bu ürünü kullanan yok galiba

yaklaşık 1 ayı geçti
tadı ve kokusu berbat
çözünürlüğü kötü
ama protein kalitesi oranı ve verdiği doyum hissi muazzam
ölçek başına protein oranı çok güzel
hacim olarak protein tozundan hiçbirşey beklemiyorum ama şekillendirme bakımından fark yarattığını söyleyebilirim
protein tozu sadece protein ihtiyacını karşılamak için kullanmıyorum artı olarak sakatlanma riskini azaltmak ve antreman sonrası hızlı etki için kullanıyorum
antreman sonrası hızlı etki meselesi çok tartışmalıdır ona bişe demek zor ama psikolojik olarak böyle bir etkinin olduğu kafamıza bir şekilde sokulmuş ve inanmış durumdayız.
protein tozu kullanmadığım zaman sakatlıklar çok aşırı oluyordu kullanmaya başladığımdan beri bıçakla kesilmişçesine sakatlıklarım kesildi bunu kasların protein ihtiyacının karşılanmasına bağlıyorum
aklıma gelmişken bahsedeyim ben sadece antreman sonrası protein tozu + glutamine kullanıyorum gerisi beslenmeye bırakıyorum
sözü geçmişken glutaminin etkisini sormayın çünkü bende anlamadım

biraz susatıyor , antreman sonrası ağrılara bir etkisini hissedemedim, hacim için ise zaten gereksiz buluyorum.bitince daha kullanacağımı sanmıyorum
sabahları lor+yumurta vb öğlen et yemeği vb ara öğün tavuk vb akşam et yemeği vb yatarkende ayranla veya peynirle protein ihtiyacımı karşılıyorum
şimdilik toz bitince aklımda almayı planladığım tek ürün diyebilirim
ancak bu kadar kaliteli bir alman markasının sayfası nasıl bukadar sessiz olur onuda anlamış değilim
bu tozu içinde creatin vb başka ürünlerle dolu olan markalarla kıyaslamayın
protein olarak düşünün bence tat koku ve karışabilirlik dışında en iyilerden diyebilirim
puanlama yapacak olursam
tat:5
koku:2
karışabilirlik:6
etki:9
fiyat:7
amino Asit profili:7
protein oranı:9
protein işleme kalitesi:8
vitamin profili:8