Multipower muscle formula 80 evolution

sfitness

Üye
arkadaşlar bu ürünü yeni aldım daha önce gainar kullanmıstım şimdi protein tozuna başlıyorum antreman öncesi ve sonrası kullanıcam nasıldır kullanmıs olanların önerilerini tavsiyelerini merak ediyorum

sfitness bende bugün aldım yarın başlayacağım o yüzden bir şey söylemeyeceğim ama kullanımından bahsedeyim üzerindeki yazıya göre;antreman günleri antremandan 2 saat önce 300ml yarım yağlı sütün içine 3 yemek kaşığı(30gr oluyor sanırım)toz atıp içeceksin..

Konuyu açmadan önce forumda bir araştırma yaptım ama ele alınır bir bilgi yok bu ürün hakkında ben bugün satın aldım 3 yemek kaşığı (30 g) 300ml yarım yağlı sütle karıştırınız demişler (günde 1-3 öğün) dengeli ve yeterli bir diyetle kullanılmalıdır diyor.

ben ilk defa protein tozu kullanıcam antreman günleri sabah 7 gibi ve antremandan sonra kullansam sıkıntı olur mu ? ben bu ürünü kullanırken kilo almak istemiyorum bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

protein oranı %77,%80

ben muzlu ve çileklisini aldım şuan muzlusunu kullanıyorum tadı güzel rahat içilebiliyor.

Back
Yukarı