MultiPower Whey Isolate 100

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 57 66,3%
  • Orta karar

Votes: 23 26,7%
  • Başarısız

Votes: 6 7,0%

• Total voters
    86

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Kullanım Şekli: 3 ölçek ( 30 g ) ürünü 200 ml su ile karıştırınız. Günlük 1-3 servis kullanınız.

multipower_100_whey_isolate_protein_2000_gr_13234.jpeg

Satın almak için tıklayın!

Elit sporcular için % 100 CFM teknolojisi whey protein izolesi

• % 87 whey protein izolesi
• Kaslarda sentezlenmenin başlaması ve immun sistemin desteklenmesi
• % 3 karbonhidrat, % 1 yağ, vitamin ve amino asitler
• CFM teknolojisi

antreman sonrasına özel bir protein.bence denemeye değer thums:

Şu anda xpro kullaniyorum onunda 30 graminda 25 gram protein var. Sanki bu ürünle tıpatıp ayni gibi.

edit:cfm teknolojisi kullanıldığı için kana karışma konusunda 1 adım önde.

Bu ürün saf whey protein izolesi dir.

Bahsedilen ürün büyük ihtimalle konsantre ve izole karışımlı bir protein. 30 gramında 25 gram protein yoktur.

Bu ürün saf whey protein izolesi dir.

Bahsedilen ürün büyük ihtimalle konsantre ve izole karışımlı bir protein. 30 gramında 25 gram protein yoktur.

Evet haklısınız.Biraz acemi cevap verdim. Ben 1 ölçeğinde protein oranına göre cevap vermistim. Kullanmis oldugumun ürünün sitesinde 35 graminda 25 gram yaziyor ama kutunun arkasinda 30 graminda 25 gram yaziyor. Bir çelişki var ama çözemedim.

Yusuf ona bakarsan piyasada bulunan birçok ürün 30 gr da 25 gr protein içeriyor.proteinler arasındaki fark ham madde,işlenmesi,kalitesi gibi faktörlerdir.ürün %100 izole proteindir ama %100 protein değildir.bunu karıştırıyor herkes.

burda anlatmak istedigin %100 kullanılabilirligi mi?

hayır.anlatadım kusura bakmayın.%100 kullanılabilirlik çok ayrı birşey.bu weider'in premium whey,overload gibi ürünlerine has bir olay.aslında nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama anlatmak istediğim ürün %100 izole protein olabilir ama bu onun protein değerinin %100 olduğu anlamına gelmez.mesela ürün %90 izoledir fakat protein değeri 100 gramında 90 gr değildir.bunu anlatmaya çalışıyorum.ürün üzerinden örnek verecek olursak multipower d fine %88 izole proteindir.fakat 30 gramında 25 gram gibi %83 lük bir protein değerine sahiptir.

umarım anlatabilmişimdir :)

Ürün Bugün Elime Geçti Gelir Gelmez Denedim Suyla Karıştırıp Ve Tadı Gerçekten Güzel Denemeye Değer Kalite Kokan Bir Ürün Bittikten Sonraki Yorumlarımıda Yazıcam Supplementler.com'a Teşekkürler

Antremandan 2 3 Saat Önce Ve Antremandan Hemen Sonra Kullanıyorum. Ama Off Günlerinde Nasıl Kullancağımı Tam Olarak Çözemedim yardımcı Olursan Sevinirim

:D Bende Sadece Antreman Günlerinde Kullanmaya Karar Verdim Yoksa Hemen Bitcek Bizde O Kadar Multi Zengin Değiliz :D Ama Güzel Bir Protein Parası Olanlara Öneririm

Bu ürün nasıl ? pek iplenmemiş ama, bizim spor salonunda inanılmaz reklamı yapılıyor,sadece hocalar ve görevliler değil oraya gelen eczacı,sağlıkçılar numunesini alıp bunu incelediler sonra hep bundan alıp kullanmaya başladılar açıkçası merak ettim nasıl bir ürün olduğunu ama ne forumda konuşulmuş ne başka bir yerde adını duymadığım için biraz şişirme diye düşündüm, var mı kullanmış olup yorum yapacak olan?

valla ben kullaniyorum , 1 kutu bitti sayilir. Daha once Optimum da kullanmistim ama bunun tadi daha iyi , daha hizli karisiyor, Ozellikle mixerle karistirinca cok guzel bi tadi oluyor. Ben zaten iyi beselenen birisiyim, ozellikle protein yonunden.Ama Optimuma gore daha fazla gain oldugunun farkindayim acikcasi.
Ben optimum yerine bunu almayi tercih ediyorum, Daha pahali ama daha temiz bir urun oldugunu anlamak cok kolay.Bi kere cok kolay karisiyor ve tadi inanilmaz guzel.Optimum kotu demiyorum ama bu cok ince toz halinde bulunuyor ve dedigim gibi kullanimi cok kolay.Bi kerede muscle techin en pahalisini deniyecegim. Onun icinde yazimi yazarim.

Back
Yukarı