MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 172 43,3%
  • Orta karar

Votes: 170 42,8%
  • Başarısız

Votes: 55 13,9%

• Total voters
    397
l_carnitine_liquid.jpg

Yetkili Bayi: Multipower Liquid L-Carnitine

Yağlarınızdan kurtulun sağlığınıza kavuşun
L-Carnitine uzun zincirli yağ asitlerini vücudun enerji santralleri olan mitokondri'lere taşıyarak, yağlardan enerji elde edilmesini ve bununla beraber yağların yakılmasını sağlar.

L-Carnitine günümüzde yağlarından kurtulmak isteyen insanlar kadar performanslarını arttırmak isteyen sporcular tarafından da çok tercih edilmektedir. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, L-Carnitine aerobik performansı arttırarak sporcuların daha uzun süre performanslarını korumalarını sağlar. Sporcuların birçoğunun L- Carnitine kullanarak hem kilolarından kurtulduğu hemde sportif verimlerini arttırdıkları bilinmektedir. L-Carnitine' in dışarıdan ek olarak alınmasının sebebi, vücutta yeterince yapılamaması ve gıdalarda yeterince bulunmamasıdır. L- Carnitine olmadan yağların yanamayacağını göz önüne alırsak, vücuttaki az L-Carnitine seviyesi yağların da daha az yakılacağı anlamına gelir.

Kolesterol ve trigliserid seviyesinin düşümüne de direk katkısı olan L-Carnitine, kalp kaslarının güçlenmesine ve oksijen kullanabilme kapasitesinin arttırılmasında etkili olan çok önemli bir amino asittir. Vejeteryanlar da eksikliği fazlasıyla görüldüğü için, ek olarak almaları tavsiye edilmektedir.

MULTIPOWER L-CARNITINE forte 1500 mg'lık üstün içeriği ve eşsiz tadıyla, arzuladığınız yağ yakımını ve performansı garanti eder...

Tavsiye Edilen Tüketim Antrenmandan 30 dk önce 1 ampül kullanınız.

Önerimiz L-Carnitine'i yalnız antrenman günlerinde kullanabilirsiniz. CLA ile kullanımında dahada etkili sonuç alabilirsiniz.

ANALİZ

1 Servis 8 ml

1 Ampül 25 ml

100 ml

Enerji

17 kj / 4 kcal

51 kj / 12 kcal

204 kj / 48 kcal

Protein

< 0,1 g

< 0,1 g

< 0,1 g

Karbonhidrat

1 g

3 g

12 g

Yağ

< 0,1 g

< 0,1 g

< 0,1 g

L-CARNITINE

500 mg

1500 mg

6000 mg

admın arkadaşım ben foruma baktım ama power system l-carnitine 2700 mg ilgili bilgi göremedim,eğer i bilgi falan varsa yada kullanan varsa yardımcı olurmusun,,şuan bu ürünü almaya niyetlendim ama araştırıcak bi yer bulamadım.yardımcı olursan sevinirim:)

bu site belki yardmcı olablr http://www.power-system-sport.de/l-carnitin-vials.html

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:45 ----------

Power System L-Carnitine Vials Nutritional information

Average nutritional value
per 100 ml
per 8.33ml
Calories
52 kJ
12 kcal
4.3 kJ
1 kcal
Protein
< 0.1 g
< 0.1 g
Total carbohydrates
< 0.1 g
< 0.1 g
Total fat
< 0.1 g
< 0.1 g
L-Carnitine
10800 mg
900 mg

alman markalarına güvenm var

bence yağ ölçümü yaptırmak gerekir böyle çok kilo verilince.

bence 4 kgnin en az 3.5 kgsi su.

hatta spor hekimi bile ilk bir kaç ay büyük oranda su atımı gerçekleşir dedi.

