tadı çok değişik universal 1900 den daha farklı birde çok zor yutuluyor çok büyük haplar yutarken boğazda tıkanıyor mideye inene kadar derin bi şekilde hissediyorum hapın aşağıya indiğini yırta yırta:D:D

benim arkadaşım boğuluyordu az daha onun için 2ye yada 3 e parçalayarak yutmak daha mantıklı bence :)

ben de bu ürünü kullanıyorum bence protein tozuna göre %15 daha etkili. Geçen seneye oranla alt ve yan karın kaslarında daha belirginlik gözlemliyorum aynı hareketler ve çalışma sistemi olmasına rağmen. Ayrıca barfixde de baya ilerledim kanaatimce bu ürünün etkisi oldu.

ilk kullandıgım aminoydu multipower yllar yıllar önce bi faydasnı hatrlamıorum bence weider al hatta vermşken 30 m fazla ver mega forte al

multipower 2200 aldım alalı 2 gün oldu saç dökülmesi yapıyormuş dediler çok kararsız kaldım kullansammı kullanmasammı diye lütfen bilginiz arsa özelden veya burdan yazabilirmisinz

multipower 2200 aldım alalı 2 gün oldu saç dökülmesi yapıyormuş dediler çok kararsız kaldım kullansammı kullanmasammı diye lütfen bilginiz arsa özelden veya burdan yazabilirmisinz

Saç dökülmesi mi? saç dökülmesini azalttı bile diye bilirim ama döküyor asla.
Steroid yada ilaç değilki saç döksün besin desteği bu.

Hapları gerçekten büyük ilk başlarda gerçekten zorlandım yutmakta ama çok basit bir teknikle aştım bunu o da; hapı ağzına atıcan bir miktar suyu da alıp tam yutkunurken kafanızı biraz kaldırarak geriye doğru vurdurun hiç takılma olmuyor ama dikkat edin suyu genzinize kaçırmayın ;)

tabletleri alırken sizin elinizdede beyaz bir toz oluyormu tabletleri kaplayan bir toz yani pudramsı?

Back
Yukarı