evolution57
Üye
Radioactive çok iyi gidiyor sporda. Moby sever misin bilmem ama favorilerimdendir. Özellikle "extreme ways" kesinlikle tavsiye ederim.
İmkan bulduğumda kolaj halinde paylaşacağımSaatlerdir Imagine Dragons-Radioctive dinliyorum o değil de. Remix falan kalmadı. Eline sağlık.. Kesinlikle müzik arşivini merak ediyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim.Kesinlikle tadılması gerekilen bir duygu,mental ve fiziksel açıdan çok daha fazla gelişim kaydediyorsun.Gunlugunu baya motive edici buluyorum sanirim ben de bi ara gaza gelip tutmaya baslayacagim
Daha once hic partnerli calismadim kimseden moral motive almadim nasil bi duygu oldigunu baya merak ediyorumumarim devami gelir kolay gelsin
Teşekkür ederim,tavsiyen için yeni playlistime mutlaka ekleyeceğimRadioactive çok iyi gidiyor sporda. Moby sever misin bilmem ama favorilerimdendir. Özellikle "extreme ways" kesinlikle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim güzel mesajın için.Özelden daha detaylı yardım edebilirim dostum.Şimdilik söyleyebileceğim şeyler daha disiplinli ve sayısal verileri net bir beslenme programı uygulayabilirsin.Bunu daha önce de değerli bir arkadaşıma söylemiştim:vücut tipini,amacını,yaşam şeklini ve daha detaylı şekilde antrenman programını bilmeden yorum yapamıyorum.Özelden konuşabilirizAga merhaba öncelıkle günlük işi çok iyi olmuş tebrik ederim.
benım gercekten bı konuda yardıma ıhtıyacım var kı o da sudur ;
dört aydır guzel bı sekılde spor yapıyorum , ıyı beslenıyorum.ama hala istediğim kadar hızlı gelısemıyorum en azından cevremdekılere göre.
p90x ısımlı programı uyguluyorum.
Pazartesi , Chest- Shoulders - Trıceps
Salı , Legs
Carsamba , Abs - Cardiyo
Persemde , Biceps - Backs
Cuma Legs
yapıyor ve tekrar basa donuyorum.
bununla bırlıkte , sabah ;
100 gram esmer un 4 yumurta beyazı ve sutten olusan krep yapıp arasına hındı fume basarak yıyorum.ıkı uc saat
sonra ; ''1 muz , 5-6 yemek kasıgı yulaf , süt , 1 portakal , fıstık ezmesı ve Kaju'' koyarak beslenmeme devam edıyorum ve bundan bır saat sonra ,
Optımum Nut. 1 olcek Whey Proteın + kreaın alıyorum, sındırdıkten sonra .Spor yapıyorum , cıkınca hemen 1 olcek whey daha alıyorum ve spordan sonra
esmer bulgur pilavı + 2 adet tavuk budu yıyorum.
aksamda bır ton balıgı sonrada yogurt yıyıp uyuyorum.
neyı yanlıs yapıyorum anlamıyorum.
ıyı beslendıgımı dusunuyorum ama hala yeterı kadar hızlı gelıstııgımı hıssetmıyorum.
programımda mı bı yanlıslık var bılmıyorum.
senın gıbı bılgı sahıbı bırınden yardım almayı cok ıstıyorum umarım yardım edersın bana.
Tesekkur ederım.
Siz geleceğinizden ve mutlu olacağınıza bu kadar inaniyor güveniyorsanız olay bitmiştir. İtü kaçıncı sınıftı ?
yorum yapmak bizlere düşmez ama dediğiniz gibi diplomayı alıp bi kenara koymak en mantıklısı gibi gözüküyor. mühendislik hiç kolay değil, hele itü hiç hiç kolay değildir heralde ama iyi tarafından bakarsak okul şuanda bi bakıma size zaman kazanıdıyor düşünmenizi ve hayata dair planlarınızı yapmanızda yardımcı olucaktır.
takipteyim, Başarılar dilerim !![]()
Salonu vaşaklar basmış ahahişin şakası bi yana da göğüs için 4 hareket ve hafif girmişsin en son etkili oluyormu bu stil ? ben mesela İncline Dumbell Bench Press normalde 15 kg 2 dumbell ile 12 tekrar yapıyorum yani dahada yüksek tekrar yapabilirim 20 kadar ama göğsümün kasıldığını hissetmiyorum daha da ağırlık düşürüp çok tekrar mı yapsam acaba ?
Azmin ve inancin gercekten herkese ornek olmali,suan ki halini,hatta cok cok daha iyisini hakediyorsun diyebilirim.Selam arkadaşlar,
İnternetim bozulduğu için ve yoğunluktan gecikmeli yazıyorum Çarşamba ve Cuma günlerini aynı anda anlatacağım.
