Multipower Mass Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 59 60,2%
  • Orta karar

Votes: 27 27,6%
  • Başarısız

Votes: 12 12,2%

• Total voters
    98
Tadı mükemmel ( çilekli kullanıyorum) 20 günde 61 kg dan 65.5 oldum . Çok çok hafif göbek yaptı ama normal . İshal gibi bi problemlede karşılaşmadım . Ama kesinlikle gainer i ögün yerine koymayın bazı arkadaşlar kahvaltıdan önce aldıgını yazmış nekadar yanlış . Bunlar gıda takviyesidir doğal besinin yerini tutmaz. Ögünlerden sonra ant. Öncesi sonrası kullanın derim . 1 servisin hepsini bir anda almak birdahaki ögününüzü çok geç yapmanıza neden olabilir .

Tadı mükemmel ( çilekli kullanıyorum) 20 günde 61 kg dan 65.5 oldum . Çok çok hafif göbek yaptı ama normal . İshal gibi bi problemlede karşılaşmadım . Ama kesinlikle gainer i ögün yerine koymayın bazı arkadaşlar kahvaltıdan önce aldıgını yazmış nekadar yanlış . Bunlar gıda takviyesidir doğal besinin yerini tutmaz. Ögünlerden sonra ant. Öncesi sonrası kullanın derim . 1 servisin hepsini bir anda almak birdahaki ögününüzü çok geç yapmanıza neden olabilir .
Ölçeği nasıl çamaşır detarjanı mı? Ayrıca ben gainer alırken kaloriye dikkat ederim amacım kilo almak ve kalorisi yüksek olmalı ne kadar bunun kalorisi? Birde ben kullandım zamanında Serious Mass ne yağ yaptı ne kilo.. Sanırım benim kas yapmaktan başka çarem yok bu yüzden protein tozu daha mantıklı. Şuan için almam imkansız ama olsun. :)

Ölçeği nasıl çamaşır detarjanı mı? Ayrıca ben gainer alırken kaloriye dikkat ederim amacım kilo almak ve kalorisi yüksek olmalı ne kadar bunun kalorisi? Birde ben kullandım zamanında Serious Mass ne yağ yaptı ne kilo.. Sanırım benim kas yapmaktan başka çarem yok bu yüzden protein tozu daha mantıklı. Şuan için almam imkansız ama olsun. :)

bu ürünler tek başına birşeye yaramaz.Hatta alma tavsiye etmem . Bunun yerine beslenmeni düzenle kilo almak istiyorsan olay şu harcadığın kaloriden fazla alıcaksın.

Bu urunlerin icinde ne varda hacim yaptiriyor? Bundan iki kova kullandim..kilo alimini saymiyorum...benim bahsettigim omuzlarda vs yerlerde resmen tabiri caizze sisme oluyor..birakinca sonuyor...ben bu urunlerin o kadar masum olduguna inanmiyorum...hormonmu ne varsa artik..ne oldugunu bulsakta onu kullansak:)[DOUBLEPOST=1412629795][/DOUBLEPOST]
ben de bu ürünü aldım arkadaşlar şuan 1.80 boyum kilomda 67 civarı ilk aldığımda da aynı kiloydum nerdeyse ürün bitcek ama bi 70 olamadım besinlerimede dikkat ediorum hani metabolizma hızım da yavaş 75 kiloya kadar çıktığımı biliorum 1 2 yıl önce sizce ne yapmayalım amino asitte aldım likid universal marka ikisini beraber kullansam olurmu?
Urunu onerilen sekilde kullandiysaniz muhtemelen alirsiniz..bazilari protein tozu olcegi kullanip 3ayda bitiriyor..normal kosullarda 14gun gidiyor..

