Muscle Pharm Re-Con

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 38 76,0%
  • Orta karar

Votes: 11 22,0%
  • Başarısız

Votes: 1 2,0%

• Total voters
    50
Tad olarak cidden kötü. Ama etki olarak işe yarıyor. Tadına katlanırım diyorsanız kullanabilirsiniz. Bu ürünü kullandığım zamanlar tabi bunun yanında creatine ve glutamine'de kullanıyorum recoveryi ciddi oranda hızlandırıyor.

katılıyorum sayın kauss a yenı kutudan almıstım re-con u ben kıbrıstan aldım. 1 kutu kullandım antrenman sonrası 5 gram glutamın ve 5 gram creatıne bıle aynı shakerde ıcıyordum kullandıgım surede ıyı recovery aldım. hatta o zaman 21 gunde cıddı yag yakımı kas ve hacım almıstım.

sımdı haloya basladım 4 gun felan oldu 2 gun gunde 1 ölcek ıctım 1 gun 2 ölcek ıctım artık 3 ölcek alıyorum haloda ıyı gıbı ama daha etkılerı bellı olmaz sanırım zamanla bu baslıga yazarım arasındakı farkı ama re con dan memnundum. karpuz vardı bende arma olarak begenıyordum ben :D

Boyle urunler kullanarak bir adim ileri gidemezsiniz tamamen goz boyama amacli herseyden bir parca azar azar katilmis sadece , butun supplementler serbest formda alinacak !!

Serbest formda aldığın zaman kofaktör rolündeki vitaminler falan olmuyor.Ayrıca her şeyden azar azar katılmış diyosun da snn aldığın serbest formdaki oranlar nasıl onu da söyle en azından bi fikir oluşsun kafamızda

halo ile reconu kullandım.

reconun recorysi halo ya göre daha iyi.

halo kullandığım zamanlar sabah kalkarken sanki üzerime öküz oturmuş gibi yataktan kalkarken zorlanıyordum buna ek olarak da kaslar kas katı oluyordu.

halo kullanmış birisi olarak şuan 1 haftadır recon'u deniyorum,

halo kullanırken bi miskinlik çöküyor insana ama hiç sabah kalkarken öyle ağrı sızı yada kasıntıyla gerilmeyle kalkmadım, sadece mayıştırdı okadar, ek olarak soğuk algınlığı ve gribal durumlarda hastalığın teğet geçmesine vesile olduğunu düşünüyorum içeriğinden ötürü, güzel bir destek...

recon da ise henüz kullanalı 1 hafta olduğundan etki bakımından net bişey söyleyemem lakin iştah kapattığı bi gerçek, bunu kullandıktan sonra yemek canım istemiyor, halbuki haloda hiç böyle bir durum yoktu, racon'un kıvamı haloya göre daha yoğun.
ama içeriği gerçekten iyi, ileriye dönük güzel etkileri olacağını düşünmekteyim.

1 haftadır re-con u kullanmaktayım musclepharm ürünlerinin çoğunu kullandım re-con gercekten cok basarılı kesinlikle tavsiye ederim recovery cok iyi

ürünü 2 kere kullanma şansım oldu. tadı benim damak zevkime göre kötü gelmedi, kötü diyen arkadaşlar olmuş diye söyledim.
spor sonrası 30gr kullandım etkili olduğunu söylemeliyim yani bir gün sonrasında gayet iyiydim. tabi 2 kere kullandım şuan vize döneminde olduğum için spora ara verdim daha detaylı bilgi veririm umarım ileride. şu an için ürün güzel duruyor.

Bugün mango aromalı aldım ve denedim tadı güzel etkisine de ilerleyen zamanlarda gözlemleriz[DOUBLEPOST=1384262057][/DOUBLEPOST]
bende kulanıyorum fakat sabah yemekten sonra universal beef amino 3 adet spordan 45 dk önce combat spordan 20 dk önce assault spordan hemen sonra re-con spordan 45 dk sonra beef amino ve combat sence nasıl bu kombine
Kombinen güzel ama beef aminonun bence orda yeri yok . diğerleri güzel kombine.

bende kulanıyorum fakat sabah yemekten sonra universal beef amino 3 adet spordan 45 dk önce combat spordan 20 dk önce assault spordan hemen sonra re-con spordan 45 dk sonra beef amino ve combat sence nasıl bu kombine

recon'dan yarım saat sonra combat kullanmak daha mantıklı..

bana göre spordan önce protein tozunun kullanılması gereksiz geliyor.

daha yeni başladım spora combatın üzerinde kullanma talimatında 45 dk önce ve 45 dk sonra diye yazıyordu o yüzden böyle kullanıyorum ama senin tecrübelerin doğrultusunda dikkate alacağım

recon mu yoksa combat mı ?

recon sa antreman biter bitmez

combat ise gerekli görüyorsan sabah kahvaltıdan önce ve recondan 1 saat sonra.

Back
Yukarı