Multipower Hyper Mass 3000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Basarili

Votes: 45 58,4%
  • Orta karar

Votes: 27 35,1%
  • Basarisiz

Votes: 5 6,5%

• Total voters
    77
Kullanan arkadaşlar acaba hiç yağlanma filan yaptı mı ürün ?

Merhaba . Ben 7 yıldır futbol oynuyorum . yaşım 16 . Hocalarım benim fizik yapmam için bu ürünü tavsiye ettiler . Biraz zayıfım ve yaşıtlarımın ortalamasında bir boydayım

benim sorum bu ürünün yan etkisi varmı veya bana yardımcı olabılırmı ? cevaplarınızı beklıyorum..

Merhaba . Ben 7 yıldır futbol oynuyorum . yaşım 16 . Hocalarım benim fizik yapmam için bu ürünü tavsiye ettiler . Biraz zayıfım ve yaşıtlarımın ortalamasında bir boydayım

benim sorum bu ürünün yan etkisi varmı veya bana yardımcı olabılırmı ? cevaplarınızı beklıyorum..

yan etkisi yok ben kullandım çok fazla sütle alırsan gaz yapıyor oda bu üründen değil sütten kaynaklanan birşey zaten

Merhaba.spora yeni başlayan biri olarak multipower hyper mass 3000 1.5kg kilo aldırıcı aldım.Sorum şu olacak multipower weight gainer ile benim aldığımın arasındaki fark nedir 2 side kilo aldırıcı değilmi sonuçta

o dedığın gainerda creaitn vavar ve karbonhidrat oranı biraz daha az .yanı kılo almak icin hyperr masss daha iyi ben multi power kullanıyorum amıno 220 glutamın nox proteın whey ve hyper mass var cok iyi kas kutlesı aldırdı bu marka bana .gerçekten gzl bi marka

Multipower karbonhidrat grubu içerisinde (Hyper Mass 3000, Hyper Mass 6000, Super Gainer, Weight Gainer) karbonhidrat miktarı en fazla olan Weight Gainer'dır. İçeriğinde kreatin de mevcut. Maksimum kilo alımı için Weight Gainer kullanılmalı.

bunun içindeki 70 gr karbonhidratın 35 gr mı şekerden oluşuyor. bu nedir şimdi? bu kötü değilmi. yağlanmaya neden olmazmı. zaten günlük hayatta şekerden uzak duruyoruz. şimdi enerji için kullanılır derseniz spordan önce ve sonrası için eyvallah ama ya diğer üğünlerde kullanıldığında ne olacak. yada bunun yerine whey proteinin içine koyarım şekeri. yada bebek bisküvisinde bile 76 gr karbonhidrat bunun 16 gr mı şekerden oluşuyor. sütle katıştırınce zaten sıvı hale geliyor. vitamin değeri hemen hemen aynı. onu kullanırım daha iyi

bunun içindeki 70 gr karbonhidratın 35 gr mı şekerden oluşuyor. bu nedir şimdi? bu kötü değilmi. yağlanmaya neden olmazmı. zaten günlük hayatta şekerden uzak duruyoruz. şimdi enerji için kullanılır derseniz spordan önce ve sonrası için eyvallah ama ya diğer üğünlerde kullanıldığında ne olacak. yada bunun yerine whey proteinin içine koyarım şekeri. yada bebek bisküvisinde bile 76 gr karbonhidrat bunun 16 gr mı şekerden oluşuyor. sütle katıştırınce zaten sıvı hale geliyor. vitamin değeri hemen hemen aynı. onu kullanırım daha iyi

adam aynştayn.Çözmüş işi.Bu kadar insan boşa uğraşio.Vay be whey proteinin içine şeker katmak ha.Helal olsun sana :D

adam king :)

bn bu ürünü kullandım ama bu ürün hiç kılo aldırmadı ama antrenmandan once kullanırsanız baya enerji veriyor hakkını yemiyelım yanı...!!

selam arkadaşlar boyum 1.75 kilom 63 spora 2 hafta önce başladım ama hızlı bi şekilde kilo almak istiyorum spora başladığımdan beri 1.5 kilo aldım hiçbir ilaç kullanmadan ama dediğim gibi hızlı kilo almak istiyorum şöyle bi 70-72 yi bulsam süper olurdu sizce multipower hyper mass 3000 mi alayım yoksa weider super mega mass 2000 mi cevaplarınızı bekliyorum

hyper mass 7000 diğer ürünlere bakıldığında şekerli evet ben 3000 kullanmıştım şunu söliyim tadı hala damağımda milkshake felan hikaye tadı mükemmel ben çukulatalısını kullanmıştım kilo aldırdı aldırmadı değil kullanacak olanlarada sabah kahvaltıdan sonra ve antrmandan 30 60 dk önce almalarını öneririm

Bugün aldım bakalım ne etki edecek. 1 ay sonra yazarım. Anca bitmiş olur. Ama yorumlar hep olumlu yönde.

Bu ürün şu anda "Mass Gainer" adında, 3 kg'lık olarak, ve yeni ambalajında var. Yani konsept ile birlikte üründe de değişiklik olmuştur zannediyorum. Bahsettiğim ürünü alan, kullanan var mı? Ben başka kilo aldırıcısını bulamıyorum şu an.

Back
Yukarı