MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 172 43,3%
  • Orta karar

Votes: 170 42,8%
  • Başarısız

Votes: 55 13,9%

• Total voters
    397
arkadaşlar kullanmak istiyorum fakat bir yan etki yapar diye korkuyorum sonuçlar güzel gibi çok kararsızım .s 105 kilo ile başladım spor salonuna en son 79 dum şimdi 83 olmuşum .s.s

Multipower L-Carnitine Liquid Caps 500 + Double Effect CLA 45kap YARDIM :(

Arkadaşlar Bişi Sormak İstiyorum Şimdi Ben Spora yeni başladım ve yaklışık 10 gündür çalışıyorum yanlız bel ve karın bölgesindeki yağlanmalardan dolayı kendimi iyi hissetmiyorum çalışma hocam L carnitine önerdi internetten baktığım kadarıyla multipower bilindik bi marka
[[ww supplementler c0m[[dan baktım ve
Multipower L-Carnitine Liquid Caps 500 + Double Effect CLA 45kap 90 TL [diyor bu fiyat normal mi ? Ürünün sahte çıkmasından korkuyorum çünkü.

Boy 183
Kilo 77,5[
bench_O

Son düzenleyen: Moderatör:
bana sorarsanız kesinlikle bu ürünü kullanmayın insana saç baş yolduruyor. 1800 olanını kullandım 1.5 ay deliler gibi çalıştım sonuç nemi ... sadece 3 kilo vermişim bi kısmı kastan yani o kadar parayı protein tozuna vermiş olsam kastan vermek yerine kastan alıp 3 kilo yağ verip 3 kiloda kas alabilirdim. tabi bunu tüm yağ yakıcılar için söylemiyorum ama bu ürün BAŞARISIZ...

bana sorarsanız kesinlikle bu ürünü kullanmayın insana saç baş yolduruyor. 1800 olanını kullandım 1.5 ay deliler gibi çalıştım sonuç nemi ... sadece 3 kilo vermişim bi kısmı kastan yani o kadar parayı protein tozuna vermiş olsam kastan vermek yerine kastan alıp 3 kilo yağ verip 3 kiloda kas alabilirdim. tabi bunu tüm yağ yakıcılar için söylemiyorum ama bu ürün BAŞARISIZ...
hocam bence yaptığınız diyette önemli , saglam diyet yapıp 1,5 ayda 3 kilo verecegınızı sanmam

Selam forum dostları
birde bu adipokill diye bir hap var bunu tavsiye ediyorlar yağ yakıcı olarak nasıldır tavsiye edermisiniz acaba saygılar.
ilk mesajım yer bulamadım buraya yazdım .Kusura bakmayın.Yaş 41 kilo 112

açıkçası carnitine'in inanılan kadar iyi bir yağ yakıcı olduğuna inanmıyorum bence tamamen placebo etkisi iyi bir diet ve iyi bir idmanla carnitine ile hayalini kurduğunuzdan çok daha iyi şeyleri yakalayabilirsiniz

Her konuda olduğu gibi yine yağ yakımıda kişinin kendinde biten bir durum, yağ yakıcı değil yağ yakımını arttıran ve depolanmasını azaltan haplar doğru diye ve doğru antremanlarla etki gösterirler, ürünü 2012 yaz mevsiminde yanlış kullandığımdan değerini anlayamamıştım şimdi ise düzgün bir diyet ve çalışma programıyla etkisini net şekilde görmekteyim. Bu arada ürünü sürekli kullanmayın, muhakkak arada 4 haftalık aralar vermeye özen gösterin iyi forumlar..

Merhabalar,
Ben de Multi power L-carnitini yeni kullanmaya başladım. Aroması çok güzel ve antreman sırasında bir canlılık verdiği kesin.
Sizlere sormak istediğim başka bir ürün var : nutrade-lcarnitine-liquid-2500 bu ürün hakkında bilginiz var mı ?

Arkadaşlar ben ürünün 1000 lik olanını kullandım şuanda da kullanıyorum 125 kilodan 90 a düştüm ancak eczanelerde satılanlardan aldım 15 tl falan acayip enerji veriyor vucuda yorulmuyorsunuz cok memnunum kullanmanızı tavsiye ederim.

Yalnız beslenmenize dikkat etmeniz lazım yoksa bir yararı olmuyor

merhaba arkadaşlar,
ürünü tam 34 gündür kullanıyorum,
vücut analizi yaptırdım, ne hocam ne de ben inanamadık sonuç :
11,7 kg yağ kaybı
2,5 kg kas kazanımı
toplamda 9 kg vermiş oldum ama bu kadar yağ yakmama çok sevindim.

merhaba arkadaşlar boy 1,83 kilo 83 boyuma göre kilom fazla diye düşünüyorum multipower L- Carnitine almayı düşünüyorum acaba kaslara bi zararı olabilir mi çok kararsızım

merhaba arkadaşlar boy 1,83 kilo 83 boyuma göre kilom fazla diye düşünüyorum multipower L- Carnitine almayı düşünüyorum acaba kaslara bi zararı olabilir mi çok kararsızım

183 cm boy için ideal kilo 78 - 83 kg sayılmaktadır ... kesinlikle kilonuzla ilgili bir sıkıntı yok hatta iyiyim diye sevinebilirsiniz ...

elinizle göbek tarafından çekin, et geliyorsa sorununuz kilonuzda değildir ...

dengeli beslenme, günlük 7-8 saat uyku ve iyi antreman eskiğiniz olduğunu gösterir ...

183 boy için 83 kiloda olan birinin yağ yakıcıya ihtiyacı yoktur, düzgün beslenme programı ile birlikte yapılacak kardio çalışması fazla fazla yetecektir ...

6 aydır bodybuilding yapıyorum, az da olsa hacim kazandığımı düşünüyorum fakat yaz dönemi iyi beslenemediğim için yağ yakımına yöneleceğim. Weider mi yoksa Multipower'ı mı önerirsiniz liquid l-carnitine olarak?

Arkadaşlar Merhaba;

1.85. Boy
97 Kilo
37 Yaşındayım.Kilo vermek ve fit bir vucuda sahip olmam gerektiğini düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz nelerdir.Spor salonuna gideceğim ne kadar süre ve zamada toparlarım sizce.

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. 24 yaşındayım mesleğim gereği akşamları çalışıp gündüzleri uyuyorum.1.80 boy ve 92 kiloyum. Spora yeni başladım 15 gündür diyet yapıp, akşamları uyandıktan sonra saat 19.00 gibi 15 dakika koşu arkasından her gün farklı bölge olmak üzere( omuz+bacak, göğüs+ön kol, arka kol+sırt) ve her gün mekik çalışıyorum, ancak bulunduğum yerde spor salonu yok sadece vücut ağırlığı ve 5-10 kiloluk dumbell larla çalışıyorum. 15 günde sadece 1.5 kilo verebildim. Bel ve basen kısımlarımda fazla yağlanma var bunu yakmak için l-carnitine mi almalıyım yoksa hydroxycut hardcore pro series stick mi almalıyım? Amacım şimdilik sadece zayıflamak, 82-83 kiloya düştükten sonra kas çalışmayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:27 ----------

Lütfen yardım :(

Back
Yukarı