MULTIPOWER Triple Whey Amino

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 30 56,6%
  • Orta karar

Votes: 18 34,0%
  • Başarısız

Votes: 5 9,4%

• Total voters
    53
Ben tam olarak anlamadım bu ürünün 1 servisinde (sanırım 3 tablet) kaç mg aminoasit barındırıyor ?

Hayatımın her safhasında spor yapan biri olmuşumdur. Aralı şekilde bodybuildinge de gittim. Şimdi tekrar başladım ve bu sefer bırakmayı düşünmüyorum ve 2. ayımı doldurdum. Belirli bi gelişme gördüm vücudumda hissettim bunu ve bu aminoasiti aldım bugün. Boyum 1.89 kilom 93 olduğundan dolayı daha fazla kilo almak istemedim ve diyetimle birlikte bu aminoasitlere başlamayı düşünüyorum. Fiyat olarak diğerlerinden ucuz geldi. Kullanımını bitirdikten sonra tekrar yazarım mesajımı. 2. ayda başlanmaz diyenler de varsa lütfen bir öneride bulunsunlar bana. Finsporda(cevahir) %15 indirimli şekilde 87 lira şu anda

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama gözle görüşür bi değişiklik sunmadı bana şimdlik bir verim alamadım üründen bakalım sonucu nasıl olacak. :)

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama gözle görüşür bi değişiklik sunmadı bana şimdlik bir verim alamadım üründen bakalım sonucu nasıl olacak. :)

Değil aminoasit piyasadaki suplementlerin alayını kullansan hayalindeki verimi elde edemiyceksin, çünkü supplement bu türkçesi EK(ek) BESİN...

Kasları toparlamak ve yenilenmeyi hızlandırmak için gayet ideal ve fiyatı yüksek değil ben idman öncesi ve sonrası 2 şer adet alıyorum. 1 aydır kullanıyorum ve etkisini görmeye başladım. Bundan önce BCA ve Glutamin kullanıyordum uzun bir süre kullanıp bıraktım ve bu ikilide iyi tepki veriyordu diyebilirim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:42 ----------

Vücudunun ihtiyacı olduğu şekilde sağlam besleniyorsan, antreman yapıyorsan bile bu ek besin tek başına pek işe yaramayabilir. Ne beklediğini bilmiyorum ancak 3 ay da iyi bir zaman etkisini görmen gerekirdi

bir şey sorucam arkadaşlar bu aminoasitleri hangi kiloda insanlar kullanabilir ben 10 aydır fitness dayım boyum 183cm kilom 92 aminoasit kullanımı diyet ile birlikte ve serbest ağırlık antrenmanlarıyla etkili olurmu yoksa kullanmam yanlışmı olur ?

Amino 2700 ile bu ürün arasında kararsız kaldım. Tablet olarak hangisi daha ufak whey protein yanına hangisi kullanılır sizce şimdiden tskler

Back
Yukarı