little_huge
Üye
bide bişey sorcam son resimde kumsuzun yanındaki yunus can mı?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
little_huge dedi:bide bişey sorcam son resimde kumsuzun yanındaki yunus can mı?
little_huge dedi:saol strongman verdiğin bilgiler için...bu arada sitede yunus canın resimleri varmı?bacak ve mide kaslarına hayranımda ondan sordum![]()
StRoNgMaN dedi:arattırdım ama bulamadım belki başka bi başlık altındadır die sordum.yanlış bişi sölediysem kusura bakma :cry:little_huge dedi:hayır yunus can ın resimleri sitede mevcut degil..
fakat arama bölümüne yunus can yazarakta bakabilirdin,resimleri varmı yokmu diye... :badgrin:
saygılar...
little_huge dedi:StRoNgMaN dedi:arattırdım ama bulamadım belki başka bi başlık altındadır die sordum.yanlış bişi sölediysem kusura bakma :cry:little_huge dedi:hayır yunus can ın resimleri sitede mevcut degil..
fakat arama bölümüne yunus can yazarakta bakabilirdin,resimleri varmı yokmu diye... :badgrin:
saygılar...
yok dostum ne kusuru,yanlıs anladın...öyle demek istemedim aslında.
yeterli definasyona ulaşsın öyle yorum yapalım burda söylenecek pek bişey yokStRoNgMaN dedi:tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
bu adamdaki iriligi,bu adamdaki hacmi,bu adamın yagların altında olan kas kütlesini
yabana atmamak lazım...
adam yıllarını vermis,buna bos dememek lazım..
saygı duyarım...
ama tabiki de cardio ve diet sart...
hakan79 dedi:yeterli definasyona ulaşsın öyle yorum yapalım burda söylenecek pek bişey yokStRoNgMaN dedi:tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
bu adamdaki iriligi,bu adamdaki hacmi,bu adamın yagların altında olan kas kütlesini
yabana atmamak lazım...
saygı duyarım...
edit hsd sporun ruhundan anlıyorsun hakan sadece yorumunu gördüğünü yaz sporun ruhunu karıştırma kırıcı olmuştu editledim kusura bakma anlayışına teşekkürler
StRoNgMaN dedi:hakan79 dedi:yeterli definasyona ulaşsın öyle yorum yapalım burda söylenecek pek bişey yokStRoNgMaN dedi:tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
yabana atmamak lazım...
saygı duyarım...
edit hsd sporun ruhundan anlıyorsun hakan sadece yorumunu gördüğünü yaz sporun ruhunu karıştırma kırıcı olmuştu editledim kusura bakma anlayışına teşekkürler
burada yeterince define olmus halindeki resimleride mevcuttur...
bulk resimleride mevcuttur...
eski dönem resimleride mevcuttur..
fakat siz sadece bulk resimlerine yorum yapıyor,bulk resimlerine bakıyorsunuz...
adamın bir acıgını aramaya calısıryorsunuz..
bu resimleri koymak büyük cesarettir demissiniz...
neden?
ne varki resimlerde....
murat kumsuz un yarası yok ki gocunsun...
wolveron2 dedi:Peki hocam yazdıklarınızdan şunumu çıkaralım.Bulk vucut sporcu için uygun değil .devamlı olarak define mi olunması lazım diyorsunuz..