Muratbey Light kaşar

arkadaşlar bu protein oranı inanılmazzz !!! diyen kişilere söylüyorum
ben ingilterede bi kaşar yiyordum
bakın besin değerleri şöyleydi : protein %61 yağ %28 400 kalori
rengi kahverengiydi ancak çok yağlıydı
bu yüzden bize pek yaramaz :D

arkadaşlar izmirde tansaş,bim,kipa, a101 de dahil olmak üzere her yere baktım hiç bir yerde yok. yerel marketlerde de bulamadım. izmirde bulan bir market yeri söylesin yaa .

konu patlatılacak fakat bilmeyen kişilere görmesi açısından yazıyorum. protein miktarı aşırı fazla. ve market market yağ oranı düşük lor peyniri ararken şans eseri bugün annemin bu kaşar peynirini alıp eve getirmesi ile gördüm. tam yarın spor öncesi protein alamayacağım derken 100 gram tüketeceğim. 37 gram protein çok iyi. spor günleri alınması daha iyi yağ sorun edilecekse. spor öncesi tüketilecek en iyi besinlerden biri artık gözümde.

muratbey markaları bimde satılıyor diye biliyorum arkadaslar oraya bakabilirsiniz bende lor peyniri var ama bu cok saglammıs cidden:D

Edirnede her markete baktım bende bulamadım :D efsane bi kaşar bence kesin en olmıycak bakkalda büfede çıkar aramaya devam

Bu light urunlerle ilgili saglam bir inceleme vardi forumda. Uzgunum ama pek besin degeri yok bu urunlerin..

cepten takipte

besin maddelerinin sahip olduğunu iddia ettikleri değerlere dair çalışma yapan veya bu yönde bilgi sahibi arkadaşlar, şu olaya bir el atarsa seviniriz :)

Back
Yukarı