Multipower Night Regeneration Liquid Amino Acid

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.092

saydam

Özel Üye
Analizi : 1 Ampul İçinde
L-Arginine 3000 mg
L-Ornithine 2175 mg
Vitamin B6 6.0 mg

Hazırlanışı : Ampulu kapağından açarak bir bardak su ile karıştırınız.

Kullanımı : Biri antremandan sonra biri yatmadan önce olmak üzere günde 2 ampul kullanınız.

Ambalaj : 20 x 25 ml Ampul

Bence güzel bir ürün. Fiyatı da oldukça uygun. Şöyle kombine olarak ard arda iki kutu iyi gider. Siz ne dersiniz arkadaşlar? Kullananların yorumlarını bekliyorum.. Teşekkürler..

valla bencede çok iyi ama ben şu an ch max kullanıyorum ve çok etkili

GH MAX demek istiyorsun herhalde arkadaşım. Bende kullanıyorum ve 1. kutu Gh Max bitmek üzere ikinciyi siparış verdim. Gerçekten çok etkili bir ürün. Anabolik yapıdaki artışı ve hacim farkını görebiliyorsun. Bu ürünü yabancı sitelerde de araştırdım genelde ilk 8 de yer alıyor. Ama nedense pek rağbet edilmiyor gibi...

Bence güzel bir ürün. Fiyatı da oldukça uygun. Şöyle kombine olarak ard arda iki kutu iyi gider. Siz ne dersiniz arkadaşlar? Kullananların yorumlarını bekliyorum.. Teşekkürler..
evet bencede şşuan piyasadaki en kaliteli amino bence ben 2 kutu real aminonun ardından 2 kutu mulltipower amino kullandım gerçektende etkili ama günde antremandan sonra 1 tane 1 tanede yatmadan önce almada çok yarar var.gh max.a bence 5 çeker bir destekleyici.tabiki bunun yanında iyi beslenmekde lazım.

GH MAX demek istiyorsun herhalde arkadaşım. Bende kullanıyorum ve 1. kutu Gh Max bitmek üzere ikinciyi siparış verdim. Gerçekten çok etkili bir ürün. Anabolik yapıdaki artışı ve hacim farkını görebiliyorsun. Bu ürünü yabancı sitelerde de araştırdım genelde ilk 8 de yer alıyor. Ama nedense pek rağbet edilmiyor gibi...
slm iyi çalışmalar arkadaşım.,istersen birde multi power aminoyu
dene bence gh max daan çok daha etkili görecemsin.içindeki degerler gh max dan daha yüksek piyasadaki mega force den sonra en yüksek değerlere sahip bir destekleyici multi power amino.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi sporcular için bir ürün olarak görüyorum yeni başlayanşara fazla tavsiye edilmez tam profesyonel bir ürün oranları çok güzel şişenin yarısını gece içiyorum saba

h süper bir şekilde kalkıyorum

TOPLAMDA 5 GRAM A-O içeriyor ne var bunda anlamadım.gh max kullanırkende bu dozajı alıyorsunuz zaten.kutu üzerine bakıp 2 tablet almakla gh etkisini anca rüyanızda görürsünüz.
birde multıpoer amino ile universal gh max ne alaka onu anlamadım.biri komplex amino diğeri gh açsından degerlendirilmiş bir ürün.

Ben daha ucuza Now Foods Arginine- Ornithine alıyorum. Tabi 6 kapsül yutmanız gerekiyor ama ben sonuçtan memnunum.

Multipower süper amino liquıd kullanıyorum.Bu kadar berbat bi tad görmedim.
Henüz 1 ampul kullandım.2 kutu bitirdiğim zaman kullanacak arkadaşlar için bir değerlendirme yaparım

Back
Yukarı