Multipower Professional whey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.123

saydam

Özel Üye

Analizi (Vanilya) : 100 gr İçinde 30 gr İçinde*
Enerji Değeri 1677 kJ / 397 kcal 1099 kJ / 260 kcal
Protein 74 gr 32 gr
Karbonhidrat 10 gr 17 gr
Yağ 6,9 gr 6,9 gr
Vitamin B6 6,2 mg 2 mg
Kalsiyum 420 mg 486 mg
Fosfor 300 mg 360 mg
Magnezyum 50 mg 51 mg
Glutamin 1500 mg 450 mg

* 300 ml az yağlı süt (1,5 % Yağ) ile karıştırılmış 30 gr ürün değeri.

Hazırlanışı : 1 porsiyon = 30 gr ürünü (3 yemek kaşığı) 300 ml az yağlı (%1,5) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kullanımı : Antremandan hemen sonra ve kahvaltıda 1 porsiyon içiniz.

Ambalaj : 750 gr / 2.5 kg

ben türkiyeye ilk girdiği yıllarda hemen her ürününden kullanmıştım.hatta ozamanlar top amıno isimi amıno çeşitleri falan vardı.daha sonra aynı ürünler farklı ambalaj ve isim altında tekrar piyasaya sürüldü.hiçbir ürününden verdiğim para ile orantılı faydayı göremedim.zaten firmada yaptığım eleştirilerden sonra ürünlerinin asıl fitness amaçlı olduğunu belirtti.

ben de kullandığım dönemde hiç ölçü alamadım. kutunun bi yerinde soya proetinlerinden de faydalanıldığı yazıyordu. whey oranı bayağı düşük galiba.

glutamin günlük en az 10 gram alınması durumunda etkisini gosterecektir.ayrıca bahsedilen üründe glutamin yazabilir fakat içeriğinde glutaminmi var glutamic asitmi?

Evet soya unu ile güçlendirmek iyidir ama içe bilirseniz hemen durmayin bir karişim yapin ben yaptim mümkün değil içmek siz yinede bir deneyin

Suan kullandigim ve 3 kilosunu 70 milyona Bulgaristan`dan aldigim antrenor tavsiyeli urun. Etkisini soylemek gerekirse normalde haftalik 3 kez salona gidiyorum onun disinda hergun 2 kez 3 tepeleme kasik olarak yarim litre %0,1 yagli sutle aliyorum. Salon gunlerinde calismadan once ve calismadan sonra olarak kullaniyorum. Soyle demeliyim ki tam 2 haftada hatri sayilir hacim kazandim ki gobek bolumunde de hatri sayilir bir yag oraniyla fark edilir bir hacim sahibi oldum. Urunden memnunum ki bana gore tum urunler dogru kullanildiginda etkisini gosterecektir.

xcodesia antreman öncesi ve sonrası aldığını belirtmiş, hatta antreman olmayan günler bile 2 servis aldığını söylüyorsun, fazla değilmi bu miktar ? Ürünün üzerinde antremandan sonra 1 servis alınız diyor yani antreman günleri 1 kez.

fazlasini azini bilmiyorum da 76 kiloydum 82 kiloyum simdi memnunum urunden fakat birdahaki aya antrenor farkli urun verecek. demek istedigim metabolizmaya gore cesitli urunler var ama kalitesiz urun oldugunu sanmiyorum, kullanima bagli birsey oldugunu belirttim sadece. Ayrica bana gore bu tur destek urunlerin kullanilmamasi cok daha iyi, sonucta karacigeri yoran urunler. bir insanin en buyuk destegi azimdir. azimle de si*an tasi deler zaten. :D

Arkadaşlar bende Bulgarsitanda bir öğrenciyim 908 gr lık bi kutu aldım 52 liraya denk geliyor..Bu bir Alman ürünüdür spordan 30dk- 1 saat önce ve spordan hemen sonra alıyorum..yaklaşık 2.5 haftadır kullanıyorum..kullandıgım süre boyunca kaslardaki çizgi belirginleşti..Kötü ürün diyen arkadaşlara katılmıyorum doğru kullanıldığı sürece başarılı sonuçlar alınacaktır..Şöyle söyleyeyim programım bölgesel..2 gün gidip 1 gün dinleniyorum..Eskiden omuzlarıma oturan t-shirt ler bu üründen sonra dar gelmeye başladı..Bence başarılı bir ürün..

ben multipower %100 whey proteini kullanıyorum antremandan 30 dk once ve hemen sonra olmak uzere 2 kere kullanıyorum haftanın 5 gunu ama tadı cok kotu içine bal yada kakao karıstırabilirmiyim?

Vanilya aromalı kullanıyorsan şeftali suyu ile karıştırabilirsin.Ben çikolata aromalısını kullanıyorum süte katınca çikolatalı süt gibi oluyor ama su ile kullanıyorum genelde..Malum süt biraz yoruyor migdeyi

bende multipower %100 protein kullanmaya başladım daha yeni. biraz göbek olduğu için özellikle %100 tercıh ettım kılo aldırmaması için. spora gıttıgım gunler 2 defa gıtmedıgım gunler bır defa kullanmayı dusunuyorum. fıkırleriniz nelerdir acaba faydasını gorurmuyum ?

İçindeki ölcek küçük ise 2 kaşık kullan çünkü diğer protein tozlarına göre ölçeği çok küçük yarısı kadar..%100 whey demesi tozun hepsinin protein oldugu anlamına gelmiyor..ortalama %80 civarı protein var..%100 yazan şey protein cinsinin %100 whey protein oldugudur ve bir çok insan bunu görüp hepsi protein zannedip yanılır..Multipower işe yarıyor ama gerektiği kadar kullanırsan..

arkadaşlar bu proteinle multipower %100 whey arasında ne gibi bi fark var? forumda bu proteinin konusu yok kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi ? teşekkürler...

Back
Yukarı