adnanbuilder1980
Üye
fiyat ?
içine neler koyuyor öyle yav şöyle fazla zamanını almadan bir 2 tanesini söyler misin?bunu yiyeceğime kendim yaparım daha iyi. mesela ben bu video dakini yaptım harika oldu
Merhaba Kadirzm45,içine neler koyuyor öyle yav şöyle fazla zamanını almadan bir 2 tanesini söyler misin?
Kilo vermek , daha doğrusu yağ yakmak için CLA , Karnitin , çeşitli çaylar , grenade gibi ürünler şunlar bunlar vs. varken protein bara yönelmek ne denli doğru bilmiyorumKilo vernek isteyenler için uygun mu yani hafif hafif bölgesel çalışmaya da başladım.
sporcu ürünleri satan magazalarda var. Abartmadığın sürece bir zararı olmaz.Spor yaptığın günlerde 1 er tane alman yeterli bence.bu barları nereden bulabiliriz ve işe yarıyorlarmı , yoksa diğer yediğimiz çikolatalar gibi mi ? ve herhangi bir zararı varmı bu konuda bilgili birisi aydınlatabilirse memnun olurum
Bu ürünün 25gr protein içeren versiyonu geldi son zamanlarda. Ara öğün olarak bazen gün içerisinde tüketiyorum. Şeker oranı da bundan daha düşük. Başarılı bir bar olduğunu düşünüyorum. 6 TL ye satılıyor bizim spor salonunda.
Açıkçası bilmiyorum ben yiyiciyimAra öğün olarak bir ara ben de düşündüm ancak bu protein içeriği uzun emilimli mi kısa emilimli mi?
Etken maddesi kazein yazıyor supplementler.com 'da. Yani uzun emilimli , neyse canım protein proteindirAçıkçası bilmiyorum ben yiyiciyimAma kısa emilimli olduğunu düşünüyorum mantıken.
decathlon gibi bazı spor mağazalarında da bulunuyorbu barları nereden bulabiliriz ve işe yarıyorlarmı , yoksa diğer yediğimiz çikolatalar gibi mi ? ve herhangi bir zararı varmı bu konuda bilgili birisi aydınlatabilirse memnun olurum