2. Gün(Çarşamba)
Göğüs
- Incline Bench Press 3x12 (70 kg, 80 kg, 80 kg)
- Incline Cable Fly 3x12 (7.5'ar kg)
- Flat Dumbbell Bench Press 3x12 (24'er kg x2, 30 kg)
- Cable Crossover 3x12 (12.5-15 kg)
Triceps
- Skull Crusher 3x12 (27.5 kg)
- Bench Dips 3x12 (40 kg alarak, 60 kg alarak)
- Rope Pushdown 3x12 (21.5 kg)
-Göğüs antrenmanında programa sadık kalıp ağır girmek yerine süreyi uzatıp; daha kontrollü ve hafif ağırlıkları tercih ettim.Aklım yarışmada da kaldığı için çok fazla odaklanamadım yine de güzel bir göğüs çalışmasıydı.
-Tricepste Skull Crusher hareketini başlangıç konumda üst kol ve dirsek arasında 120 derece kalacak şekilde yaptım bu tüyoyu Muscle and Fitness'ın eski sayılarından birinde de okumuştum.İyi etki gösterdi.Triceps güzel şekilde gerildi.
-Bayağı yoğun bir gündü çoğu zaman olduğu gibi yarın(Perşembe günü) önemli bir vizem var.Vize olmasına rağmen disiplinimden taviz vermedim.Antrenmanı 18.30 civarı yapıp 20.30'a doğru bitirdik.Protein ve üzüm suyumuzu içtikten sonra 20.30 da bench press yarışması vardı.Yarışmaya katıldık.Göğüs ve triceps üzerine böyle bir yarışmaya katılmak çok mantıksızdı yine de eğlence amaçlı katıldık.Yarışma, yarışmacının kilosunun yüzde 50'si kadar ağırlıkla bench presste maksimum tekrar yapmaya dayalıydı.100'lere çıkabileceğimi düşünürken 50-60 arası tekrar yapabildim.40. tekrara doğru göğsüme inanılmaz bir kramp girdi bırakmak istemedim elimden geleni yaptım ama olmadı.Tek sebebinin yarışmadan önce Göğüs ve Triceps antrenmanı yapmamıza bağlıyorum.Bbg Army olarak başarılı olamadık ben de biraz mental olarak düştüm fakat bildiğim ve öğrendiğim bir şey varsa,büyüklerimin de dediği gibi"Yenile yenile yenmeyi öğrenceksin."Hiçbir şey beni bu yoldan alıkoyamaz,düşüremez.Kendime inanıyorum siz de kendinize inanın bu zamana kadar ne başardıysam inancımla başardım
3. Gün(Cuma)
Omuz
- Seated Dumbbell Press 4x12 (24'er kg, 26'şar kg)
- Side Lateral Machine 4x12 (35-45 kg)
- Standing Barbell Overhead Press 3x12 (40 kg,20 kg)
- Rear Lateral Machine 4x12 (45 kg)
- Cable Upright Row & Dumbbell Shrug 4x (12 & 12) (21.5 kg, 24 kg, 26.5 kg x2 & 26'şar ve 30'ar kg)
Kalf
- Calf Press & Calf Extension & Single Leg Calf Raise 4x(15 & 15 & 12) (195 kg & 85 kg & Vücut ağırlığı)
Abs
- Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise & Reverse Crunch 3 set
- Crunch Machine 3 set
-Antrenman esnasında önceki göğüs antrenmanından kalan rahatsız edici derecede ön omuz ağrısı vardı.Bütün antrenmanı etkiledi,yine de elimden geleni yaptım.
-Arkadaşlar antrenman detayları üzerinde fazla duramadım.Çünkü,bu hafta çok yoğunum çarşamba,perşembe ve cuma 5 tane vize var.Okulda vizeler akşam 6-8 lere koyuluyor.Okuldan nefret etmeye başlıyorum git gide İtü Makina gerçekten de her yerde dillendirildiği gibi insanı sömürüyor.Ben buna izin vermeyeceğim ikisini de bir arada götürmeyi bu zaman kadar başardım,bundan sonra da böyle olacak.Haftasonumu tamamen vizelere çalışmaya ayıracağım.
Azmin ve inancin gercekten herkese ornek olmali,suan ki halini,hatta cok cok daha iyisini hakediyorsun diyebilirim.
Sadece yazilarini okudugumda bile hakikatten asiri motive oluyorumm saat 12de antremana cikmak geliyo icimden. Zorlu sartlara ragmen gunlugu birakmadigin icin tekrardab tesekkurler,yalniz aklima takilan bisi oldu. Skullcrusher hareketinde 120 derecelik aci nasil oluyor,acaba bos bi zamaninda video kyabilme sansin olur mu? Bu hareketi bende cok yapiyorum ancak her zaman sanki bi eksiklik oluyor gibime geliyor.
Iyi geceler
Kendine güven gerisi gelir.Yarışma felan hikaye sen zaten şampiyon olmuşsun paylaştığın resimlerdeki before haline bak birde şimdiki haline bak.Bu kadar iyi yerlere gelebildiysen yarışmayıda kazanabilirsin sadece kendine güven.Çalışmaya devam et İnşallah herşey gönlünce olucak abi.
