• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

murat kumsuz

bide bişey sorcam son resimde kumsuzun yanındaki yunus can mı?

hersey tamam
vücudu güzel orantılamıs
tek eksik bölgesi mide..
mide vücudun gerisinde kalmıs.
fakat sunuda bilelim ki.bu resimler 2004 trabzon yarısmasındaki resimler..
yani 2 yıl önceki resimler..

saol strongman verdiğin bilgiler için...bu arada sitede yunus canın resimleri varmı?bacak ve mide kaslarına hayranımda ondan sordum :D

little_huge dedi:
saol strongman verdiğin bilgiler için...bu arada sitede yunus canın resimleri varmı?bacak ve mide kaslarına hayranımda ondan sordum :D

hayır yunus can ın resimleri sitede mevcut degil..
fakat arama bölümüne yunus can yazarakta bakabilirdin,resimleri varmı yokmu diye... :badgrin:

saygılar...

StRoNgMaN dedi:
little_huge dedi:
fakat arama bölümüne yunus can yazarakta bakabilirdin,resimleri varmı yokmu diye... :badgrin:

saygılar...
arattırdım ama bulamadım belki başka bi başlık altındadır die sordum.yanlış bişi sölediysem kusura bakma :cry:

little_huge dedi:
StRoNgMaN dedi:
little_huge dedi:

saygılar...
arattırdım ama bulamadım belki başka bi başlık altındadır die sordum.yanlış bişi sölediysem kusura bakma :cry:

yok dostum ne kusuru,yanlıs anladın...öyle demek istemedim aslında.

sert üslupla söledin zannetim :D strongman yanlış anlamazsan forum kuralları 15.maddeye bi bak derim.gerçi bu iş bize düşmez ama hatırlatıyım yinede.ee bizde bu siteden sayılırız artık :D

ben ce murat abi nekadar bulk olursa olsun tam bir prof. oda biliyor yağlı olduğunu unutmayalım off sezonda yani erite bilir tamama belki avrupada iiderece almaya bilir ama zim arkadaşlar ve bu adamda o azim var

cesitli resimleri(define resimler ve eski resimleri)

bu fotoları koymak büyük cesaret

StRoNgMaN dedi:
tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
bu adamdaki iriligi,bu adamdaki hacmi,bu adamın yagların altında olan kas kütlesini
yabana atmamak lazım...
adam yıllarını vermis,buna bos dememek lazım..
saygı duyarım...

ama tabiki de cardio ve diet sart...
yeterli definasyona ulaşsın öyle yorum yapalım burda söylenecek pek bişey yok

edit hsd sporun ruhundan anlıyorsun hakan sadece yorumunu gördüğünü yaz sporun ruhunu karıştırma kırıcı olmuştu editledim kusura bakma anlayışına teşekkürler

Re: bu fotoları koymak büyük cesaret

hakan79 dedi:
StRoNgMaN dedi:
tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
bu adamdaki iriligi,bu adamdaki hacmi,bu adamın yagların altında olan kas kütlesini
yabana atmamak lazım...
saygı duyarım...

edit hsd sporun ruhundan anlıyorsun hakan sadece yorumunu gördüğünü yaz sporun ruhunu karıştırma kırıcı olmuştu editledim kusura bakma anlayışına teşekkürler

burada yeterince define olmus halindeki resimleride mevcuttur...
bulk resimleride mevcuttur...
eski dönem resimleride mevcuttur..
fakat siz sadece bulk resimlerine yorum yapıyor,bulk resimlerine bakıyorsunuz...
adamın bir acıgını aramaya calısıryorsunuz..

bu resimleri koymak büyük cesarettir demissiniz...
neden?
ne varki resimlerde....

murat kumsuz un yarası yok ki gocunsun...

ilk resimde önkola göre biraz zayıf kalmış biceps-triceps belki de çekimden, açıdan kaynaklanıyor olabilir..ikinci resimde bacaklar gerçekten güzel bence..başarılar dilerim kendisine...

Re: bu fotoları koymak büyük cesaret

StRoNgMaN dedi:
hakan79 dedi:
StRoNgMaN dedi:
tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
yabana atmamak lazım...
saygı duyarım...

burada yeterince define olmus halindeki resimleride mevcuttur...
bulk resimleride mevcuttur...
eski dönem resimleride mevcuttur..
fakat siz sadece bulk resimlerine yorum yapıyor,bulk resimlerine bakıyorsunuz...
adamın bir acıgını aramaya calısıryorsunuz..

bu resimleri koymak büyük cesarettir demissiniz...
neden?
ne varki resimlerde....

murat kumsuz un yarası yok ki gocunsun...

tarz meselesi ben böyle yağlı halimin fotolarını koymaya utanırdım (ben hiçbir zaman böyle olmadım olmamda buda ayrı) böyle yaptığınız için dışarda bu sporun imajı kötü herkes ön yargılarla bakıyo bu spora şişirmişsiniz kendinizi diyolar estetik anlayışlarımız farklı bunda kızacak bişey yok rahat olun

hsd tamam

tamam hsd yeni okudum uyarını ok haklısın daha dikkatli olurum

Şimdi bir konuda hakana katılıyorum bir profosyonelde sevmediğim yön ben zamanında şöyleydim ben zamanında böyleydim bakmayın şimdi yağlı durduğuma bakmayın şimdi göbekli durduğuma gibi (kimse alınmasın ortaya lafım) bu gibi yarışmadan yarışmaya yaşayan yada belirli dönemlerde gelişip çekin resmimi zamanı gelince çıkarırım gibi olaylar bence sporcuya yakışmaz ben ona sporcu demem amatör ve sporcu olmaya çalışmak derim...

oysaki bir sporcu ne olursa olsun görevini yerine getirip her zaman örnek teşkil etmelidir herzaman patlamaya hazır bir bomba gibi olmalı ve herzaman bakın bu adam çivi gibi demir gibi denilmeli.. umarım kimse bir tarafa çekmez ve yanlış anlamaz

Peki hocam yazdıklarınızdan şunumu çıkaralım.Bulk vucut sporcu için uygun değil .devamlı olarak define mi olunması lazım diyorsunuz..

wolveron2 dedi:
Peki hocam yazdıklarınızdan şunumu çıkaralım.Bulk vucut sporcu için uygun değil .devamlı olarak define mi olunması lazım diyorsunuz..

her insanın görüsü
her insanın bakıs acısı farklıdır...

bazısı bulk olmayı severken,hoslanırken...
bazısı da define olmayı sever ve hoslanır...
bu vücut tipine görede degisir insanın...

bence bunu orantılamak lazım...yani yılın bir sezonu-bölümü define,diger bir sezonu-bölümüde bulk olarak gecirmek en iyisidir..
ikisinide tatmak lazım...
örnek:

kıs sezonunda bulk
yaz sezonunda define...

ama dedigim gibi her insanın görüsü-bakıs acısı farkldır...

Back
Yukarı