genellkle suyun büyük miktarı ilk hafta verilir düşk karbolu dietlerde dikkat edersen ilk haftada vücud 5 kgma yakn verirken daha sonra 2 - 1 hep azalar

bende multipower tablet var 60 adet her table 500mg ben 3 adet yani 1500mg alıyorum cardio öncesi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum haftada 3-4 defa fakat bir faydasını gördügümü söyleyemem hani vucutda kilo kaybı veya yağ yakımı oldugunu şuanda gözlemleyemedim hani diğer arkadaşlar belki 4 kilo su kaybına uğramışdır bende oda olmadı sizce ne yapmalıyım?

yag yakmada bence L-carnitine den ve benzeri yag yakcıdan medet umul madan önce diyet planlanmalı bunlar yardmcı aldgn gibi eriyip şişirmio

Yanlış hatırlamıyorsam vucut önce su attığı için 1 haftada 4 kilo vermiş olabilir. Ben L-carnitine kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım ama L-carnitine gibi bir ürünün bu kadar etkili olacağını hiç düşünmezdim. Eğer doğruysa.

Benim bildiğim vucut 1 ay veya 2 ay su atar benL-carnitin 3-ayın sonunda kullandım oda 20 ampul aldım sadece 7 tane kullanabildim. Arkasından sporu bıraktım . toplamda 3 ay içerisinde 20 kg ürünsüz 4 kg L-carnitin ile verdim.
Ardından spor u bıraktım ve 8 ay kadar bir süre içersinde verdiğim 24 kg geri alarak tekrar 124,5 Kg oldum. Şimdide 2010 yılının haziran ayından beri spor yapmaktayım ... Başladığımda 124.5 kg civarındaydım. Şuan ise ürünsüz şekilde tam 20 - 21 kg atarak 103,7 kg a düştüm. Ancak herşeyden yedim yeri geldi diyet yaptım yeri geldi diyeti bozdum. Ancak sporu kesinlikle aksatmadım. Şuan hala kardiyo hareketleri ağırlıklı olarak çalışıyorum .. Antremanlarımı aksatmamaya gayret gösteriyorum ... thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:37 ----------

yag yakmada bence L-carnitine den ve benzeri yag yakcıdan medet umul madan önce diyet planlanmalı bunlar yardmcı aldgn gibi eriyip şişirmio

Yapılması gereken tek şey herşeyden yemek ama ölçülü yemek. Atıyorum pilav veya makarna yerken ekmek yenilmemeli. Ürün elbet yardımcı oluyor ancak doğru bir beslenme ve antreman ile ürün ile vereceğiniz kilonun en fazla 2 kg altında kilo verirsiniz diye düşünüyorum... yani bu konuda haklısın ... :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:40 ----------

bende multipower tablet var 60 adet her table 500mg ben 3 adet yani 1500mg alıyorum cardio öncesi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum haftada 3-4 defa fakat bir faydasını gördügümü söyleyemem hani vucutda kilo kaybı veya yağ yakımı oldugunu şuanda gözlemleyemedim hani diğer arkadaşlar belki 4 kilo su kaybına uğramışdır bende oda olmadı sizce ne yapmalıyım?

Kardeşim öncelikle beslenmenle alakalı sen ilacı kullanıp arkasından ölçüsüz bir şekilde yağlu tuzlu ve hamur işi şeyler yersen o ilaç sana kilo kaybı yerine kilo aldırır. Sana tavsiyem öncelikle beslenme programını değiştir. Ardından ilacını düzenli şekilde kullan ve sporunu kesinlikle aksatma birde saat 6 dan sonra kesinlikle meyve (elma vb) haricinde birşeyler yememeye gayret göster... Eminim 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde 3 - 4 kg düşersin ...

arkadaşlar ben bu ürünü 2 ay boyunca kullandım beslenmeme de gerçekten dikkat ettim fakat bi yararını gördüğümü söyleyemem 2 ayda 2 kilo verdim daha fazla vermeyi bekliyordum. işin aslı bu tür ürünler biraz da bünyeye göre etki gösteriyor herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir kullanıp da memnun olan arkadaşlar mutlaka vardır ama bende pek bi etki göstermedi.