Helal olsun valla.Gerçekten çok azimlisiniz.Azminizin karşılığını alabiliyor olmak da sizi daha fazla motive ediyordur.Sizin bir hedefiniz var ve inanıyorsunuz buna.Fedakarlık yapmadan bazı şeyler olmaz.Umarım aynı şekilde devam eder başarılarınız.
Sabah interval koşusu yaparken kahvaltı yapmıyorsunuz.Peki kalkar kalkmaz herhangi bir supplement alıyor musunuz?Ben de bu şekilde yağ oranımı düşürmek için sabah kalkar kalmaz interval yapıyorum.Kalkar kalkmaz dediğim salona gitmemle beraber başlamam 45 dakikayı buluyor.Okulum yakın olduğundan 30 dakika civarı okula yürüyorum.Sonra 20 dakikalık interval yapıp bitiriyorum.Kahvaltımı yanımda getiriyorum.Spordan sonra hemen yapıp derse geçiyorum ordan.Koşuya 40,50 dakika sonra başlamam bana kas kaybı açısından bir zararı olur mu caba?Bilginiz dahilinde yorumlarsanız sevirim.
Okula geçiyorum derken spor salonum okulun spor salonu.Etrafımda koşu yapabileceğim bir yer yok maalesef.Tam olarak demek istediğim kalktıktan sonra spor salonuna gitmem 45 dakikayı alıyor ve sonra 20 dk interval yapıyorum.Kahvaltımı yanımda getiriyorum.Koşu bittikten hemen sonra whey,4 tam yumurta ve 100 gr yulaf yiyip derse geçiyorum.Dersim zaten 2 saat sürdüğünden sonrasında eve geçebiliyorum hemen.Teşekkür ederim.
Kendi tecrübelerimden edindiğim sonuçlara göre yorumlamam gerekirse : Kalkar kalkmaz üzüm suyuyla beraber whey aldıktan sonra intervale geçiyorum ama benim yaptığım interval yarım saat ve eve döner dönmez de kahvaltı ediyorum.Kardiyodan önce üzüm suyu içmek fazla doğru değil,tavsiye de etmezler ama ben geceden kalan ihtiyacı karşılamak için her sabah içme alışkanlığımdan dolayı içiyorum.Senin durumuna gelcek olursak anladığım kadarıyla sabah kalkıyorsun 45 dakikada başlayabiliyorsun(ben 5 dkda başlıyorum).Kurduğun cümleleri tam anlayamadım interval sonra okula geçiyorum sonra antrenman demişsiniz.Ben anladığım kadarıyla yorum yapiyim.Benim sana önerim eğer sabah kalkar kalkmaz antrenman yapıyorsan mutlaka öncesinde supplement olarak protein almalısın muhtemelen kahvaltıya zamanın olmuyor antrenmandan önce , bcaa da alabilirsin.Antrenman biter bitmez mutlaka kahvaltını yap.İntervali de benim gibi haftasonu okulun olmadığında ,spor salonunda yapmak yerine kendine yakın bir parkın parkurunda açık havada yapabilirsin hem değişiklik olur hem de motivasyonun yükselir.O arada geçecek uzun zaman için de vücudun sürekli anabolik evrede kalması ve olası kas kaybı tehlikesine karşı antrenman esnasında bcaa almabı önerebilirim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Okula geçiyorum derken spor salonum okulun spor salonu.Etrafımda koşu yapabileceğim bir yer yok maalesef.Tam olarak demek istediğim kalktıktan sonra spor salonuna gitmem 45 dakikayı alıyor ve sonra 20 dk interval yapıyorum.Kahvaltımı yanımda getiriyorum.Koşu bittikten hemen sonra whey,4 tam yumurta ve 100 gr yulaf yiyip derse geçiyorum.Dersim zaten 2 saat sürdüğünden sonrasında eve geçebiliyorum hemen.
Bir de yanlış anladığınız bir şey var.Aç karnına antrenman yapmıyorum kesinlikle.4 gün anrenmanın yanısıra daha iyi yağ yakımı için sabah aç karnına koşmak için gidiyorum salona.Bu kısmı sormuştum sadece.Ağırlık anrtenmanlarında sıkıntı yok zaten
Sabah kalkar kalkmaz hiç bir şey almayıp koşuya başlamadan yarım saat önce bcaa alıp öyle yapıoyum koşuyu.Koşuya başlamam 45 dakikayı geçtiğinden acaba whey alamılımıyım sabah?Ya da yaptığım sistem doğru mu?Günlüğü takip eden arkadaşlara da yardımcı olabilir bilgiler.O yüzden özelden sormadım.Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Ağırlık antrenmanlarının ertesi günü sabah kalkar kalkmaz whey alıyorum.Koşuya hemen başlayamadığım için de whey almak gerek demekki.Benim de aradığım cevap bu.Teşekkür ederimTamamdır şimdi kaptım soruyu benim sana yegane tavsiyem 45dklık bir süre varsa yarım saat önce whey al.Hatta sırf kardiyo günleri değil,her sabah whey alırsan da ekstradan yararlı olur.Aldıgım protein tozunun emilim süresine göre değişir kompleks değilse yarım saat kurtarır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi