Murat Tavman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gazetede okudum yediği herşeyin hesabini yapan bir sporcudur kendisi. protein tozu dahil ek besin kesinlikle kullanmadiğini , bunlarin kullanilmadan yapilan iyi beslenme ile herkesin kendisi gibi olucağini söyliyor. o gösterdiğiniz vucut daha genç dursa bile sağlık açısından kötü. steroid'li vucut ne kadar genç durursa dursun. kendisi bazi arkadaşlarin dediği kadar pörtlek dursaydi o kadar firma bu adami tercih etmezdi.. herşeyden önce bence olumsuz eleştiri yapan bir insan ona yakın vucutlu olması gerekir
Nanox firması Murat Tavman'ın sponsoru.Bu ek besin olayını fazlasıyla açıklıyor.

İyi bir vucut. Profesyonel bir sporcu. Ayrıca yaşça büyük durmasının sporla ilgisi yok, fiziksel görünüş bakımından öyle duruyor.

vücut tamam olmuş ta yazılarından anladığım kadarıyla aşırı ukala bir kişiliğe sahip kendisi tamamlanmış protein tamamlanmamış protein vb. konulara değinmişti sitesindeki tanıtım yazısında çok itici geldi bana diyoki sen okuldan yada işten sonra alona giderek vücut mu yapacağını sanıyorsun gibi cümleler kullanmış tuhaf yani :S

Adamın mesleği bu ve bu işten para kazanıyor. Neden onun gibi olmamız lazım eleştirirken ? Dozunda eleştiri yapmak şartıyla herkes eleştirebilir. Sonuçta ben bu sporu zevkim için yapıyorum para kazanma gibi bir düşüncem yok. Onun gibi olmama da gerek yok.

Ayrıca protein tozu dahil ek besin kullanmadığı diyorsunuz. Bu kaynaktan emin misiniz ? Çünkü Men's Health Ocak 2011 sayısında kendisi kapaktı ve sayfa 78' de yazan yazıya göre kullanıyor.

Kendi karışımını vermiş ama size bir kesit yazacağım. Murat tavman antreman boyunca yanında protein içeceğiyle beraber dolaşıyor... Zira içindekiler listesi bir hayli kabarık; izole whey protein, glutamine, beta-alanine,waximaize (bağırsakta çözülen bir karbonhidrat) vefıstık ezmesi.

Devam ediyorum. '' Yatmadan önceyse bambaşka bir tarif hazırlıyor. Bu seferki tercihi whey protein yerine kazein oluyor.''

Yani ya bu dergi yanlış yazmış ki size verdiğim sayfa numarası yanında kendi karışımını kaç ölçekte yapacağı da yazılmış.

Aynısını ben yazıyodum tamhyper_ dergi elimde şu ana32

arkadaşlar adam bir kişiden ayda 10 bin tl kazanıyor.bırakında bazı şeyler olsun nerden biliyorum kadıköy çiftehavuzlarda ofisi var gidin görün

arkadaşlar tekrar aynı şeyi söyleyeceğim kusura bakmayın ama
robby robinson var benim facemde ekli, 70 yaşında bu adamdan daha genç duruyor
o organik protein tozlarından birazda kendi içsin de gençleşsin :D

geçen peyniraltı suyu proteini alıyorum demişti bi programda yanlış mı anladım bilemiyorum
suplementmi demek istedi anlayamadım
kas kütlesi ve estetiğine sözüm yok tebrik ediyorum
arada yayınlarını izliyorum mantıklı şeylerden bahsediyor

biraz daha tipi ve boyu olsaymış şuan ki gibi sabah programlarında yaza formda girmek için 5dk lık antreman programı anlatmak yerine iyi bir manken olabilirdi.

Yemek tarifleri super.. Etkili beslenme ile ne kadar iyi olunabilecegini kanitliyor. Twitter dan mutlaka takip edin. Cok motive edici seyler yaziyor

natural ise eğer eldeki genetikle gelinebilecek son nokta kendi vücudu için. aksiyse ki ben öyle düşünüyorum o kadar büyütmeye gerek yok(yaşam koçu, yemek uzmanı, hele tv lerde fitness model havasıyla ahkam kesme vb.). yurtdışında nasıl para kazanmış ben onu anlayamadım greg plitt, rob riches, lazar angelov, helmut strebl vb. insanlar varken. onlara göre vasat ki ne vasat.

natural ise eğer eldeki genetikle gelinebilecek son nokta kendi vücudu için. aksiyse ki ben öyle düşünüyorum o kadar büyütmeye gerek yok(yaşam koçu, yemek uzmanı, hele tv lerde fitness model havasıyla ahkam kesme vb.). yurtdışında nasıl para kazanmış ben onu anlayamadım greg plitt, rob riches, lazar angelov, helmut strebl vb. insanlar varken. onlara göre vasat ki ne vasat.