ürünü geçen yıl almıştım 20 ampuln 14 ünü kullanmıştım tek kullandığım l carnitin oldugundan tam bi yorum yapamam şöle bi durum var ne zman vücuttan su atmak istesem 2 gün arka arka arkaya idmandan önce kullandım beni memnun bıraktı iyi ter attırıo
bide tadı ne kadar zamn geçsede hala damağmda bu firma aynı tadı olan meyve suyu çıkarsa bence yok satar

aynısını bgun arkadasa dedim. :)

harika bi tadı var. Bugün ilk defa kullandım ve enerji veriyor. Ve çook terletiyoo :)

benim 40-50 kilo fazlam var :) iş yerimin taşrada olmasından dolayı spor salonuna gidemiyorum .son 1 aydır yürüyüşe başladım son bir haftdır da dambul bükbük ve yay ile evde çalışıyorum. bu dediğiniz ilaçları evde spor yapan biri kullanabilirmi.. yardımcı olursanız sevinirim boy 188kilo 150 civarı

my proteın 250 gr l carnıtıne

carnıtıne konusunu ararken gıttıgıgıdyorda ıngılız malı bu'' my proteın canıtıne 250 gr ''gordum. yurdısından getırılıyormus 10 gunde teslım ve 100 lıra
sımdı 1000 mgr lık cap ıle 60 tb 100 lıra gıbı bızde yanı 60 gr bır urun oluyor. 4 katı daha cok ve ıngılız malı ıse arada bır mantıksızlıkmı var acaba bılgınız varmı. bu arada kendı yerındede yarı fıyatı
tesekkur ederım..

merhabalar ben 6.ayım spora başladım suan piramit vucut geliştirme yapıyorum ve bel bolgesınde ıkı urun arasında kaldım tamamen ıstedıgım karın kaslarının baklava gorunmesıdır programdan sonra yaptıgım bel karın bolgesı ıcın calıstıgım antrenman cok olmamasına ragmen kılo azalması olusuyor multipower x-plode kullanıyorum 3.kutumu alıcam daha almadım ve ıkı yag yakıcı urunler sunlar MULTIPOWER L-CARNITINE LIQUID FORTE 1500 mg ve diğer MULTİPOWER PURE CLA 800 MG hangisi daha iyi etkide yağ yakımını kolaylaştırıp baklavaların çıkmasında bana daha çok yardımı olucaktır ve spor performansımı iyi yönde etkiliyip kilo vermemi durdurucaktır? ? bilgisi olan lütfen yazsın. şimdiden teşekkür ederim. NOT: Karın Kaslarının Durumu Şuan Belirgin Alt karın'da var çalışmama rağmen erimememkte inatçı ve tabiki diyet var.

Beyler bu urunu ılk defa bugun antremandan once kullandım... Daha once Animal cuts kullandım 2 kutu... 2 ayda 11 kılo verdım... Ama bu urunun verdıgı enerjı ve terleme cok daha fazla...

Kısacası daha once farklı bır cok urun kullanan bırı olarak memnun kaldım...Sadece kılo vermeyı dusunen arkadaslar urunu alabılırler...

Animal cuts kılo kaybı ve vucut sekıllenmesıne yardımcı oluyor...

Son düzenleme:
ben yenı katılıorm bu siteye arkadas tavsıyesıyle uye oldum okudm gayet faydalı oluo yazılar nese ben spora basladım bıraz zayflamak ıcın 6 gun oldu 2 kilo verdm sımdı hızlandırmk ıcın l carnıtın aldm ve bugn baslıcam etkısnı gormek ıstıyorm ıse nekadr yarıo yaramıo paylasırım sızlerle herkese ıı forumlar

Uzun sure diet yapan biri bu urunu kullandıgında vucut halsiz kalabiliyor... Sadece yag yakmaya yonelik bir urun....

Bu urunden sonra tekrar animal cuts kullanmaya basladım. Animal'ın ıcındekıler uzun sure dıet yapan bırıne daha uygun sanırım... Sadece yag yakıcıdan ıbaret degıl sonucta...

Tavısyem kısa bır sure dıet yapıp bırkac kılo vermek ıcın Carnıtıne ıdeal ama uzun surelı bır dıet ve spor olayına gıreceksenız Animal cuts daha uygun...

Back
Yukarı