Beyler ben çileklisini bugün aldım. Hayal kırıklığına uğradığım kısmı 400 ml sütle alınırsa bir porsiyon 600 küsür kalori yapıyor.Kendi porsiyonu 382 kalori. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Ant. once yarım porsiyon , ant. sonra 1 porsiyonu suyla kullanacam . 5 hafta götürür beni. Sonucunu buraya yazarım. Boy 1.83 ve 76 kiloyum . İdeal kilom 78

alalı 1 hafta oldu cikolatali tadını hiç beğenmedim sütle içtiğim zaman oyle bir şişkinlik yaptı ki antrenmanı yarıda kesmek zorunda kaldım antrenmandan once 3 antrenmandan sonra 3 ölcek su ile aliyorum suan bir değişiklik yok ilerki zamandaki etkilerinide yazarim

Arkadaslar urunu yeni aldim icinden cikan olcek ile 5 olcek 100 gr a denk geliyor sanirim ben gunde 2 servis alicam ama gunde 10 olcek yapar buda 15 gune bitmesi gibi bisey olur ben bunu 2.5 olcek 200 ml sut ile 2 ye bolsem sorun olurmu faydasni gorebilirmiyim

ben kullanıyorum 3-3 ölcek seklinde acikcasi fayda gormedim sut ile içince mide öyle şişiyor ki antrenman yapamiyorsun suratta ve kolların arkasında sivilcelenme yapti bitsin kullanmıcam 2 kilo kadar aldım ama simdi yine verdim 1 ay içinde hiçbir fark yok yanı

Göbek olayını nasıl atlattın yada ne yaptın :)

Hocam bundan önerdi ama 290 tl fiyat verdi. İnternette hep 180 tlye var. Hangisi normal sizce? Hoca kazıklamaya mı çalışıyor acaba?

Hocam bundan önerdi ama 290 tl fiyat verdi. İnternette hep 180 tlye var. Hangisi normal sizce? Hoca kazıklamaya mı çalışıyor acaba?

Muhtemelen, çünkü MP'nin farklı gainer ürünü yok. Dolayısıyla birebir aynı ürünse hocan fiyatı epey yüksek tutmuş. Güvenilir internet sitelerinden almanızı tavsiye ederim. Hatta direkt telefonla görüşün, EFT ile nakit ödeme yapabileceğinizi söyleyin. Site fiyatlarına göre 5-10tl daha inebiliyor.

Muhtemelen, çünkü MP'nin farklı gainer ürünü yok. Dolayısıyla birebir aynı ürünse hocan fiyatı epey yüksek tutmuş. Güvenilir internet sitelerinden almanızı tavsiye ederim. Hatta direkt telefonla görüşün, EFT ile nakit ödeme yapabileceğinizi söyleyin. Site fiyatlarına göre 5-10tl daha inebiliyor.
Hocam 180 tlye aldım. Yanında da 2 tane 60 gr %30 protein bar hediye geldi. Kullanım konusunda bir tavsiye verebilir misiniz? 1.85 boy, 78kg ağırlığındayım. 3 ay oldu başlayalı. Bir de zararı var mıdır vücuda?

Hocam 180 tlye aldım. Yanında da 2 tane 60 gr %30 protein bar hediye geldi. Kullanım konusunda bir tavsiye verebilir misiniz? 1.85 boy, 78kg ağırlığındayım. 3 ay oldu başlayalı. Bir de zararı var mıdır vücuda?
bi zarari olmuyor da ben bu üründen hiçbir fayda göremedim insallah faydasını görürsün

Bu ürünü neden alıyorsunuz? Bildiğiniz toz şeker bu ürün. Bu ürünü uzun vadede kullanmak diyabet yapar adamı resmen. Bağırsakları bozmasına hiç şaşırmıyorum zaten. Suya 40 tane küp şeker atıp içseniz yine mideniz ve bağırsaklarınız bozulur. Bu ürün de aynı hesap işte.

Yuh bro.abartmiyomusun? kanıtın yoksa böyle boş konuşup milletin kafasını karıştırma

Protein tozları sütle içimlerde çoğu zaman mide bulantısı yapar. Fakat spordan önce su ile içip spordan sonra sütle içersenız daha faydalı en azından spor esnasında gaz yapmaz ;)

Back
Yukarı