Multipower Whey Amino 3400

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Cok basarili

Votes: 17 63,0%
  • Orta karar

Votes: 6 22,2%
  • Başarısız

Votes: 4 14,8%

• Total voters
    27

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
% 100 Whey Protein izolesi
B-6 vitamini destekli
Düşük karbonhidrat ve yağ oranı
Konsantre ve kollajen protein içermeyen yeni formül

Tavsiye Edilen Tüketim
Antrenman sonrası 6 tablet kullanınız.
Önerimiz
Antrenman öncesi ve sonrası 3'er tablet kullanabilirsiniz.

Detay için: Multipower Amino 3400 300 Tablet + Formula 80 + Fit Active Hediyeli | Supplementler.com

attachment.php

Eklentiler

• Amino-3400.jpg
    Amino-3400.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 2.499
Bugün itibariyle kullanmaya başladım direk antrenmandan sonra 6 tane aldım yalnız haplar aşırı büyürük 3 antrenman öncesi 3 antrenman sonrası kullancam bundan sonra

Merhaba aşaıdaki bilgiler ürününlerin genelde bakmadığmız yerleri içindeki katkı maddeleri... burada dikkatinizi çekmek istoyrum özellikle haram ve şüpheli şeylerden kaçınan arkadaşlarm için ''' E466 Ve E460 Kod numaraları
E460(i) Kristal selüloz (avicel)
E460(ii) Selüloz tozuSelüloz, odun ve bütün bitki yapılarının temel polisakkariti ve bileşenidir. Ticari olarak odundan elde edilir.
E466
Karboksimetil selüloz, odun ve bütün bitki yapılarının temel polisakkariti ve bileşeni olan selülozdan üretilir. Ticari olarak; odundan elde edilir ve kimyasal olarak da modifiye edilir.Birçok farklı kullanımı vardır. En önemlisi; kıvam arttırıcı olarak kullanılır, aynı zamanda dolgu malzemesi, besinsel lif, topaklanmayı önleyici ve emülgatör olarak da kullanılır. Selüloza benzerdir fakat suda saha iyi çözünür.

Bunlar ile bi sıkıntı yok ancak magnezyum streat isimli malzememiz bizi içindeki maddeden dolayı şüpheye götürüryor...bakalım...

magnezyum stearat,
Stearik asidin magnezyum tuzu

Topaklanmayı engelleyici ajan ve emülgatör olarak kullanılır

Yan etkileri: Bilinen yan etkisi yoktur.

Her ne kadar stearik asit ve stearatlar ticari olarak bitkisel kaynaklı olsada hayvansal yağlarda (domuz eti ve sığır eti içerir) kullanılabilmektedir. Sadece üretici, kaynağı hakkındaki bilgiyi sağlayabilir. Etin yanı sıra süt ve süt ürünleri de yemeyen vejeteryanlar ve yalnızca et yemeyen vejeteryanlar, Müslümanlar tarafından kullanılması önerilmemektedir.

Aşağıdaki bilgiler Whey Amino 3400 e ait katkı maddeleri ... burada midesine ne indirdiğini bilmek isteyen arkadaşlarım için bir açıklama yapayım dedim

mideye ne indiği önemli sonuçta zararı-faydası kendimize kendimiz için araştırıp almalıyız...

50 Servis
Servis Miktarı (6 adet)

Servis Sayısı50​
Servis Başına Miktar
%GD*

Enerji
293 kJ/69 kcal

Protein
15,9 g

Karbonhidrat
< 0,1g

şekerden elde edilen
< 0,1g

Yağ
0,5 g

doymuş yağ asitleriden gelen
0,3 g

Lif
0,8 g

Sodyum
< 0,1g

Vitamin B-
1,4 mg

Amino Asit Profili
100 gr Protein

L-Alanine
5,6 g

L-Arginine
1,8 g

Aspartic Acid
11,0 g

L-Cystine
2,4 g

L-Glutamic Acid
16,1 g

Glycine
1,6 g

L-Histidine
1,3 g

L-Isoleucine*
5,4 g

L-Leucine*
10,5 g

L-Lysine*
9,7 g

L-Methionine*
2,2 g

L-Phenylalanine*
3,1 g

L-Proline
6,2 g

L-Serine
5,5 g

L-Threonine*
7,7 g

L-Tryptophane*
1,9 g

L-Tyrosine
2,8 g

L-Valine*
5,2 g

* %Günlük Değer 2000 kalorilik bir diyet için verilmiştir.
Diğer İçerik
Hidrolize edilmiş izole peynir altı suyu proteini, hacim arttırıcı E466 ve E460, topaklanmayı önleyici magnezyum stearat, vitamin B6 (Piridoksin HCI olarak). Eser miktarda soya içerir.

Food-Info.net> E numaralar > E400-500
E460 Selüloz
E460(ii) Selüloz tozu
Kaynağı: Selüloz, odun ve bütün bitki yapılarının temel polisakkariti ve bileşenidir. Ticari olarak odundan elde edilir.

Food-Info.net> E numaralar > E400-500
E460 Selüloz
E460(ii) Selüloz tozu
Kaynağı: Selüloz, odun ve bütün bitki yapılarının temel polisakkariti ve bileşenidir. Ticari olarak odundan elde edilir.

Yakın zamanda kullanmış olanlar veya hala kullanıma devam eden arkadaşlar daha da ayrıntılı bilgi verebilir mi yararı hakkında. Bende bugünden itibaren başlamış bulunuyorum. Antreman öncesi ve sonrası 2 olmak üzere, ayrıca antreman sonrası 1 ölçek nitrotech içiyorum.

Ben bir kutu bitirdim daha once başka amino asit kullanmadigim için nekadar doğru olur soyledigim bilmem ama ben etkisini hissettim sprdan önce 3 sonra 3 atiyodum

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antrenman sonrası 6-8 tablet, mükemmel bir amino asit. Şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi, birde ürün ilaçlar da olduğu gibi koruyucu kokmuyor. Bildiğiniz whey kokusunu (peynir kokusunu) alıyorsunuz.

fiyat performans olarak baya etkili duruyor değerleri 3001 den iyi gibi kullanan arkadaşlar ne önerirsiniz uni 3001 ,2700 veya bu ürünmü teşekkürler

Back
Yukarı