Multipower Hyper Mass 6000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Basarili

Votes: 14 40,0%
  • Orta karar

Votes: 16 45,7%
  • Basarisiz

Votes: 5 14,3%

• Total voters
    35

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
hyper_mass_6000.jpg

Multipower Hyper Mass 6000

hypermass_6000_facts.jpg

Hazırlama
150 gr toz 550 ml yarım yağlı süt ( %1,5 yağ) ile karıştırınız.
Tavsiye Edilen Tüketim
Günlük 1-2 karışım, dinlenme günleri dahil.

evet %60 şeker çok fazla geldi bana da
her ne kadar gainer ların şeker miktarlarını pek bilmesemde

hyper mass 7kg kutu icerigi

herkese mrb,
hyper mass 6000 7kg lık urunu az once edındım.
kutuyu acınca bılmıyorum ne beklıyodum ama bıraz sasrdım..
sankı fırıncıyım ve ekmek uretmek ıcın un almısım gıbı =)
posetın uc kısmı kırmızı bı plastık serit ıle sabıtlenmıs.ve poset
serıt halınde ıcten bantlı.tabı kı bole olması gerekıo zaten deme?
suana kadar hep plastık kutu seklınde urun almıstım. o yuzden garıp geldı.
kutudan cıkması gerekn baska bısey yok deme?
hanı dansoz falan :p

merhaba. ben de bu üründen aldım ama içinden ölçek çıkmadı. Boyum 174, Kilom 58. Hızlı çalışan metabolizmam var.
150 gr'ı 550ml yarım yağlı sütle karıştırıp için diyor. Günde 1 veya 2 kere. Ama içinden ölçek çıkmadığı için henüz kullanamıyorum.

1- 150gr'ı nasıl hesaplayabilirim?
2- Günde 3 kez 100'er gr kullansam yeterli midir? (sabah ogle aksam)

Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

arkadaslar dedıgınız gıbı sırf seker:S ıctıkten sonra bogazım yanıyo resmen seker tadından. yagsız sut kullanmama ragmen tadı asırı sekerlı oluyo..ve aldıgım olcekle de alakalı tabı ama bende bı mıktar yag artısı oldu.suan kullanmıyorum, beslenme duzenımı gozden gecrdım ve ıstedıgım kıloya ulastım..
olcek ısını baska bı urunun olcegını kullanmıstım ben de..

bi haftadır çileklisini kullanıyorum. bence tadı güzel, çilekli frappe içiyorum hissi veriyor. iyi karışıyor. iyi midir , faydası olur mu bilmiyorum, kullandıktan sonra bilgilendiririm:)

Beyler supplementlar konusunda o kadar cahilim ki!

Benim spor salonumun antrenörü bundan almamı önerdi. Yukarıdaki yorumlarda kimi demiş bu çok şekerli diye. Kimi başka bir şey...

Acaba bu ürünün vücudumuza,sağlığımıza bir zararı olur mu? Gerçekten çok cahilim. Hiçbir şey bilmiyorum, lütfen yardımcı olunuz. Pahalı da bir ürün, alırsam sonuna kadar kullanırım; lakin bana zararı olacaksa orada işler değişiyor işte.

Sizce kullanmalı mıyım? Çok zayıfım 21 yaşındayım, 1.74 boyundayım ve 50 kiloyum. Üstatlardan hocalardan yardım bekliyorum. Yeni konu açmadım forum kirlenmesin diye, buradan cevaplarınızı esirgemeyiniz.

ürünü 2 hafta kullandım sayılır ... etkilerinden bahsetmek için erken sayılır ama sunu söyliyim aksam ve sabah 3er ölcek kullandım sporla birlikte 2 haftada 1 kilo arttıgımı farkettim yalnız bu üürünü aldıgımdan beri psikoljikmi bilmiyorum ama iştahda acayip bi artma oldu fena bi sekilde yiyorum son olarakda kabızlık bariz bi sekilde basladı ve bence bu etki olumlu bir etkidir ben supplementin vücuduma yaradıgı sonucunu cıkarttım aksine ishal olsaydım tam tersi düşünürdüm ....

acaba 150 gr ürünün normal ölçekle (hardline,gaspari kutusundan cikan) kaç ölçeğe denk geldigini bilen varmi?

arkadaşlar ben psikopat bir diyetçi oldugum için evde bulunduruyorum tartı :D sizin için ölçtüm bende perfect mass gainer var sizin için ölçtüm ondan aşşağı yukarı aynıdır hepsi toz sonuçta :) bir tepeleme yemek kaşıgı 70 g civarı geliyor.yani bu üründen iki tepeleme yemek kaşıgı+1 normal yemek kaşıgı atınız ortalama 150 gr yapar saygılar

Arkadaşlar ben de kullandım ve etkisini görmedim şahsen.

Olay tabii ki de sadece bunu tüketmek değil, hem normal öğünleri yiyeceksiniz hem de supplement kullanacaksınız, gelgelelim netice itibariyle bir etkisi olmadı bende.

Back
Yukarı