Multipower Professional whey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.123
Yeni kullanmaya başladım bu ürünü İçerik ve Aminoasit profilinde weider gold whey den bile yüksek değerlere sahip kullanıp göreceğiz artık :D

slm arkadaşlar multıpower professional WHEY protein kullanıyorum ben çilekli olanı tercih ettim tadı gayet iyi 2250g agırlıgında sarı renkte toz kullanımı nasıl olcak derseniz 300ml suyun içine proteinin içindeki ölçekten 2 ölçek koyup suyla karıçtıracaksınız antreman yapcağınız gun uyandıgınızda aç karnına 1 defa içeceksiniz antremandan 30 dk once içeceksiniz bide antremandan hemen sonra içeceksiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:59 ----------

slm arkadaşlar multıpower professional WHEY protein kullanıyorum ben çilekli olanı tercih ettim tadı gayet iyi 2250g agırlıgında sarı renkte toz kullanımı nasıl olcak derseniz 300ml suyun içine proteinin içindeki ölçekten 2 ölçek koyup suyla karıçtıracaksınız antreman yapcağınız gun uyandıgınızda aç karnına 1 defa içeceksiniz antremandan 30 dk once içeceksiniz bide antremandan hemen sonra içeceksiniz.

Arkadaşlar ben bu protein tozunu arıyorum bulunduğum yerde bulamadım sevmeyen kullanmak istemeyen yada sporu bırakmış arkadaşlar ikinci el olarak satmayı düşünen var mı olursa pm atabilir..

Bende bu ürünün çikolata aromalı,2250 gr olanından aldım.180 boy ve kilom 68 civarında.yaklaşık 10 gün önce zorladım antrenmanda ve koldaki tendomlar şişti.yarın başlıyorum yeniden antrenman yapmaya.şu an bu işte çok yeniyim.gelişmeleri burda tekrar paylaşırım olumlu yada olumsuz..

Back
Yukarı