MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 172 43,3%
  • Orta karar

Votes: 170 42,8%
  • Başarısız

Votes: 55 13,9%

• Total voters
    397
L carnitineden böyle tıkanıklığı aşmanıza yarayacak bir etki beklemeyin.Açık havada yürüyüşler size iyi gelir.Yavaş yavaş hızıınızı arttırarak kondisyon sağlar ve tıkanıklığınızı aşarsınız. Bence l-carnitine ve ya termojenik almanıza gerek yok . Ama birşey kullanayim destek olur diyorsanız ben termojenik öneririm enerji vermesi ve metabolizmayı hızlandırması açısından.
Tesekkur ederim en guvenilir marka hangisi bu termojenik urunlerde peki

Bu ürün hakkında çok bir bilgim yok ama Weider güvenilir bir markadır o yüzden sizin işinizi görür. Yalnız bu ürünler kalp hızını ve vücut ısısını arttırarak metabolizmayı hızlandırırlar o yüzden herhangi bir sorun teşkil etmemesi bence doktorunuza bir danışın.

Tesekkurler doktorlarin bu konularda cok bilgisi yok doping alinirmi dedi birisi siz dusunun artik. Bi deneyecegim kisa surede yan etkisi olursa birakirim sorun degil.care olursa ne ala olmazsada bakicaz artik

Women diyor burda erkek icin yokmu :)) duzcede soracagim biride yok ne yapabiliriz

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şimdi yorumları okudum bende acaba perfonmas farkı var diyorlar belkide yağ yakıcını yerine performans artıttırgı için fazla hareket yapıp öyle yağ yakımı çok olabilir mi sizce?

Haberler güzel.Bir önceki mesajımda vaziyetten bahsetmiştim.Az önce ölçümlerim yapıldı.:)

Salona ilk başladığımda durum şöyleydi.YAŞ 35, 185CM, 97.8 KG, %23 YAĞ ORANI ( 22.5 KG YAĞ VARMIŞ VÜCUDUMDA ), METABOLİK YAŞIM 41 idi....Aradan 1 ay geçti, şimdiki ölçülerim ise şöyle çıktı.

YAŞ 35, 185CM, 94.6 KG, %20.4 YAĞ ORANI ( 19.3 KG YAĞ KALMIŞ ) METABOLİK YAŞ 33 OLMUŞ .... SONUÇ 3.2 KG KAYBETMİŞİM VE HEPSİ YAĞ YAKIMINDAN GİTMİŞ. KAS ORANIMDAN KAYIP OLMAMIŞ. :D:D

Oleyyyy :D Deli gibi kastırmanın ödülünü ilk ay aldım darısı başınıza.BMX L-carnitine liquid 1500 mg almıştım 20 ampül almıştım birde yurt dışından Olimp extreme thermo diye 90'lık 3 paket aldım.birkaçtane tane almıştım son 10 gün civarı sabahları. ve haftada 4 gün kastırdım salonda deli gibi cardio 1 ila 1,5 saat arası, son günlerdede ufaktan aletlerle çalışmaya başlamıştım.Kullandığım bu ürünün faydası oldumu, olduysa ne kadar oldu, yoksa çok sağlam çalıştığım ve kendimce düzgün bir diyet yaptığım içinmi bilinmez.Ama illaki olmuştur.Bir deneyin bence.Bu ürün 55-65 lira arası değişiyor.Sırf marka diye 100-200 lira arası tanınmış ürünler için bütçeyi sarsmayın.Benim bütçede iyi olsaydı belki bende Weider,Olimp,Whey filan alırdım bilemiyorum.Ama bence deneme amaçlı bir alın benim aldığımdan gerisi salonda kastırıp günlük hayatta düzgün bir diyet yapmada sanırım.Daha detaylı şeylerde var sonuç kağıdımda, eve gidince resmini çeker ve buraya eklemeye çalışırım.İyi kastırmalar...

Haberler güzel.Bir önceki mesajımda vaziyetten bahsetmiştim.Az önce ölçümlerim yapıldı.:)

Salona ilk başladığımda durum şöyleydi.YAŞ 35, 185CM, 97.8 KG, %23 YAĞ ORANI ( 22.5 KG YAĞ VARMIŞ VÜCUDUMDA ), METABOLİK YAŞIM 41 idi....Aradan 1 ay geçti, şimdiki ölçülerim ise şöyle çıktı.

