Muschletech %100 premium Mass gainer

muschletech in işe yarar hangi ürünü gelmiş ki zaten Türkiye ye

Myobuild
Neurocore
Hydroxstim
Hydroxcut Hardcore Elite
Yeni formüllü vapor
Yeni formüllü nitrotech
Yeni formüllü mass tech
Anotest
Nanostim
Alphatest

nerde bu ürünler distrübütöre sormak lazım dandik dundik ürünleri getiriyorlar

Zaten ambalajlar falan herşey değişti. Yeni nitrotech merak konusu. upafarma yetkili firma o da galiba supplementler.com ama göremedik. Anca bize 2 kat fiyattan satsınlar

aynen. bir tek nitrotech var ama hakan sen hiç girme biliyorum sen onuda sevmiyorsun :D ama gerisinde haklısın işe yarar ürünleri gelmiyor saydıkların

ben ne yapayım yaw:Dvalla 6 kutu protein tozu kullandım optimumdan nitrotech e gecince resmen mercedes ten serce ye gectim gibi oldum yaa bu kadar mı kötü olur yaa vallahi o faciayı unutmıcam bide gncden almıstım nefret ettim bu markadan o yuzden :D

ben aldım kullanmaya başladım ürünü 1 hafta oldu 1 kg aldım ramazan sonrası kaslar bayram etsin diye almıştım :D 1 cm lik her yerden 1 cm hacim artışı oldu bakalım 1 ay sonra sonuçları yazarım ama köpürdüğü doğru 335 gram bir servisi yarım ölçek antreman öncesi yarım ölçek antrenman sonrası alıyorum 1 tam ölçek yatmadan önce alıyorum ama artık yatmadan önce almayacağım

zaten uyumadan önce gainer kullanılmaz.

Arkadaşlar ben bu üründen aldım kılo almak ıcın cok bır bılgımde yok acıkcası..Kullanımı nı nasıl yapacagım ıcınde kocaman bır olcek var :D 2 ölcek kullanın dıyor sorum su.günlük mu 2 ölcek yanı 1 sabah 1 aksam mı yoksa toplam gunde 4 olcek mı 2 sabah 2 aksam mı 1.sı sorum bu
2.sı ne kadarlık suya veya sute karıstırayım yanı cok onemlı mı bu.

Şu an Türkiye'deki neredeyse tüm Muscletech ürünleri eski ambalaj ve eski içerik.

Şahsen malın menşei olan ülkede satılmayan bir ürünü alıp kullanmam.

5 kiloluktan aldım kullanmadan 2 hafta da 1 kilo almıştım diğer 2 hafta kullanarak geçirdim 2.5 kilo aldım bence ürün etkili ama sadece buna bağlamamk gerekir beslenmeye de dikkat etmek lazım

Back
Yukarı