Muscle up yapabilenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abseto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanmıyorum. Bayadır yapmasam da üzerine yoğunlaşsam 2 haftada rahatlkkla yaparim :)
bizim solanda vardı baba yiğit,adam 5 tane rahat yapardı.adam 180 cm 80 kg 6 yağ oranında bir adamdı natureldi.6-7 yıllık adamdı.ha şayet kendimden örnek verirsem ben 1 tane çeksem yeter:D
benim tek korkum bu harekette omuzu sakatlarmıyım

bizim solanda vardı baba yiğit,adam 5 tane rahat yapardı.adam 180 cm 80 kg 6 yağ oranında bir adamdı natureldi.6-7 yıllık adamdı.ha şayet kendimden örnek verirsem ben 1 tane çeksem yeter:D
benim tek korkum bu harekette omuzu sakatlarmıyım
omuz sakatlığı barfikste ve dipste olabileceği gibi ikisinin karışımı olan bu harekette tabi ki olabilir :) Ancak şuana kadar en çok sıkıntıyı bilekte yaşadım. Kendini hızlıca atınca fazla ileri gidip elim kayıyordu. Elim tamamen bardan ayrılıp bileğim-önkolumun üzerinde çıkıyordum. Baya sakat pozisyondu :)

Tek kol ile yapılması doğru değildir iki kol ile aynı anda yukarıya itilmelidir , nizami budur. Onları göze alarak kaç tekrar yaptığınızı sayın 77 kg 8 yağ oranıyla 3 yapıyorum

80 kg yım 8-10 arası muscle up yapabiliyorum. Aynı yerde çalıştığım 90 kg yaklaşan çocuk yine aynı şekil 10 civarı yapıyor. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin bu hareketi. Teknik çok önemli bir de patlayıcı güç önemli biraz üstüne düşüp yapmaya çalışınca bu hareketi anlıyorsunuz. Hem zor bir şey değil hem de sayısını artırmak normal ağırlık artırmak gibi değil farklı dinamiği var.

Back
Yukarı