Murat tavmanın sahte twitter takipçileri mi dersin, yurtdışında holywood yıldızlarını çalıştırdım demesinden tut birsürü yalanı var(çalıştırdığı 1 tane isim söylemez). Açıkcası kendisi spora önem veriyor tvden görüldüğü kadarıyla çabalıyor reklamı için ama böyle de olmazki kardeşim. Yaşın gelmiş 30 a artık fitness modeli için zamanın geçti, hem saçlarında dht türevi steroidlerden dolayı dökülmüş yeterince her kamera karşısına fotoğraf karşısına şapkayla bereyle çıkıyor. Yani bi şekilde kendfini kabullenmeli ama hala yolunu bulmaya çalışıyor. Bakalım nerelere gelecek

Murat tavmanın sahte twitter takipçileri mi dersin, yurtdışında holywood yıldızlarını çalıştırdım demesinden tut birsürü yalanı var(çalıştırdığı 1 tane isim söylemez). Açıkcası kendisi spora önem veriyor tvden görüldüğü kadarıyla çabalıyor reklamı için ama böyle de olmazki kardeşim. Yaşın gelmiş 30 a artık fitness modeli için zamanın geçti, hem saçlarında dht türevi steroidlerden dolayı dökülmüş yeterince her kamera karşısına fotoğraf karşısına şapkayla bereyle çıkıyor. Yani bi şekilde kendfini kabullenmeli ama hala yolunu bulmaya çalışıyor. Bakalım nerelere gelecek

Valla diger dediklerini takip etmedigim icin bilmiyorum ama Lazar'da 30 yasinda :)

LAZAR ANGELOV - ONLINE PERSONAL TRAINER

bhrmcr lazar ayrı ya çok kütleli ve simetri harikası.. greg plitt rob riches gibi insanlarda 30a dayamışlardır ancak dünya çapında popülerliği görebiliyoruz. Benim bahsetmeye çalıştığım şey murat tavmanın daha türkiyede tanınmaması :) dünyada nasıl tanınacak? uzun bir yolu var dicem ama yaşı ileri ve fizik olarak estetik durmuyor, birde sahte twit atıp programlarla 2000 fake hesapla retweet yapması gibi hareketleri kendini küçük düşürmekten başka birşey değil malesef.

Bakin biraz once ne denk geldi sahte profillerden biri

https://twitter.com/De_Mirci

https://twitter.com/sevdasel3

Twitter uzerinden fake hesaplarla kendine reklam yaratiyor bütün tv kanallarına twit atıyor bu adam harika bunu çağırın diye. :)

Son düzenleme:
Hehe gordum tweetleri guzel taktik:)

Yahu herhalde ben de 30 um ya ondan takildim yas olayina :P :P

Ama haklisin 30 dan sonra global bir yildiz haline gelmek epey zor. Herkes ekmek pesinde :)

bir nick auger bir lazar bir zyzzdeki olan karizmatiklik yok bu abimizde yani 30 yaşından genç olsaydıda dünyada tanınan bir fitness model olamayacaktı maalesef ancak kas kalitesi iyi birde definisyon konusunda başarılı herşeye rağmen emeğine saygı duyuyorum

hacim güzel
definasyon güzel
çok fazla yakışıklı değil ama karizmatik diyebiliriz
kullandıkları ilaçlar çok önemli değil bizi ilgilendirmez onun vücudu ve hayatı
Ama eminim bir çok kişi bu vücuda sahip olmak ister
Yiğidi öldür hakkını yeme
Ben fiziğini estetik buldum

hacim güzel
definasyon güzel
çok fazla yakışıklı değil ama karizmatik diyebiliriz
kullandıkları ilaçlar çok önemli değil bizi ilgilendirmez onun vücudu ve hayatı
Ama eminim bir çok kişi bu vücuda sahip olmak ister
Yiğidi öldür hakkını yeme
Ben fiziğini estetik buldum

fizigi estetik olan cok insan var.onemli olan o fizikle birlikte karakterinin nasil oldugu.dexter_morganin yazdiklarini inceledikten sonra bu adamin karaktersiz oldugu net bir sekilde ortaya cikti.

Back
Yukarı