YAŞ 35, 185CM, 94.6 KG, %20.4 YAĞ ORANI ( 19.3 KG YAĞ KALMIŞ ) METABOLİK YAŞ 33 OLMUŞ .... SONUÇ 3.2 KG KAYBETMİŞİM VE HEPSİ YAĞ YAKIMINDAN GİTMİŞ. KAS ORANIMDAN KAYIP OLMAMIŞ. :D:D

Oleyyyy :D Deli gibi kastırmanın ödülünü ilk ay aldım darısı başınıza.BMX L-carnitine liquid 1500 mg almıştım 20 ampül almıştım birde yurt dışından Olimp extreme thermo diye 90'lık 3 paket aldım.birkaçtane tane almıştım son 10 gün civarı sabahları. ve haftada 4 gün kastırdım salonda deli gibi cardio 1 ila 1,5 saat arası, son günlerdede ufaktan aletlerle çalışmaya başlamıştım.Kullandığım bu ürünün faydası oldumu, olduysa ne kadar oldu, yoksa çok sağlam çalıştığım ve kendimce düzgün bir diyet yaptığım içinmi bilinmez.Ama illaki olmuştur.Bir deneyin bence.Bu ürün 55-65 lira arası değişiyor.Sırf marka diye 100-200 lira arası tanınmış ürünler için bütçeyi sarsmayın.Benim bütçede iyi olsaydı belki bende Weider,Olimp,Whey filan alırdım bilemiyorum.Ama bence deneme amaçlı bir alın benim aldığımdan gerisi salonda kastırıp günlük hayatta düzgün bir diyet yapmada sanırım.Daha detaylı şeylerde var sonuç kağıdımda, eve gidince resmini çeker ve buraya eklemeye çalışırım.İyi kastırmalar...
DSC_0454.jpg

1800 mg olani var bende ayrica animal cuts aldim ikisini kombinlemeyi dusunuyorum sonuc ne olur sizce yada biri bitince digerinimi kullanmaliyim ?

2 gün zeroshot kullandım (3000mg ) bugun multipower kullandım (1800mg). Zeroshot sanki daha etkili geldi ama tam karara varmak için daha çok deneme yapmak lazım. Bir de kişiden kişiye fark gösterebilir. Ama genel olarak l cartinite lerin işe yaradığını söyleyebilirim 3 tane farklı l cartiniti markası kullandım 3 ününde yararlı olduğunu söyleye bilirim . Diğer marka MP idi 1000mg dı.

Bu ürünle birlikte Multipower Cla kullandım ve 8 kilo verdim sağlam bir cardiyo ve diyet ile tavsiye ederim şuan aklımda universal animal cuts var ;)

Arkadaşlar merhaba
spora yeni başlayan ve göbek bölgesindeki o simit denen can sıkıcı şeyden oldukça şikayetçi olup yardımlarınızı bekleyen bir üyeyim
aslında genel olarak kilomda bi problem yok , tek problem göbek !
gömlek giyemez oldunm. ayaktayken çok bir problemim yok gibi duruyor ancak oturunca gömlek düğmeleri patlıyor resmen :)
sosyal hayatım bozuldu .

bütün araştırmalarım rağmen hala hangi suplement tipini almam gerektiğini hangisinin kısa sürede etki edeceğini bir türlü tam olarak anlayamadım.
çünkü ;
Cla nın çok iyi olup carnitine le beraber kısa sürede etkli olduğunu söyleyen de , kısa sürede değil uzun vadede etki ettiğiniz söyleyenler de var
Hydroxycut için de ölüme bile sebebiyet verdiği ve önemli yan etkileri olduğu ve kısa sürede sonuç vermediğini söyleyenlerde var tam terisini yorumlayanlarda . .
sizce ?
spor la beraber hangisi yada hangileri kullanılırsa en kısa sürede sonuç alınır ..
- Cla + l-carnitine mi ?
- Hydroxycut mi
- animal cuts mu?

ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler

Back
Yukarı