Multipower Mass Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 59 60,2%
  • Orta karar

Votes: 27 27,6%
  • Başarısız

Votes: 12 12,2%

• Total voters
    98
- Alman markası ve kaliteli bir ürün
- Fiyat olarak normal ve hemen bitmiyor
- İlk 1-2 gün midede sıkıntı yapabilir ama daha sonra bünye alışıyor
- Kilo alamıyorum diyen arkadaşlarda bu ürünle beraber uyku ve yemek düzenine dikkat ederlerse faydasını kesinlikle görürler

hiçmi kullanan yok arkdaşlar bu urunu ben hyper mass 3000 kullanmıştım ıyı etkıler aldım bıde bu profesyonel oldugunu ıcın bunu yenı aldım daha kullanmadım ama dıgerlerınden farkı nedır acaba

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:16 ----------

8 ayda 32 kg aldım boyum 186 kg 60 dı şimdik kg 92 oldum bu urunu daha denemedım bakalım su anda gunluk 3 bardak pılav yıyorum
Hocam 32 kg nedir resmen evrim geçirmişssiniz :) Bardakla pilav yeme olayıda iyimiş :)

Arkadaşlar bende bu ürünü 1 kez kullandım şimdi 2.kez almayı ve yanına kreatin kombine etmeyi düşünüyorum öncelikle hangi kreatini önerirsiniz ve kullanım şeklimden biraz bahsedeyim size
Başladığımda 66 kilo gibi bişeydim ve başladığımda 3 er ölçek yani önerinin altında kullandım biraz korkularım vardı ilk olduğu için yarısına gelene kadar böyle kullandım ve daha sonra 4 ölçeğe çıktım yine antremandan önce ve sonra kullandım tadı gerçekten iyi içilcek gibi tek bir sıkıntı vardı antremandan önce ve sonra içtiğim için antremandan sonra yemek yemek zor oluyor biraz şişkinlik yapıyor yani o kadar süt içince su ile dene dediler ama faydasını fazla görmek için denemedim açıkcası en son 1 aydan fazla sürede bitirdim ve 70 kiloyu buldum bence başarılı bir ürün

Ürüne başlayalı 1 hafta kadar oluyor. Günde 2 kez antreman sonrası ve yatmadan önce 400ml süt ile kullanıyorum (200gr). Ürünün tadı çok güzel ve topaklanma sorunu yok herkese tavsiye ederim. Sonuçlarını sizlerle paylaşacağım.

Herkese selam multipower mass gainer aldım lacivert kaplı olan 3.kgtan 11 gün oldu sizi temin ederim müthiş bir ürün ben kutu üzerindeki kullanım bilgisinin aynısını yapıyorum ve aşırı faydasını görüyorum vücut geliştirmeye aşırı katkılı spordan önceki öğünden sonra ve spordan sonraki öğünden sonra içiyorum öyle böyle değil pişman olmazsınız

Herkese selam multipower mass gainer aldım lacivert kaplı olan 3.kgtan 11 gün oldu sizi temin ederim müthiş bir ürün ben kutu üzerindeki kullanım bilgisinin aynısını yapıyorum ve aşırı faydasını görüyorum vücut geliştirmeye aşırı katkılı spordan önceki öğünden sonra ve spordan sonraki öğünden sonra içiyorum öyle böyle değil pişman olmazsınız

kaç kilosun dostum, aşırı zayıf isen takviye ile kilo alman hızlı olur.

Arkadaşlar multipower weider markası ile aynı hammaddeyi kullanır yani çok kaliteli ve saf ürünler üretir kesinlikle tercih edilmeli diye düşünüyorum...

Back
Yukarı